hayırlı tezkerelerbol bol foto çek
![]()
hayırlı teskereler dostum bende kısa dönem gideceğim ama 10 undan önce belli olmaz dediler yerin sen nasıl öğrendin...:silent:
kardeşim benım de öyle olacak , tunceli siirt şırnak hakkari fl - doğu daha rahat tabi . . .
sen komandomuydun , biz jand. özel tim gideceğiz
Dostum bende askere gidiyorum Ağustos 2009'da, 1Ağustos'ta sınava girdim, sen nerden öğrendin neresi çıktığını???
Dostum bende askere gidiyorum Ağustos 2009'da, 1Ağustos'ta sınava girdim, sen nerden öğrendin neresi çıktığını???
Evet dostum 329.dönem........:silent:
Valla ben sanki uzun dönem gideceklerin yerleri belli ama sınava girenlerin 9-10 ağustos gbi belli olacak die biliodum yanlış mı herkesin belli mi?????
Ağustosta gitmemin sebebi doğuda kadrolu sınıf öğretmeni olduğum için Asker Öğretmen çıkma ihtimalidir. :wiinkk: Çıkmazsa da hayırlısı olsun hepimiz için...:bounce:bende 325 idim o yüzden sordumkötü bi zamanda gidiyosun, neden diyecek olursan, kd olacağını varsayarsak en sıcağıda göreceksin en soğuğuda, Allah yardımcısı olsun tüm gideceklerin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:50 PM ----------
doğru biliyosun, kd leri ve atgm leri sadece internetden açıklıyorlar.
Ağustosta gitmemin sebebi doğuda kadrolu sınıf öğretmeni olduğum için Asker Öğretmen çıkma ihtimalidir. :wiinkk: Çıkmazsa da hayırlısı olsun hepimiz için...:bounce:
Valla zaten şu anda İran sınır köyünde, elektrik ve su olmayan bi köyde görev yapıyorum,oo iyi o zaman inş. çıkar hayırlısı olsun, zaten polise öğretmene doktora savcıya askerlik yaptırmak saçmalık şark görevi yaptır onun yerine bence daha çok faydalı olur.