asıl endurocular bunlar galiba

endurucu dedin mi bunlar gibi olmak gerek gerçekten süper bir macera

not : yayınlandıysa bu video özür dilerim

http://vimeo.com/31139253

Moderatör tarafında düzenlendi:
rusyadaki yakıt fiyatı türkiyede olsa sen gör bak ne endurocular cıkar. paylaşım 10 numara teşekürler.

işte buuuuu macerada bu motosıklet keyfıde bu ama bır gercek varki adamların elınden her iş gelıyor .

çok zorlu yollar günlerce cekilmez bugünkü şartlarda böyle bir yola girmem buralara girince motordan hayır gelmez parada zor kazanılıyor bide o kadar çile kaloriferli klimalı odada koca bir gün oturup onbin euro maaş alsam cumartesi-pazar hareket olsun diye gidilir motoruda dağıtsan dokunmaz şuan işimiz hareketli birde dağda bayırda işim olmaz

çok güzel bir video..bayıldım valla,paylaşım için teşekkürler..

çok zorlu yollar günlerce cekilmez bugünkü şartlarda böyle bir yola girmem buralara girince motordan hayır gelmez parada zor kazanılıyor bide o kadar çile kaloriferli klimalı odada koca bir gün oturup onbin euro maaş alsam cumartesi-pazar hareket olsun diye gidilir motoruda dağıtsan dokunmaz şuan işimiz hareketli birde dağda bayırda işim olmaz

bukadar dusundukten sonra motora binmicen o zaman motorcu dedigin oyle herseyi fazla incelemez kabadan gider hesabi kaba taslak yapar ...

Süper yaa :) Bizimde yapacağımız zamanlar gelir inşallah.

inş. abi

rusyadaki yakıt fiyatı türkiyede olsa sen gör bak ne endurocular cıkar. paylaşım 10 numara teşekürler.

aynen abi :D

işte buuuuu macerada bu motosıklet keyfıde bu ama bır gercek varki adamların elınden her iş gelıyor .

abi adamlar tam takır gidiyorlar gezilere her şey var yanlarında motor yolda kaldı çamura battı yok çıkmadığı yerde kendileri çıkarıyor bir şekilde işte motorcular bunlar

türkiyede para kazanıyorsan dediğin gibi o kadar maceradan sonra kesenin cebini açman geek motorun bakımı için ve bu türkiyede biraz zor ama işim on numara olsa param oosa ben bu macerayı yaparım şahsen

çok güzel bir video..bayıldım valla,paylaşım için teşekkürler..

aynen bende bayıldım süper geziyorlar

Y:pale:ahu biz ılıman iklimin tatlı su motorcusuymuşuz.:pale:

abi bunları görünce evet biz tatlı su motorcusu oluyoruz malesef ama buna bizi itiyorlar benzin fiyatları belli ekenomi belli maaşlarımız belli

Paylaşım için teşekkürler...Çok güzel bir macera seyrederken kendimden geçtim :)

harika 10 numara macera, özgürlük, enduro ruhu. tam istediğim türden bir gezi. şahsen ben yaz-kış, dağ-bayır, yağmur-çamur demeden geziyorum fakat böyle profesyonellerin yanında gerçekten tatlısu motorcusuyuz :mrgreen:

Paylaşım için teşekkürler...Çok güzel bir macera seyrederken kendimden geçtim :)

kendinden geçmemek imkansız değil zaten

harika 10 numara macera, özgürlük, enduro ruhu. tam istediğim türden bir gezi. şahsen ben yaz-kış, dağ-bayır, yağmur-çamur demeden geziyorum fakat böyle profesyonellerin yanında gerçekten tatlısu motorcusuyuz :mrgreen:

aynen onların yanında bize motorcu bile denmez :D

Çok güzel video hayranlıkla izledim. Birgün bende bu tarz etkinliğe katılacağım birgün elbet birgün.

Valla ustam adamların keyfine diyecek yok . Rusyadaki benzin fiyatı burdada olsa bizlerde uzun soluklu enduro gezileri yapabiliriz trans toros gibi hiç yoktan. Ayrıca profosyonellik bir tarafa biz zaten bunların gezdikleri zeminlerde ve daha ötesinde geziniyoruz . Ama işin içine 600 cc ve üstü girince hakkat bilek lazım o zeminlerde :D Herşeyi geç ama enduro kullanıyorsan böyle hakkını verecen . Öle asfaltta yahut köy yollarında değil araziye dalacaksın böyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar