İlk bakışta aşık oldun oldun,ikinci bakışta insanların ne mal olduklarını anlarsın
bence sana ikinci bakış şansı verilmiş)
bu şansı kullan ses etme )
hehe
İlk bakışta aşık oldun oldun,ikinci bakışta insanların ne mal olduklarını anlarsın
bence sana ikinci bakış şansı verilmiş)
bu şansı kullan ses etme )
başka biriyle sevişemiyosan aşıksındır...sevişme imkanı olmayanlar, imkanları doğrultusunda yapabildiklerini yapmak içinden gelmiyosa (elizabeth diyeibliriz) aşıktır:queen::queen::queen:
senin işten de hayır gelmez...
2. şansı kullancam da bir daha görüşebilsek keşke![]()
bence olmadı şu yada bu şekilde bir derdi/sıkıntısı var...adamda abilerinden akıl istiyor...her teraneye psikoloğa mı koşalım...Senin için özel olan bir konuyu bu forumda açabiliyorsan aşık falan değilsin bence. Ne kadar iyi niyetli olsan da böyle bir konuyu paylaşacağın ortam burası olmamalı. Kendine saygın açısından bakıyorum olaya; çevrende paylaşabileceğin(Abi,çok yakın arkadaş,anne,baba) hiçkimse yoksa en yakında devlet hastanesinde ki Psikolog ile görüş.İnan bana buradan daha sağlıklı olacaktır.
smıf smıff !! ıssız adam kokuyor, kitapçı felan
ona yemek yap, şarap içir
o zaman anlarsın aşık olup olmadığını![]()
Aşk testi yaptır http://www.asktesti.com/
Cevaba göre davran
Şaka bi yana doğal davran içinden geldiği gibi büyük ihtimalle ona sahip olmak istikceksin açık ve net ama bunu yaparken kasma kenidini.Faceden mesaj attıysan diğer kutusuna gitmiş olabilir bunuda göremmiş olabilir.Güzin ablanızım ben sizin be:queen:
One week filmin de şöyle bir diyalog vardı. kahramanımız sorar, aşık olduğunu nasıl anlarsın. ve adam cevaplar, eğer bunu soruyorsan aşık değilsindir..
nasip işi çok farklıdır
karşına çıktığında dünyadaki her şey sanki bu yolda işi kolaylaştırmak için seferber olur
aşk imiş meşk imiş bunlar fasa fiso işler
inanmazsan bekle de gör![]()
aşk yunanlıların seksi bedavaya getirmek için uydurduğu birşeydirdememe rağmen bu görüşü savunmama rağmen cinselliği ikinci plana atabilirse bir insan aşk , tüm hayatını bir kitapta toplamak gibi bir kadının seni anlamasıdır . Senin bir yarın olmasıdır . Bazılarımız (sözüm meclisten dışarı) bir kitabı okuyunca , kitap okumayı sever ve başka kitaplar okur bazılarımızda okuduğu bir kitabı sever ve başka kitap okuyamaz ona bağlı kalır burda karar senindir kardeşim
unutmaki herşeyin başı sudur
![]()
adam -sana ikinci şans verilmiş kullan, ses etme- diyor sen bunu tersinden anlayıp bir de bu şansı harcamak için çabalıyorsun =)
şaka bir yana; bana sorarsan git ve her ne yaşayacaksan dibine kadar yaşa. öğrenmenin en kesin yolu tecrübe etmektir. bu durum için belki tek yol budur kim bilir.. =)
İstemsiz olarak kapılır insan.Bu gibi durumlarda onunla hiç konuşmaz yüzünü görmezsen bir süre sonra aşk maşk kalmaz içinde keyfine bakarsın.![]()
Uzun süredir hiçbirşey hissetmiyorum. Üzüntü, Aşk, Acıma duygusu ve benzeri duyguları, sanki bir güç bu duygularımı içimden almış.Sadece mantık var.
He bu durum nasıl derseniz.
Yakınınız vefat eder veya kızın biri boynuz takar geçer tınlamazsın öyle bir durum. Kendini psikolojik açıdan çok güçlü hissedersin.
Hem seven insan zaafı olan insandır. Zaafı olan insanda birşeyleri mutlaka kabeder.
I wan to play a game.
you can be strong or happy.
Make your choose.l:
bence olmadı şu yada bu şekilde bir derdi/sıkıntısı var...adamda abilerinden akıl istiyor...her teraneye psikoloğa mı koşalım...
''ayakkabılarım yok diye üzülüyordum...takii ayakları olmayan birini görünceye kadar''daha ne dertler bekliyor onu...bunu 2gün sonra sallamaz zaten...
Teşekkür ederim saygı duyarımBakış açısı farklılığı. Benim mantığıma göre özel hayatla ilgili başlıklar asla internet üstünden forumlarda,sitelerde paylaşılmaz. Tavsiye niteliğinde yazdım, uyar uymaz o arkadaşa kalmış.