artemis_666, bağır abicim bağır.Aliciğim bak sevgi güzel şey bende seviyorum ama bağırdığım platformlar farklı motorla ilgisi yok hatta antipatisi var ama aşıcağız artıkın.Helal sana aynen devam
benim maddi sııkıntım olmadıki hiç bir zamanColakoglu' Alıntı:bekarlık sultanlıktır.
musti81, takma kafana boş ver de gitsin. çünkü bir kız arkadaşın oldu mu maddi harcamaların artar. bu da motor almak için para biriktirmeye büyük bir engeldir.
süper valla bi üst forumdada biri elveda başlıı açıp ölümüne motor sürmeye gittiğini yazmış...
bos topıclerle doldu valla.....
iyice cıvıgı cıkmaya basladı abiiiii.....sıtenın somu hayırlı olsun.....
umarın sayın yonetıcıler bunları goruyordur.......
ALLAH SANA KOLAYLIK VERSİN KARDEŞİM EMİN OL SENDE ELBET BİR GÜN MUTLU OLURSUN. GÖRÜŞMEK ÜZERE MUTLU OLMANI DİLERİM... :cat:benim maddi sııkıntım olmadıki hiç bir zaman
17 yaşından beri okul iş çalışırım
bi kaza sonucu 3 dükkanı olan firmam kapandı evdekilerin salaklığı
şimdi başa aldık
maddiyatın boş olduğunu cebinde para yatağa yalnız yatınca anlarsın
yada pazar günleri eve kapandımı
salak saçma tv programlarını izleyince
TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM. HER MESAJINIZ BENİ BİRAZ DAHA MUTLU EDİYORsalihgureli' Alıntı:İşte budur :joker:
valla ben hayatımdan memnunum. pazar günleri o saçma programları seyretmem hatta tv'de kurtlarvadisinden başka bir şey seyretmem. bi de hava durumlarını seyredirim.
evlilik çağına geldiğimde de büyük konuşmayayım ama 40 yaşından evvel evlenmeyi düşünmüyorum. kariyer yapacam çünkü
HEHEHEHE HAKLISIN KARDEŞİM DE HİÇ TE BELLİ OLMAZ DİYESİM GELİYOR NEDEN SE. MANTIK EVLİLİĞİ FİLAN OLURSA DA BİLEMEYİZ YANİ. NEYSE YAZILARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER KARDEŞİMmusti81' Alıntı:ya atıyor ya 40tan sonra bunu kim alır :queen:
aşk bu sen harflerin sırası düzgün en azından ona bak :queen: :bestmt: :cherry:e_erdun' Alıntı:artemis numlk tuşun basılımı kaldı kardeşim yoksa heyecandanmı byük harf yazıyon :queen: :flower: