- Konu Yazar
tamam avenger salladım oltayı hare kere cata pata cata pata yapçam ben bu işi
motosikletinle gezmeye davet et![]()
aşk türk genci için çok kötü birşeydir.
türkiyede en aptal ve en çirkin kızın bile peşinde 24 tane abaza vardır.kızlar aşırı ilgi görmeye de çok alıştıklarından yalnızlığa hiç gelemezler ve çıkmış olmak için bile olsa birileriyle mutlaka çıkarlar. boş anları çok azdır.(o anı yaklamak lazım,imkansız gibi) o kızın da %95 sevgilisi vardır. fazla kafaya takma.
bu kızdan hoşlandığını hiç kimseye anlatma.
kız olsun, erkek olsun, su uyur düşman uyumaz. , (kızın birine akıl danışırsın, senden hoşlanmasa bile, benim olduğum ortamda başka biri nasıl ilgi görür diye kompleks yapar kızın arasını başkasıyla yapmaya kalkar.(bizzat başıma geldi) erkekelre de sakın anlatma. çünkü %95 i zaten abazadır. kelin merhemi olsa kendi başına sürer.
yapacağın şey sevgilisi var mı yok mu acilen öğrenmek.bol bol konuşturmaya bak.çok konuşan çok açık verir.kadınlar egolarını tatmin edemeyen erkekelrden hoşlanmazlar.az buçuk ilgin olduğunu anlasın.
kadınlar mazoşistelrdir ve hep ulaşamayacakları tipleri isterler.köpek gibi aşık olduğunu düşünmesin.böyle düşünürse anında yedek klubesini boylarsın.
kendini ulaşılmaz göster.biliyosun türkiyede güzel kız yok gibi.kız güzelse peşindeki erkek sayısı 24 değil 54 olur....ve saniyesine kaptırabilirsin sen bu kızı.naap yap çok hızlı davran.
yamyamlar yedirmez.
Bu topiğin başlığını da "Aşigim
Raflar bu kızların peşindeki kalabalık da in değil, cin değil, basbayağı erkek.
Türkiye'de kadın erkek dağılımı dengelidir. Bir kızın etrafında yirmi kişi var demek erkekler zaten birden fazla kıza yazıyor demektir. Bu durumda erkekler uçan kuşa kur yaptığı için mi kendi seçilme şanslarını azaltıyor, yoksa kızların huyu yüzünden mi erkekler her kıza yazmak zorunda kalıyor belirlenemez. Ama arzdan önce talep olduğunu varsayarsak erkekler ilk önce akın etmiş gibi duruyor. Her gördüğünüze yazıyorsunuz, kızların etrafında sayınız artıyor, değerinizi kaybediyorsunuz, etrafında bir sürü adam olan kız seçme hakkı kullanıyor, kendi kendinizin seçilme şansınızı azaltmanızı bahane olarak görüp tekrar her kıza yazmaya başlıyorsunuz. Bu durumu yaratan da şikayet eden de erkek topluluğudur, bu zinciri kırmak da erkeklerin kollektif hareketiyle mümkündür. Yani kızları suçlamayı bırakın, kendinizi yeniden organize edin.
Raflar bu kızların peşindeki kalabalık da in değil, cin değil, basbayağı erkek.
Türkiye'de kadın erkek dağılımı dengelidir. Bir kızın etrafında yirmi kişi var demek erkekler zaten birden fazla kıza yazıyor demektir. Bu durumda erkekler uçan kuşa kur yaptığı için mi kendi seçilme şanslarını azaltıyor, yoksa kızların huyu yüzünden mi erkekler her kıza yazmak zorunda kalıyor belirlenemez. Ama arzdan önce talep olduğunu varsayarsak erkekler ilk önce akın etmiş gibi duruyor. Her gördüğünüze yazıyorsunuz, kızların etrafında sayınız artıyor, değerinizi kaybediyorsunuz, etrafında bir sürü adam olan kız seçme hakkı kullanıyor, kendi kendinizin seçilme şansınızı azaltmanızı bahane olarak görüp tekrar her kıza yazmaya başlıyorsunuz. Bu durumu yaratan da şikayet eden de erkek topluluğudur, bu zinciri kırmak da erkeklerin kollektif hareketiyle mümkündür. Yani kızları suçlamayı bırakın, kendinizi yeniden organize edin.
İstatistiklerini bir daha gözden geçir, vea üstündeki mesaja bak.
İkinci olarak erkeklerin de yalan söylediğini görmem için benden 6 yaş büyük bir erkeğin beni uyarmasına gerek duymadım hiç. Ek olarak senden 6 yaş büyük ve kadın diye kadınlar hakkında söylediği herşey doğru olacak değil.