askere gidiyorum

arkadaslar 25 subat günü kısmetse izmir gaziemirde askeriyede olucam bu forumdaki tüm bilgileri paylasan arkadaslara cok tsklerimi sunuyorum onların sayesinde baya bişey ögrendim ve motorumu almıstım kendinize ii bakin

bu arada sitede askere giden arkadaslar yokmu:cherry:

hayırlı teskereler arkadaşım. abim de acemi birliğinde gaziemirdeydi. çok güzel bi yer gerçekten. askeriyenin içi çok güzel. özellikle acemi birliğinde yemekleri çok güzel. izmir merkezede yarım saat uzaklıkta. merkeze ulaşım rahat.
:rendeer:
bu arada benim üniversite bitecek de iş bulacam da zor iş benim askere gitmem

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Arkadaşım orada başladı ve bitirdi askerliğini. Orası sanırım Tankçı sınıfını yetiştiriyor. 74/4 dedelerinin dedesinin dede.... olarak :) sana tavsiyem askerliği bir bilimkurgu olarak gör, gururunu kapıda bırak çıkarken kalanı alırsın, spora gönül ver zamanını çabuk geçirir, ortadan git ama bunu kimsenin gözünün ortasına sokma, gün sayma zaten haddinden fazla senin yerine sayan var. Şimdiden hayırlı tezkereler kardeşim.:cat:

ooffff oofff hayırlı teskereler walla işin zor
460 gün,,benim sevgilim askerde 460-366=94 günlük asker
şafak____366 zoorrr çok zorr kolay gelsinn :pale:

tnagas,sana hayırlı teskereler.demek izmir gaziemire geliyorsun.biz MT İZMİR gurubu olarak seni ziyarete geip seninle tanışmak isteriz.adını soyadını birliğini yazarsan seni bulmamız kolay olur.sevgi ve saygı ile ...

dostum ben orada askerliğini yapmış biri olarak iyi bir yere gidiyorsun diyebilirm .. ama tabii askerde nerde yaptığından öte bence daha önemlisi komutaındır ...
orası ulaştırma okulu askerlerin sosyal yaşantısı için güzel .. içerde bilardo oyun salonları ( hani şu eski atari salonları gibi ) halı sahaları basket , tenis v.s tüm erat kullanbiliyo ayrıca küçük bir alışveriş merkezi .. tabi bunlar 4 sene evveldi şimdi dahada güzel olmuştur

ben de gidiyorum ama nisan da,hayırlı teskereler diliyorum...
inşallah bana da böle güzel bi yer çıkar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı tezkereler kardeşim :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar