Aşk ve çağrışımları?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aşk denince aklıma mide ağrısı,kafa yorgunluğu ve 1 depo benzini aynı evin çevresinde bitirdiğim günler geliyor

bu bi depo benzine bayıldımm,nedenmi ? aynı moddayım çünkü hahahahahaaa

bazen içiriyor,bazen bitiriyor,bazende herşeyi yaptırıyor

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Aşk hayvansal dürtülerin insansıl rütüeller eşliğinde yorumlanma biçimidir diyecem ama... polemik olr die korkuyom... aman neyse ne...
aynen öyledir. fekat bu yorumu bizler polemik yapıp bu topaktan nemalanmadan yaptığın için seni esefle kınıyorum, ekmeğimize mani oldun! :queen:

::uzgunum: ::uzgunum:

:rendeer:üzül me:rendeer:üzül me

bana da aşk deyin ce aklıma 10 yıldır bişey gelmiyor du ama aşk deyince artık neden se aklıma efendi niçkli emektar bir arkadaşımız ve aklından gecen enteresan fikirler ve yaptıgı salakca hareketler geliyo eger aşk böyle hissetiriyo sa kalsın ben almayım meeerrrrci hayatımdan memnunum aşk yok para yok dırdır yok dert yok tasa yok ooooooohhhh canıma minnet yaw:mrgreen::mrgreen:

birde aşk bir sudur iç iç kudur demiş bir arkadaş da:mrgreen::mrgreen:

sen kendini kandırırsın ancak,AŞK kadar güzel bişey varmı dünyada yada aşık olmak gibi dünyan değişiyor beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen kendini kandırırsın ancak,AŞK kadar güzel bişey varmı dünyada yada aşık olmak gibi dünyan değişiyor beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

dünyanın değiştiği doğru,ama nasıl değiştiği önemli:bounce:

aşk elma şekeri gibi bence,

söylendiği gibi önce güzel ve tatlı yanları yaşanıyo tüketiliyo ve tükeniyo,
geriye ise elma şekeri bitince olduğu gibi tatsız tutsuz acı sapı kalıyo:salut:

adaşım cengiz abim bana mı diyon abi gercekten aşk çok acı bişey acıyı sevdigim halde ben acının böylesini tatmak istemem hem aşk allah vergisi nepıym ha deyince de aşık olunmas kine:rendeer:

Hımm Aşk Mı Dedi Birileri

Benim tek bildiğim aşk varsa oda motoruma olan aşkımdır motor aşkıdır. varmı ötesi yaww aşk eski bir yalan misali.. yada lale devri cocukları varmış eskidenmiş şimdi herkes birbirini ::pokey:: en güzeli motor yani ne terk eder ne bırakır gider o kadar cok sevdiğimiz motorumuzu bile yeri geliyor değiştirmiyormuyuz arkadaslar kandırmayalım birbirimizi ama yasanacaksada yasanır biteceksede biter aşk denen güzellik Bide ALLAH cc Aşkı vardır. İnsanların yüzüne yansıyan güzelliğini verende odur aslında :) o istemesse yaprakda düsmez. verende odur alanda. HAYIRLISINI NASİP ETSİN CÜMLEMİZE .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Amin Aminde yav bunu aşk topiğine cvp olarakta yassaydın ya neden tekrar konu açtın,abicim motor felan tamamda,insana duyulan aşk bambaşkadır,tabi karşındaki insan olursa:p

:rendeer:üzül me:rendeer:üzül me

bana da aşk deyin ce aklıma 10 yıldır bişey gelmiyor du ama aşk deyince artık neden se aklıma efendi niçkli emektar bir arkadaşımız ve aklından gecen enteresan fikirler ve yaptıgı salakca hareketler geliyo eger aşk böyle hissetiriyo sa kalsın ben almayım meeerrrrci hayatımdan memnunum aşk yok para yok dırdır yok dert yok tasa yok ooooooohhhh canıma minnet yaw:mrgreen::mrgreen:

merciii haa daha bugün demedin mi bana kanka ben asık oldum dieee salak salak seyler yapıom die ne kadar kaypak adamsın sen kankaa yaw yasdığın ve yaptığın şeyler birbirini tutmuyoo :queen::queen::queen::queen:

ğişti abi merak etme sen o da buldu belasını sonundaaa :cherry:
de
adaşım cengiz abim bana mı diyon abi gercekten aşk çok acı bişey acıyı sevdigim halde ben acının böylesini tatmak istemem hem aşk allah vergisi nepıym ha deyince de aşık olunmas kine:rendeer:

olunuyomus demekki kankaa yaws sende asık oldun sonunda seni de böle gördüm ya artık ölsem de gam yemem haaa:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yav ne demiş ünlü düşünür Gülşen,yurtta aşk cihanda aşk heryerde aşk bunndaaannn soooonraaaaaaaaaaaaa:)haltmı etmişki acaba ,hımmmm,galiba,heralde,sanırsam evett:p

ne aşkı meşki.
ulen daaaalın..........................:mrgreen:
görmeyim kimseyi burda

merciii haa daha bugün demedin mi bana kanka ben asık oldum dieee salak salak seyler yapıom die ne kadar kaypak adamsın sen kankaa yaw yasdığın ve yaptığın şeyler birbirini tutmuyoo :queen::queen::queen::queen:
olunuyomus demekki kankaa yaws sende asık oldun sonunda seni de böle gördüm ya artık ölsem de gam yemem haaa:cherry:

kankaaaa istersen fazla özele girmeyelim bak elimde öyle kozlar varki madara ederim seni haaaaaaaaaa:phem daha aşık olmadım belki olacam gibi gibi:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar