Asfaltla tanışma...

Toplam 2 sene ve 20.000 km'lik motosiklet macerama C.tesi akşamı sahilyolunda 60-70 ile orta şeritte ilerlerken ortadaki çalılıkların arasından bir sokak köpeğinin yola atlamasıyla zorunlu olarak ara verdim.

İlk defa kaza yaptım, ilk defa bir canlıya vurdum, ilk defa 10 dakika yerde yattım eve ambulansa taşındım. OLdukça ucuz atlattım. Köprücük kemiğinde bir kırık kaburgada ezilme ve ayakta ödem var. Motorda pek bişey yok. Köpek acı acı bağırarak sahile doğru kaçtı.

Kask ve mont olmasa çok daha fenaydı durum. Her ikisinde de asfaltla ne şekilde temas ettiğime dair derin izler var.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Geçmiş olsun. Acil şifalar.
Her zaman tam kuşam şart.
Başımıza ne zaman ne geleceği belli olmaz.

inanmıyorum ya !!!çok geçmiş olsun bi köpeğe çarpmanın sonucu kemik kırık ezilme ayakta ödem vayyy sabır ve biranevvel iyileşmeniz dileğimle!!!şaşkınım valla

çok geçmiş olsun allah korumuş yinede daha beteride olabilirdi bu merete biniyorsak canımızı seviyorsak tam kuşam şart

Moderatör (forrap)
Çok geçmiş olsun...Umarım bu son kazanız olur:rendeer: Acil şifalar.

Çok gecmis olsun kardes. Allah daha beterlerinden saklasın.

Aynı şey dün benimde başıma geldi.Üst Kemer yolundan ilerliyordum..1-2 km'lik stabilize oldukca taşlık bi alandan tünek tepeye cıkmaktı amacım.. 35-45 km hız ile yol alıyordum birden nereden geldiğini hiç göremediğim eşşek kadar bir köpek ağaçların arasından havlaya havlaya fırladı.. (Köpeklerden korkmamaya çalışırım çünkü okuduğum bir kitapta bu kerataların insanın korkudan salgıladığı bir kimsayalı koklayıp ona göre gardını aldığını okumuştum Neyse.) Keratayı görünce yaptığım tek şey yavaşça gazı kısıp fren yapmadan (yapsam heryer taş toprak kesin kayıp düşücem) motosikleti durdurdum. Salak köpek bana bakıp halen havlıyor tam ayaklıga alıp köpegi kovalayacaktım kendi kaçtı :) Allah göstermesin beni düşürse motosikleti orada bırakıp yeminle köpeği ormanda kovalardım :p

geçmiş olsun evet giyim kuşam bizim için o kadar önemli ki neyse umarım bian önce iyileşirsin:rendeer:

Çok geçmiş olsun.Her zaman tam donanımlı olmanın bir kere daha şart olduğunu görüyoruz.

Acil şifalar , güvenli sürüşler.

Uğur kardeş inan çok üzüldüm. Allah (CC) beterinden saklasın !

Ben de 29 Ekim ile ilgili senin dağıttığın resimlerden bahsediyodum tam.

Hele sen bir iyileş de daha nice 29 Ekimler var.

çok geçmiş olsun Allah tekrarını göstermesin ee motorda kaporta sensin bu yüzden önlemimizi almalıyız

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok geçmiş olsun, umarım çabuk iyileşirsin, umarım son kazan olur

Uğurcum çok üzüldüm, geçmiş olsun yauv:pale: Yapabilceğimiz birşy olursa çekinme lütfen:rendeer:

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Acil şifalar dilerim.:rendeer:

Dostum çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Geçen gün Dudullu'da biri köpeğe çarpıp hayatını kaybetmiş maalesef. Lütfen korumasız binmeyelim şu merete...

kuzen çok geçmiş olsun ya, kendim yapmış gibi üzüldüm şok oldum , kendine iyi bak kardeşim en yakın zaman da görüşmek üzere ( bebek koltuğu v.s. ) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar