Her zaman dedim, bir erkek kadınların davranışını uygun bulmuyorsa kendine uygun kız arar. Ben başarılı olayım, bana uyan kızı bulmayı bekleyemem, illa birini bulmalıyım diyen erkek dürtülerinin peşinden gidiyordur. Yani erkek 40 yaşına gelmiş ve kimseyi bulamadım, 25 yaşında ama ille de birini bulmalıyım diye biriyle çıkıyorsa dürtüsel hareket ediyordur.
Ayrıca, %95 iddianı çürütmeye devam. Erkek popülasyonunu kanunen reşit olan 18'den başlatıp 45 yaşına kadar sayalım. Senin iddianla 30 yaşından önce kızlar kimseye bakmıyor. Kadınları da 18-30 arası alalım.
18-45 yaş erkek nüfusu 16,773,398.
18-30 yaş kadın nüfusu 8,440,505.
Yani tüm kadınların bir erkekle ilişkisi varsa bile erkeklerin neredeyse yarısının bir ilişkisi olacaktır.
Eğer erkeklerin %95'i yalnız ise kalan %5 (838,669) erkek 8 milyon kadını idare etmektedir ki o zaman da hangi zihniyetle 10 kadınla birden ilişki kuruluyor diye sorulur.
Öteki açıdan bakarsak, diyorsun ki erkekler gençken kız bulamıyor. Hep büyük yaştakiler kadınları kapıyor. Ama şu da var ki her erkek de yaşlanıp olgunlaşacak ve birgün kızların baktığı büyüklerden olacaktır.
Kadınlara gelirsek de bugün erkek bulmakta zorlanmayan ileride yalnız kalacaktır. Yani her iki kesimin de hayatlarında karşı cinsi etkileyebildiği ve etkileyemediği dönemlerden geçecektir. Bu durumda, bu öfke niye?
Not: Bütün bu sonuçlar senin sözlerin temel alınarak yapılan hesaplamalara dayanmaktadır.
By_Shadow, yani illa da kız bulacağım, onlarsız hayatta varolamam diyorsun? İdeal olanı arayıp ömrümü heba edemem, iyi kötü bulurum bir tane diyorsun. İyi biri olması önemli değil, kız olsun yeter diyorsun? Sonra da ben aslında sevmek ve sevilmek istiyorum diyorsun. Kusura bakma, hiç inandırıcı gelmiyorsun.