AŞK-I İLAN !artemis_666 ile zpoint aşkı!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyyy masallah bea.ali helal abı sana.sıtenın ıkıncı cıftı olma yolundasınız.constantın ve stella da sıtemızın dıger cıftı.ısallah hepınız coookkkkk mutlu olursunuz.hadı hayırlısı.guzel haberlerınızı beklıyom bak. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Allah tamamına erdirsin inşallah...

abiler site pembe dizilerdeki gibi oldu...hani vardı ya...yalan rüzgarı ambiansı....dizi adı öylesine aklıma geldi...yanlış anlaşılmasın...büyük aşklar...ayrılıklar...soparcanın mevzusunuda şimdi farkettim...bunalımlar...sürükleyici bir formatı var bu sitenin...

artemiscim liseli aşıklar gibi hoş bir çizgide takılıyorsun...gezilerde karşılaştıkmı acaba seninle...

ya benim karşılıksız aşkıma nolacak...bende skullhuntera aşığım ama erhanımdan ses seda çıkmıyor...pasda vermiyor...offf...offf...kendimi dağlara taşlara vericem artık....bayılıyorum erhana...huyu suyu 10 numara anlayacağınız...ah birde erkek olmasaydı...valla adamı çıldırtıcam sonunda...çok seviyom bak allah var...iyi çocuk bu erhan....

:joker: :joker: :joker: :queen: :queen: :queen:

arkadaşlar göztermiş olduğunuz ilgi ve yazılar için teşekkürler.
HEPİNİZ ÇOK İYİSİNİZ.......

Motosikleti
Su Motoru
artemis_666, bence en büyük yanlıştır özel olarak yaşanması gerekenleri başkalarıyla yaşamak ve başlamamış bir aşkı, başlamadan yıpratmak. Tabii kişiye göre farklılıklar gösteren bir davranıştır, herkez aşkı farklı yaşar ama özel kalmalıdır. Neyse ilk sayfayı okudum sadece üşendiğim için değilde netim çok yavaş olduğu için :). Umarım herşey istediğin doğrultuda devam eder ...

Yeni birlikteliğiniz hayırlı olsun.

İlan ettiniz başımızın gözümüzün üstüne çok güzel. Umarım ilişkinizi kendi aranızda yaşarsınız. Dilerim özeliniz sizin özeliniz olarak kalır. :queen:

İlişkinizin mutluluk ve süreklilik göstermesi dileğimle. :rendeer:

arkadaşlar sanki bi ara burası kitlenmişti nasıl olduda açıldı tekrar hayır yani mümkünse benimkide açılabilirmi :cherry: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ikinizide tebrik ederim :rendeer: umarım çok mutlu :joker: ve huzurlu bir birlikteliğiniz olur :rendeer:
sonunu nasıl istiyorsanız öyle yaşayın herşey gönlünüze göre olsun
bizler hep burdayız birşeye ihtiyacınız olursa :wiinkk:

artemis_666, destek olalım da, ne yapalım yani??? :cherry: Allah akıl fikir versin diye dua falan mı edelim? :cherry:

dostum, umarım emeline (elif'ine) kavuşursun, tabii hayırlısıyla ne deyim, sevene saygı gösterilir ve de sevgi... :thumleft:

Dostum iyi düşün..........son kararınmı??????? destek olmak isterdim ama sadece buraya yazıp aşkını ispat edemezsin biliyorsundur ki çok daha zor bişi bu ve sonuçlarına katlanabilecenmi?????????????

artemis_666, destek olalım da, ne yapalım yani??? Allah akıl fikir versin diye dua falan mı edelim?
dostum, umarım emeline (elif'ine) kavuşursun, tabii hayırlısıyla ne deyim, sevene saygı gösterilir ve de sevgi...
Dostum iyi düşün..........son kararınmı??????? destek olmak isterdim ama sadece buraya yazıp aşkını ispat edemezsin biliyorsundur ki çok daha zor bişi bu ve sonuçlarına katlanabilecenmi?????????????

:bounce:
Arkadaşlar herşey için sağolun isterseniz dua isterseniz yazı yazın ama emin olun her harfiniz bile beni mutlu etti... her yazı yazana 2 kez her konuya bakana 1 kez teşekkür ediyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar herşey için sağolun isterseniz dua isterseniz yazı yazın ama emin olun her harfiniz bile beni mutlu etti... her yazı yazana 2 kez her konuya bakana 1 kez teşekkür ediyorum.

seni çok iyi anlıyorum hissettiklerini :joker: burdan paylaşman burdaki insanların
sana - size iyi dileklerini kendi fikirlerini sunması bir heycanla bunları okuman zaman zaman merakla beklemen bunlar çok hoş duygular
bilenler bilir daha önce sitede bende böyle bir topikde yer aldım benim
(eski ) erkek arkadaşımda bana burdan böyle çok hoş bir jest yapmıştı bu yüzden nedemek olduğunu her ikiniz içinde ne ifade ettiğini anlayabiliyorum
umarım bu heycanınızı bu aşkınızı her zaman için koruyabilirsiniz lütfen buna çok dikkat edin bizlerde burdan hep iyi ve güzel haberlerinizi alıp sizlere mutluğunuzu paylaşabilelim :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar