Bunu daha önce de vermiştim ama görmezden gelinmişti.
Raflar'ın haklı olduğu tek kısım gençken erkeklerin sayısının fazla, ileri yaşlarda kadınlarının sayısının fazla olmasıdır ki bu dünya genelinde geçerli olan bir istatistiktir ve buna itirazım yoktur. Ama kadın/erkek oranı Raflar'ın dediğinin aksine hemen hemen eşittir.
Not: Bu bilgi daha önceden de Raflar'a sunulmuştur.
![]()
İsteyen için link aşağıda
http://www.nvi.gov.tr/attached/NVI/istatistik_2005/2005%20yaş%20ve%20cins.ist.(TÜRKİYE%20GENELİ).pdf
ama şimdi görmesden gelinmedi gördüm walla![]()
Fazla kısmına birşey demiyorum. Oran kısmına dikkat çekmek istiyorum. Erkekler genç yaşlarda kadınlardan %5 fazla. Bu %5 fazlalık mı açıklıyor erkeklerin %95'inin yalnız olmasını? 10001, 10000'den fazladır diye arada 20 kat var demek değildir.
İŞTE RAFLAR YA SÜPERSİN BABA :cat:15 yaşındaki orta okul öğrencisi kız, 21 yaşında yaşında lise 3 ten uzatmalı öss dersanesine giden herifle çıkarsa,
17 yaşındaki lise öğrencisi kız ,25 yaşında üniversiteyi bitirip askere gitmiş elemanla çıkarsa,
23 yaşındaki universite öğrencisi taş gibi kız 33 yaşında yaşında akademisyeniyle çıkarsa naapsın bu genç erkekler.
20 li yaşlardayken en şanslı olduğumuz yaş grubu 12,13 diye,orta okul bebelerine mi musallat olalım..erkeklere haddinden fazla zorluk çıkardığınız için sapıklık sübyancilık patladı memlekette.
Kendinden 8 yaş küçük kızla çıkan zihniyete ne diyelim? Silah zoruyla kendilerinden 8 yaş küçük kızlarla çıkıyorlar, değil mi? Uzaylı onlar, değil mi?
15 yaşındaki orta okul öğrencisi kız, 21 yaşında yaşında lise 3 ten uzatmalı öss dersanesine giden herifle çıkarsa,
17 yaşındaki lise öğrencisi kız ,25 yaşında üniversiteyi bitirip askere gitmiş elemanla çıkarsa,
23 yaşındaki universite öğrencisi taş gibi kız 33 yaşında yaşında akademisyeniyle çıkarsa naapsın bu genç erkekler.
20 li yaşlardayken en şanslı olduğumuz yaş grubu 12,13 diye,orta okul bebelerine mi musallat olalım..erkeklere haddinden fazla zorluk çıkardığınız için sapıklık sübyancilık patladı memlekette.
kadın (kız) kısmına fazla güven olmaz bir süre sonra sıkılır ve ayrılır ayrıldıktan sonra bütün zehirini gözyaşları ile içine akıtır ertesi gün hiç birşey olmamış gibi hayatına devam eder. ilişkide bütün yükü erkek omuzlamak zorunda olduğu için ayrılığın acısınıda ölene kadar içinde yaşamak zorundadır.ERKEK BİR DE O MORALLE AYLARCA BAŞKALARINA MAYMUNLUK YAPIP ETKİLEMEK ZORUNDADIR. TAM PALYAÇONUN GÖZYAŞLARDIR ERKEĞİN DUYGUSAL YAŞAMI.
kadınlar maddeye taparlar. KESİNLİKLE EVET, O YZÜDEN EN KALANTORUNU SEÇERLER,PARAN KADAR AŞIK OL, YOKSA ÖL demedikelri kalır. evlenmek istediğinde ilk sorulacak olan soru evini nasıl geçindireceksin. buraya dikkat geçindireceksiniz değil. o nedenle kadınlar her zaman toplumda pozitif ayrımcılığa tabi tutulmuşlardır. KESİNLİKLE DOĞRU. SIRF BU YÜZDEN KIZ ÇOCUĞUM OLMASINI İSTİYORUM, ERKEK OLURSA ÇOK ÇEKECEK HAYATTA ÇÜNKÜ.eşitlik istemeleri saçmalık.İNSAFSIZLIK erkeklere göre daha eşitler. kendilerini zayıf gösterip koruma altına alınması gerektiğini sürekli bilinçaltına empoze ederler.ÇÜNKÜ HAYATTAKİ TEK DÜŞÜNCELERİ KENDİ RAHATLARI VE EGOLARININ TATMİNİ.
Raflar, karşı soru: İradenize sahip olun.
40 yaşındaki adam 25 yaşındaki kıza, 30 yaşındaki adam 18 yaşındaki kıza yüz vermezse bu kızlar kendi yaşıtlarına yaklaşmaya başlayacaktır. Talebi yaratan sizsiniz. Birşeyler söylüyorsun ama anlaşamıyoruz. Verdiğin birşeye karşı cevap veriyorum, başka örnek veriyorsun. Ona cevap veriyorum, başka örnek veriyorsun. İyi güzel de bu örnekler birbiriyle bağdaşmıyor bir türlü.
İşin başına dönelim. Sen sevmek sevilmek için mi bir kız arıyorsun, üremek için mi? Üremek için dersen tüm söylediklerin kabul. Onaylamasam bile kendi içinde tutarlılık kazanır, saygı duyarım.