AŞK-I İLAN !artemis_666 ile zpoint aşkı!!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
küçük gelin ben oliiim :rendeer:
yok karıştırdım dimi :pr: :pr:
:flower: :thumleft:

İşte budur artemis. Bravo kardeşim! Sevgini söylemek kadar güzel birşey olamaz. Kız arkadaşın çok şanslı biri doğrusu :wiinkk:

stella, benim ne hissetiğimi tahmin ediyorsundur umarım gönlüne göre sana yakışır şık gönüldaş ölmasını temenni ediyorum canım benim

borty, teşekkür ederim sonsuz teşekkürler
arkadaşım

:joker: :joker: :joker: :joker: :joker: :joker: :joker: :joker: :joker:

yahu güzel kardeş herşey iyi güzelde başlığı neden"boş ama benim için çok önemli" diye açtın boş değil gayet dolu bir mesele bu :cat: ha bu arada unutmadan mutluluklar hayırlısı olsun :king:

ccbbdd' Alıntı:
yahu güzel kardeş herşey iyi güzelde başlığı neden"boş ama benim için çok önemli" diye açtın boş değil gayet dolu bir mesele bu :cat: ha bu arada unutmadan mutluluklar hayırlısı olsun :king:

istek üzerine başlığı tekrar değiştirdim

teşekkür ederim kadeş!!!

yawww bı kaybolduk ortadan ask kokusu yayılmıs buralara hadı hayırlısı :wiinkk:

artemis_666, hadi hayırlısı, zpoint kimdi yaw ? Galatasaraylı olan bayan mı?

evet oydu, artemis iyi düşündünmü abi :queen: , sevgiler :rendeer: , allah tamamına erdirsin :cherry:

ben yine kıllık yapıp negatif oliimmmm :) söleyin bakalım bu heyecan ne kadar sürecek.......... onun adını duyduğunda, gördüğünde veya onun ile konuştuğunda damarlarıdaki kanın hızlanmadığını farkettiğinde ne olucak??????? çekeceğin acıları sıkıntıları düşünnn ????.....kılım abi ben..............

anı yaşayın millet tadını her saniye çıkarın ilerisini düşünmeden sınırsızca sonuçlarını düşünmeden, zaten kişiliğin sonradan pişman olacağın birşeyi yapmana engel olur..yaşayın... hemen.......şimdi............hepimiz öleceeezzzzzzzzzzzzzzzzz

CaBRioLeT, abi walla felsefe apmışın teşekkür ederim

scuba, teşekkür ederim.

federal,ha o benim teşekkürler hepinize.....

:joker: :joker: :joker:

Ben bu filmi daha önce seyretmiştim...

her filmin ömrü an fazla 3 saat biz bunu ömre yayıyoruz federal o yüzden ne film var ne de dizi bööle bir kız bulmuşum kendime aşık etmişim ve deli gibi sevmişim kim alır ki elimden artık.... he he he emin ol izlediğin hiçbir filme benzemez bu!!!
:joker: :joker: :joker: :joker: :joker: :joker: :joker: :joker:
TEKRAR TEKRAR yazanlara 4 kez sadece görüntüleyenlere 2 kez teşekkürler. ayrıca kim bilir belki bir gün farklı bir sürprizle karşınıza çıkarım ilginize teşekkürler MOTOSiKLET.NET in güzel insanları :) :) :mrgreen:

umarım sevginiz daim olur başladığı gibi sürer sevgi emek ister emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın umarım dostum böle başlıklar iyi oluyo aşk ta lazım tabiiii :cherry: :cat:

umarım sevginiz daim olur başladığı gibi sürer sevgi emek ister emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın umarım dostum böle başlıklar iyi oluyo aşk ta lazım tabiiii

sağol kardeşim her yazı beni biraz daha sevindiriyor ve mutlu ediyor yazın için teşekkürler hayatta her istediğinin gönlünce olması dileği ile.... :rendeer:

siz daha evlenmedinizmi :bounce: :cherry: :rendeer:

Nice guzel baslangiclar var, etrafinda orulu olan duvarlari asamayan!
Nice insanlar birakiyor arkasinda kendi ordugu duvarlarin icinde sIkIsan!

Nice asklar sigmiyor sinirlarin icine, parcalayabiliyor sInIrlarI....
Sizinki onlardan olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar