Askere gidiyorum!!!

abi bitmiyor bee:) az önce yemin törenimiz vardı bitti annemler geldi evci izniyle iki günüm boş ohhhhhhh beeeee dünya varmıs:mrgreen:
@Reşit o günlerde gelecektir be paşam..:mrgreen:

Bak ne güzel annenler de gelmiş yanına..:wiinkk:

Daha dün gibi "askere gidecem" diye topic açtın..Şimdi "bak yemin töreni oldu"
diyorsun.. Yarında "vay be askerlik bitti" diyeceksin..Sayılı günler
geçer..:)

Yeter ki sabırlı olalım..:cat:

tekrardan HAYIRLI TEZKERELER @Reşit..:rendeer::rendeer:

Ressam'ı birliğinde ziyaret ettim

Geçtiğimiz hafta kızımın üniversite kaydı ve yurda yerleşmesine refakat etmek için Ankara’ya gittim. Onca yolu gelmişken Polatlı’ya kadar gidip kardeşim Ressam01, (Reşit)’i de vatani görevini yaptığı birliğinde ziyaret ettim. Çok duygulu anlar yaşadık. Birlikte kapuzbaşı şelalelerine yaptığımız gezideki güzel anlarımızı andık.

Kardeşim bir süre motora binemeyecek, bari kask ile idare etsin diye arabamın bagajında götürdüğüm kaskı da eline verdim, başına taksın diye, ancak oradaki nöbetçi subay askeri kıyafet ile biraz abes kaçacağını söyleyerek buna müsaade etmedi. Olsun, en azından motor havasını teneffüs etti birazcık:queen::queen::queen:

En büyük asker, bizim asker.:cherry:

Son düzenleme:
askerlik yakışmış be reşitim:)
celal hocam ayağına sağlık askere yapılabilecek en büyük moral kaynağını yapmışsın

lan ne cirkin cıkmısım anasını satim hehehe:):):):) celalettin abim sagolasın gelip beni mutlu ettin inan cok sevindim seni gördügüme birazda olsa sivil hayat kokusu aldım benim için mükemmeldi tekrardan teşekkür ediyorum

askerlik yakışmış be reşitim:)
celal hocam ayağına sağlık askere yapılabilecek en büyük moral kaynağını yapmışsın

ewet gercekten ole oldu:) teşekkür ederim abicim sevgiler saygılar

@Reşit o günlerde gelecektir be paşam..:mrgreen:

Bak ne güzel annenler de gelmiş yanına..:wiinkk:

Daha dün gibi "askere gidecem" diye topic açtın..Şimdi "bak yemin töreni oldu"
diyorsun.. Yarında "vay be askerlik bitti" diyeceksin..Sayılı günler
geçer..:)

Yeter ki sabırlı olalım..:cat:

tekrardan HAYIRLI TEZKERELER @Reşit..:rendeer::rendeer:

gel sen ne cektigimi birde bana sor :) gecmiyor bitürlü. elbette bitecek onuda dicez ama yasanırken zor be abi o havayı solumak bile zor ben askerlige cok hevesliydim ama askerlik yaptırmıyor adamlar habire yatışş:)

bu gün tekrar teslim olacam off yaa sivil olmak güzeldi :(:(:(

Son düzenleme:
Eweeeet arkadaslar 38 günüm kaldı artık tekrar buralarda olacagım inşallah. herkesin bayramını kutluyorum sevgiler saygılarla

ewet arkadaşlar askerlik artık bitti. yine sivilim özgür olmak çok güzel:mrgreen: bunun kıymetini daha iyi anladım. yine aranızdayım :wiinkk:

n577831123_1937722_3111.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar