Askere gidiyorum

Allah hayırlı teskereler nasip etsin.En kısa zamanda bekliyoruz seni aramızda
:rendeer::rendeer::rendeer:

hayırlı teskereler keşke tekrardan askere bizide alsalar BENZIN BİLE BEDAVA ORDA :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı tezkereler :) bol bol foto çek :p

hayırlı teskereler dostum bende kısa dönem gideceğim ama 10 undan önce belli olmaz dediler yerin sen nasıl öğrendin...:silent:

hayırlı tezkereler :) bol bol foto çek :p

hihihiiihihhiih:queen:

bende geliyorum inşallah kolay gele :D nekadar da çok giden varmış askere,

biz vatana kızlar size emanet arkadaş lar(bu arada herkes Allah c.c. emanet ) :D sadadasdsadas :D kalın sağlıcakla haftasonu inşallah grşrüz.
:queen::rendeer::cat:(kıyıköy muhabettınde )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 PM ----------

hayırlı teskereler dostum bende kısa dönem gideceğim ama 10 undan önce belli olmaz dediler yerin sen nasıl öğrendin...:silent:

ayın 4 ü pazartesinde tüm yerler belli olmustur, askerlik subesine telefon acarak ögrenilebilinir.:cat:

ben de ağrı merkez jandarma asayiş komando bölüğünde acemiliğimi ağrı tutak jandarma bölüğünde de istihbarat yazıcılığını yaptım. doğu güzeldir.

hayırlı teskereler.

Son düzenleme:
Dostum bende askere gidiyorum Ağustos 2009'da, 1Ağustos'ta sınava girdim, sen nerden öğrendin neresi çıktığını???

kardeşim benım de öyle olacak , tunceli siirt şırnak hakkari fl - doğu daha rahat tabi . . .

sen komandomuydun , biz jand. özel tim gideceğiz

dur kardeşim daha gitmeden özel tim tüzel tim :) bi git hele ortama alış önce, hem özel tim dediğin nedir ki ben askerliğimi yaptım ama hiç öyle bişey duymadım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:34 PM ----------

Dostum bende askere gidiyorum Ağustos 2009'da, 1Ağustos'ta sınava girdim, sen nerden öğrendin neresi çıktığını???

329. Dönemmi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:34 PM ----------

[/COLOR]

329. Dönemmi?[/QUOTE]

Evet dostum 329.dönem........:silent:

ayın 4 ü pazartesinde tüm yerler belli olmustur, askerlik subesine telefon acarak ögrenilebilinir.:cat:[/QUOTE]

eminmisiniz yoksa duyummu...:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:47 PM ----------

tertip gideceğin yeri buradan yazasan sevinirim...:)

Valla ben sanki uzun dönem gideceklerin yerleri belli ama sınava girenlerin 9-10 ağustos gbi belli olacak die biliodum yanlış mı herkesin belli mi?????

Evet dostum 329.dönem........:silent:

bende 325 idim o yüzden sordum :) kötü bi zamanda gidiyosun, neden diyecek olursan, kd olacağını varsayarsak en sıcağıda göreceksin en soğuğuda, Allah yardımcısı olsun tüm gideceklerin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:50 PM ----------

Valla ben sanki uzun dönem gideceklerin yerleri belli ama sınava girenlerin 9-10 ağustos gbi belli olacak die biliodum yanlış mı herkesin belli mi?????

doğru biliyosun, kd leri ve atgm leri sadece internetden açıklıyorlar.

bende 325 idim o yüzden sordum :) kötü bi zamanda gidiyosun, neden diyecek olursan, kd olacağını varsayarsak en sıcağıda göreceksin en soğuğuda, Allah yardımcısı olsun tüm gideceklerin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:50 PM ----------

doğru biliyosun, kd leri ve atgm leri sadece internetden açıklıyorlar.
Ağustosta gitmemin sebebi doğuda kadrolu sınıf öğretmeni olduğum için Asker Öğretmen çıkma ihtimalidir. :wiinkk: Çıkmazsa da hayırlısı olsun hepimiz için...:bounce:

Ağustosta gitmemin sebebi doğuda kadrolu sınıf öğretmeni olduğum için Asker Öğretmen çıkma ihtimalidir. :wiinkk: Çıkmazsa da hayırlısı olsun hepimiz için...:bounce:

oo iyi o zaman inş. çıkar hayırlısı olsun, zaten polise öğretmene doktora savcıya askerlik yaptırmak saçmalık şark görevi yaptır onun yerine bence daha çok faydalı olur.

oo iyi o zaman inş. çıkar hayırlısı olsun, zaten polise öğretmene doktora savcıya askerlik yaptırmak saçmalık şark görevi yaptır onun yerine bence daha çok faydalı olur.
Valla zaten şu anda İran sınır köyünde, elektrik ve su olmayan bi köyde görev yapıyorum,
ayrıca orada daha faydalı olacağımı düşünüyorum... Ama TSK derse yok burda ihtiyacımız var, koşa koşa gideriz:cat:

58'inci piyade eğitim alay komutanlığı
burdur
arkadaşlar 18 günlük eğitim için çarşamba günü burdur'a gidiyorum, asker öğretmenim artık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar