Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
henüz bu konuda amatörüm o kadar da olsun :mrgreen: ilerde daha iyi performanslar sergiliycem görüceksiniz![]()
Bu konunun üzerine eğilmen lazım.:mrgreen:
henüz bu konuda amatörüm o kadar da olsun :mrgreen: ilerde daha iyi performanslar sergiliycem görüceksiniz![]()
Bu konunun üzerine eğilmen lazım.:mrgreen:
Aşk önce ilkokuldan başlar .. masumane ve ya platonik aşklar vardır çocuklukta.Derken , bluğ çağına gelmişsindir. Hormonlarının tetiklendiği an sivilcelerinin ayuka çıktığı vakittir. bu dönemde aşklar genelede yüzeysel ve zaman zaman derin olabilir.Çünkü sevmeyi ve sevilmeyi öğrenirsin tartarsın. eğer bir sevgili bulamamış Aşkı yaşamamışsan işte problem burda başlar.Yaşın ilerledikce seçici olmaya başlar,sürekli bir bulamadığın için birilerini suçlar durusun.Beğenilmediğini düşünür kendini suçlarsın.Eee insan tabiyatı bu adına pisikolji demişler.Dengeyi bi sapttırdın mı toplaması çok zor olur.Kısacası kendine aşırı güven nede kendini suçla . Dışarlarda bir yerlerde mutlaka sana uygun bir eş vardır .. karşına çıkacaktır.. ama hala önünü göremiyorsan eğer ..işte o zaman ben Aşkı yaşamayıyorum der durursun..
ben daimi mutluluk istiyorum kardeşim anlık değil :cherry:
olum bu devirde anı yaşayacaksın artık![]()
aşk bana acı vermez ama ben aşka acı verebilirim
[YT]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yjxL5T-PztU&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yjxL5T-PztU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YT]
zaman dedinya yeşim abla acaba konuşsammı konuşmasammı diye 6 ay düşündüm, sonra gittim cesaretimi topladım binbir zorlukla açıldım, olmadı, bende 1 sene bekledim ama halada dinmedi..Herşeyin ilacı gibi aşk acısının da tek ilacı vardır : zaman...
Ammaannn sana kız mı yok Emin uğraştığın şeylere bak![]()
ben hep acı yönünü gördüm belki tatlı yanını görünce geçmişteki acıları hatırlamiycam bile ama gönül ferman dinlemiyor işte..Adamın bırı aşık olmuş ama kızı vermemişler derdınden yollara düşüp virane olmuş bir hayli gecen zamandan sonra semtine geri dönmüş bir ağacın altıda kendisi gibi dağıtmış sokalara düşmüş bir adamın yanına gidip gecen zaman icersındeki havadisleri sorup haber alacakmış. Başlamışlar muhabbete bizimki demişki hayırdır ne derdın vardıda düştün sokaklara adam başlamış anlatmaya manavın kızı ayla vardı onunla evlendım mutluyduk ama sonradan o deli karı yüzünden bu hallere düştüm demiş bizimkıne sormuş sen demiş o bziımkıde o senın deli karı dediğin kızı cok sevdim vermediler o yüzden bu hallerdeyım kıssadan hisse değmez ama 9 yıl sora sevdiğim yanıma geldi içim cız etti o evlenmiş ben evlendim pişmanım dedi ama cok geçti artık bizim için emin olun aşk başkadır ama acıdırda
evet malum kriz var iş yok ekmek parası :mrgreen: