Asfaltla tanışma...

geçmiş olsun hocam çok şükür sana bir şey olmamış, hemde son kazan olur işallah em kısa zamanda iyileşirsin umarım

Gecmis olsun, Allah beterinden saklasin. Umarim en kisa surede iyilesip motorunun uzerine donersin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun..Acil şifalar dilerim...bizde koruma yokturdu Allah korudu...

geçmiş olsun gerçekdende üzüldüm valla asfaltda yatıp ambulans beklemeyi bilirim arkadanan geçen arabalardan insanlar sarkıp bakarlar fln:pale: kötü bi his yarım metre kalmışdır yapıcak hiç bişeyiniz yokdur çok kötü bişey:pale: geçmiş olsun deamon

Çok geçmiş olsun abicim. Buna şükür diyelim. Geçen günlerde benide köpek korkuttu. Allaha şükür biraz mesafemiz vardı da durabildim zar zor devrilmeden.
koca bir sivas kangal allah muhafaza çarpsam köpeğe tepesi atıp yerde beni ısırırdı:) Neyse tekrar geçmiş olsun umarım çok ağrın sızın yoktur :rendeer:

İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 15 senedir motorlu taşıt kullanıyorum bugüne kadar en ufak bir vukuatım olmamıştı. Umarım bu ilk ve son olmuştur.

Allah kimseye kaza bela vermesin.

Bayramdan sonra ikitekere geri dönebilmeyi umut ediyorum.

geçmiş olsun.Allah birdaha göstermesin. inşallah bayramdan sonra yine motosikletine kavuşursun

çok gecmiş olsun tez zamanda iki teker üzerinde olma imkanına kavuşmanı temenni ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ugurcum..
Çok özür ben daha yeni gördüm başlığı..Buyuk gecmiş olsun..Artık fazrz oldu senin motoru degişmek..
S&S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar