Askere gidiyorum!!!

hadi bakalım tertibim hayırlı olsun diyeyim güle güle git güle güle gelirsin inşaallah bende kasımda gidiyorum inşaallah

Güle güle git, gel

Ressam kardeşim güle güle git gel inşallah. Hayırlı tezkereler. MSN kişi listemdeki ışığın altı ay boyunca sönük artık:pale:Ama seni askerlik yaptığın yerde ziyaret edeceğim. Gelirken belki motoru da arabanın arkasına takıp getiririm, birlik bahçesinde bir iki tur atarsın:queen::queen::queen:

Hayırlı teskereler banada hayırlı teskereler olsun bende gidiyorum çünkü askere :mrgreen:

hayırlı tezkereler. gidecegin yer ve yapacağın görev için Allah hayırlısını nasip etsin.

hayırlı teskereler şimdiden darısı bizim başımıza. Allah'a emanet ol... :) :) :rendeer:

sernde bize yazarsın artıık biz yazdık nede olsa . orada bizim akifle de tanışmıssın geçenlerde szöyledi banada

hahaha evet dünya küçük baksana mehmet akifle tanıştık görüşüyoruz bir çok askerlik arkadaşımdan daha fazla yardımcı oldu bana Erzurum Asker Hastanesinde yattığım kardiyolji polikliniğinde.....motosiklet ailesi gerçekten büyük değil mi:cat:

al bak hatıra fotomuz:mrgreen:

Son düzenleme:
Reşit kardeşim hayırlı teskereler :rendeer: kısa dönem göz açıp kapayana kadar biter,uzun olursa da biriktireceğin para sana motosiklet olarak dönecektir :wiinkk: Hayırlısı olsun. :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Reşit kardeşim hayırlı teskereler,umarım herşey gönlünce olur
Kıs Ferdane senin abinede hayırlı teskereler ossun sen nezaman gidiyorsun:p

arkadaslar sizlere hayirli tezkereler nasipse bende kasımda geliyorum :) bakalim bizim erken sevk kabul olursa yoksa kaldik bir sonraki doneme en azindan yaz sezonunu bitiriyorum :)

:cherry:askerimi dostum ben askerdeyim benim devrem 88/1 kral devre valla bana kalırsa hiç gelme senin askerliğn bitmez sen 88/3 çömez geliyo desene yolda bot baglıyo oo ii gel daha 460 bitmez olum bitmez safak 246 elbet bir gün b,tecek kafana takma askerde hiç birseyi kafana takma hadi hem sana hem bana hayırlı teskereler senin biraz var ama olsun

abi bitmiyor bee:) az önce yemin törenimiz vardı bitti annemler geldi evci izniyle iki günüm boş ohhhhhhh beeeee dünya varmıs:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar