Aşk neden hep acı verir..

Aşk önce ilkokuldan başlar .. masumane ve ya platonik aşklar vardır çocuklukta.Derken , bluğ çağına gelmişsindir. Hormonlarının tetiklendiği an sivilcelerinin ayuka çıktığı vakittir. bu dönemde aşklar genelede yüzeysel ve zaman zaman derin olabilir.Çünkü sevmeyi ve sevilmeyi öğrenirsin tartarsın. eğer bir sevgili bulamamış Aşkı yaşamamışsan işte problem burda başlar.Yaşın ilerledikce seçici olmaya başlar,sürekli bir bulamadığın için birilerini suçlar durusun.Beğenilmediğini düşünür kendini suçlarsın.Eee insan tabiyatı bu adına pisikolji demişler.Dengeyi bi sapttırdın mı toplaması çok zor olur.Kısacası kendine ne aşırı güven nede kendini gereksiz yere suçla . Dışarlarda bir yerlerde mutlaka sana uygun bir eş vardır .. karşına çıkacaktır.. ama hala önünü göremiyorsan eğer ..işte o zaman ben Aşkı yaşamayıyorum der durursun..

Bu konunun üzerine eğilmen lazım.:mrgreen:

zaten eğilmekle çömelmek arasındaki o ince çizgideyim :mrgreen:

Aşk önce ilkokuldan başlar .. masumane ve ya platonik aşklar vardır çocuklukta.Derken , bluğ çağına gelmişsindir. Hormonlarının tetiklendiği an sivilcelerinin ayuka çıktığı vakittir. bu dönemde aşklar genelede yüzeysel ve zaman zaman derin olabilir.Çünkü sevmeyi ve sevilmeyi öğrenirsin tartarsın. eğer bir sevgili bulamamış Aşkı yaşamamışsan işte problem burda başlar.Yaşın ilerledikce seçici olmaya başlar,sürekli bir bulamadığın için birilerini suçlar durusun.Beğenilmediğini düşünür kendini suçlarsın.Eee insan tabiyatı bu adına pisikolji demişler.Dengeyi bi sapttırdın mı toplaması çok zor olur.Kısacası kendine aşırı güven nede kendini suçla . Dışarlarda bir yerlerde mutlaka sana uygun bir eş vardır .. karşına çıkacaktır.. ama hala önünü göremiyorsan eğer ..işte o zaman ben Aşkı yaşamayıyorum der durursun..

artık kısmet diyorum abicim kader de yazılıysa zaten bi yerlerde çıkar karşımıza böyle hayatı zehir etmenin bi alemi yok, bunu geç de olsa anladım, hayırlısı neyse o olsun diyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aşk aslında acı vermez acıyı kendimize çeken bizleriz seweriz sewiliriz yada öyle düşünürüz bağlanırız kör kütük herşey karşımızdakinin etrafında döner bizim için ama öyle değil hiç birşeye bağlanmadan sewmeliyiz tabi laylaylom değil bu bahsettiğim başladı çok sewdik olmadı bitti üzülsekte kendimize kimseye bir zararı yok o yüzden kendimizi fazla kaptırmamalıyız aşık olmak sewmek çok güsel karşılıklı olması daha güsel karşılıksız olması tabi berbat ama karşılıklı bile olsa birgün biterse hemen ağlamamız inlememiz ölüyorum bitiyorum yok öyle birşey hayat ii yada kötü dewam ediyor o kişi olsada olmasa da o yüzden üzülmek yerine ii tarafından bakmak ve yaşanan ne olursa olsun saygı duymak lazım hayat kısa değmez ağlamaya birde acı çekmekten bıkanlar ekleyeceğim bu yazıyı okuyunca anlayacaklar ne demek stediğimi ben bunu okudum ve gerçekten doğru dedim

Can Yücelin

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.

Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de
korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları...
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
"O benim." diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait
olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem
de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...

olum bu devirde anı yaşayacaksın artık :p

vodafon'um yokki erhan :queen::queen:

aşk bana acı vermez ama ben aşka acı verebilirim

ah bi bilse ne adarklar adadım aşkına soldu renklerim eskidim uğruna
gökyüzüne yazdım adını binlerce yıldızla aldırmadı gülüp geçti narıma
göze aldım dağları deldim çölleri denizleri aştım aah nafile bakmadı gözyaşlarıma..... :) ooof ulen ooof. artçı koltuğum eğer metalden olsaydı küf tutardı şerefsizim. 6 aydır kimse binmiyor:pr:

digiboy;
zamanında artçısı için motor değiştiren hatta ve hatta aldığı yeni motorda artçısı rahat etsin diye artçı koltuğunu yeniden elden geçirip çift kat sünger attıran birisi olarak söylüyporum artçı koltuğuna koyduğun eşya çantası daha fonksiyonel:wiinkk:

[YT]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yjxL5T-PztU&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yjxL5T-PztU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YT]

[YT]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yjxL5T-PztU&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yjxL5T-PztU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YT]

Bence böyle şarkılar dinlemekten vazgeç :) Daha hareketli,umut verici,eğlenceli şeyler dinle.:) Canının yanmasına katkıda bulunuyosun,yarana tuzu sen basıyosun.

Biliyorum cold bende dediğini anlatırım hep arkadaşlara çeken biliyor olmuyor..

Bu Ayrılık Değil Kurtuluştu..

Tutarsız davranışların soğuk konuşmaların peşinde koşturmaların o şeytanı yolundan çevirecek yalanların bahanelerini saymıyorum şu akla hayale sığmayacak insan üstü bahaneler ..Ya keyfe keder haksız kavgaların..Bu sana göre ayrılıktı bana göre kurtuluş...Nelerine katlandım sineye çektim ama hepinizin ortak noktası bu unutuyorsunuz yalvarmalarınızı yakarmalarınızı doğru olan bendim affetmek büyüklüktü sen büyük değilmişsin vazgeçemediğimden değil yalvarmalarım peşinde koşmalarım üstüne düşmelerin uğradığım haksızlıklarım yaptıklarım ayrıldıktan sonrasında kafamı yastığa daha rahat koymak içindi neden nasıldı keşkelerden yoksun rahat bi uyku için evet rahat uyuyorum üzüntüm sana değil yaptıklarıma çektiklerime sonuçlarına biliyorum rahatsın eminim haz da aldın birşeyi unutuyorsun eden bulur edilen ahlar yerini bulur...Gününü iyi değerlendir gül eğlen o ahlar bulcak seni yakındır ...Kimse ettiği ile kalmaz ...Hayatım da doğrudan şaşmadım şaşmayacağım yalnız kalacağımı bilsem bile ..Bu ayrılık değil kurtuluştu...Gittin nolur geri dönme Allah'ın varsa dönme...Bu ayrılık değil kurtuluştu..

Herşeyin ilacı gibi aşk acısının da tek ilacı vardır : zaman...
Ammaannn sana kız mı yok Emin uğraştığın şeylere bak :p

Adamın bırı aşık olmuş ama kızı vermemişler derdınden yollara düşüp virane olmuş bir hayli gecen zamandan sonra semtine geri dönmüş bir ağacın altıda kendisi gibi dağıtmış sokalara düşmüş bir adamın yanına gidip gecen zaman icersındeki havadisleri sorup haber alacakmış. Başlamışlar muhabbete bizimki demişki hayırdır ne derdın vardıda düştün sokaklara adam başlamış anlatmaya manavın kızı ayla vardı onunla evlendım mutluyduk ama sonradan o deli karı yüzünden bu hallere düştüm demiş bizimkıne sormuş sen demiş o bziımkıde o senın deli karı dediğin kızı cok sevdim vermediler o yüzden bu hallerdeyım kıssadan hisse değmez ama 9 yıl sora sevdiğim yanıma geldi içim cız etti o evlenmiş ben evlendim pişmanım dedi ama cok geçti artık bizim için emin olun aşk başkadır ama acıdırda

Herşeyin ilacı gibi aşk acısının da tek ilacı vardır : zaman...
Ammaannn sana kız mı yok Emin uğraştığın şeylere bak :p
zaman dedinya yeşim abla acaba konuşsammı konuşmasammı diye 6 ay düşündüm, sonra gittim cesaretimi topladım binbir zorlukla açıldım, olmadı, bende 1 sene bekledim ama halada dinmedi..
Adamın bırı aşık olmuş ama kızı vermemişler derdınden yollara düşüp virane olmuş bir hayli gecen zamandan sonra semtine geri dönmüş bir ağacın altıda kendisi gibi dağıtmış sokalara düşmüş bir adamın yanına gidip gecen zaman icersındeki havadisleri sorup haber alacakmış. Başlamışlar muhabbete bizimki demişki hayırdır ne derdın vardıda düştün sokaklara adam başlamış anlatmaya manavın kızı ayla vardı onunla evlendım mutluyduk ama sonradan o deli karı yüzünden bu hallere düştüm demiş bizimkıne sormuş sen demiş o bziımkıde o senın deli karı dediğin kızı cok sevdim vermediler o yüzden bu hallerdeyım kıssadan hisse değmez ama 9 yıl sora sevdiğim yanıma geldi içim cız etti o evlenmiş ben evlendim pişmanım dedi ama cok geçti artık bizim için emin olun aşk başkadır ama acıdırda
ben hep acı yönünü gördüm belki tatlı yanını görünce geçmişteki acıları hatırlamiycam bile ama gönül ferman dinlemiyor işte..

:) Seninki reddedilmişliğin dayanılmaz hafifliği :mrgreen: Şimdi olmadı ya sen o kızı gözünde ulaşılmaz yaptın öyle sanıyorsun ama sen ondan belki başkalarına göre daha ulaşılmazsın :wiinkk: Aşkta kendini her zaman üstün görmeli yaşamda da senden daha kötü durumda olanları düşünerek şükredip daha alçakgönüllü olmalısın ki şu fani dünyada acı çekmeyip mutlu olasın :rendeer: İnan unutulmayacak hiç kimse dinmeyecek hiçbir aşk acısı yoktur. Ayrıntılı bligi gazetelerde :mrgreen: Güzin abla :queen: Müsait bir zamanda konuşuruz detaylı üzme kendini bunlar boş ve hoş işler :p

Yeşim boş zamanlarında Güzin Ablalık mı yapıyorsun:) Emin kardeşim askerden dönmüşsün yaşamanın tadına bak yahu ne aşk acısı şimdi sivilliği özlemedin mi hiç.

evet malum kriz var iş yok ekmek parası :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar