Askerliğimi öğrenci olarak yaptım.
14 yaşımda askeri liseye girdim. Heybeliada'da 4 yıl geçirdikten sonra Tuzla'da Deniz Harp Okulunda devam ettim, 3 yılımın sonunda askerlik mesleği bana uygun olmadığı için okuldan ayrılıp sivil hayatta çalışmaya başladım. Toplam 7 yıl askerliğim var yani. Daha 14 yaşında acemi er gibi eğitim yaptık, tüfek boyum kadardı ama atış yaptık, atışlarda fena da değildim. Askeri eğitim kısmı en kolayıydı, zor olan eğitim-öğretim kısmıydı. Düşünün matematik dersini diğer liselerden daha zor şekilde gördük, normalde universitelerde mühendislik bölümlerinde görülen advanced calculus ile lise 2'de uğraşmaya başladık çünkü bütün lise müfredatını lise1'de bitirmiştik, öğretmenler aynı zamanda subay rütbelerindeydi, matematik öğretmeni binbaşı rütbesindeydi mesela, olur da bir sınavdan zayıf not alırsak öğretmen bölük komutanına bildiriyordu, binbaşı söyleyince bölük komutanı olan yüzbaşı da onun emrini yerine getirip haftasonu cezalı olarak okulda kalacak listesine adımızı yazıyordu suç olarak da öğretmenin ders çalış emrine uymamak yazıyordu.