asfalt güzelmiş

kapıyı sinirle çarpıp çıktım.
motoru çalıştırdım.
beşiktaşın yokuşlu virajlarından birinde durdum yolu
kontrol ettim ve gazı (yokuş olduğundan)
biraz fazla açtım tam virajın ortasında arka lastiğin kaymasıyla
toparlayamadan kendimi yerde buldum.
ayağa kalktığımda motor boylu boyunca yerde yatıyordu.
sağolsun birkaç arabadan inip motoru kaldırdılar.
zemin, yer yer ıslaktı. çöp kamyonu yeni geçmiş.
o yüzden kaymışım. o sinirle de göremedim demek ki.
şile gezisinde sağ aynam kırılmıştı, dün yenisini taktırdım.
o da kırıldı. Bir şeyler devamlı kırılıyor... Çok yoruldum.
Motordan, beceriksizliğimden, çöp kamyonlarının arkalarında
bıraktığı pislikten...

dostum cok geçmiş olsun.Senin adına üzüldüm.ama insan sinirli olunca gerek araba gerek motosiklet zorunlu olmadıkça kullanmamalı bende bunun çok zararını gördüm.tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun arkadaş:pale:
iyiki önemli bir yaralanman yok anladığım kadarıyla. :rendeer:
Bende bazen yapıyorum senin gibi, sonra titriyorum hatırladığımda. dikkat etmemiz gereken o kadar çok risk var ki.
Sen yinede bomboş bir yolda bas gaza, rüzgarın, Tek olmanın, uzaklaşmanın tadına varmaya edvam et. Şehir içi tam bir Jungle. Bas gaza git olabildiğince şehir dışına, rahatlayacaksındır:cat::cat:

Geçmiş olsun mabel.:rendeer:
Biraz daha sakin belli üstüste geldi sinirlendin.

Mabel abicim o gun vardım yanında yani aynan kırıldıgında. Bir uğursuzluktur seninle gidiyor.
Bu konuda düşüncelerin nedir bilmiyorum ama bir kan akıtmaya ne dersin.
Musibetleri def etmek için.
Allah korusun yarın böyle giderse basına bir musibet gelecek canına bir şey olacak onun için endişeleniyorum.

Mersin İl Temsilcisi
benim de başıma geliyor çok sinirlendiğimde. ama sonra düşünüyorum, rüzgar eken fırtına biçermiş deeeee, keşke çöp kamyonunun bıraktığı suyu başka türlü temizleseydin asfalttan. büyük geçmiş olsun....

Nasıl üzülmezsin Mabel :pale:

Dünyanın sanırım en zor metropollerinden birinde yaşıyorsun ve motosiklet tutkunu olmaktan daha en baştan sen suçlusun. Evet tutku illete iyi geliyor ama illet de tutkuyu yiyip bitiriyor. Bu illet bazen bir manyak sürücü, bazen de sorumsuz ve sahipsiz bir kentin serseri mayın gibi dolaşan bir çöp kamyonundan sızan atıklar olabiliyor. Ben başına gelen talihsizliğin hiç de senin beceriksizliğin olduğunu sanmıyorum. Beşiktaşın o dik yokuşlarında ne yapsan bir yere kadar. Yine de dua edelim ki daha süratli olduğumuz bir viraj içinde başımıza gelmesin bu durum.

Asıl kırılan şey ayna veya başka bir parça değil. Sanırım yüreğimiz daha fazla kırılıyor bu gibi durumlarda :pale: Geçen ay başıma gelen bir kaza 1.000 ytl'den fazla masrafa yol açtı ama içsel kırgınlığımın yanında adı bile anılamaz, seni anlamaya çalışıyorum da.. Geçmiş olsun diyebiliyorum ancak ..

Süper Moderatör (BBRR)
keskin sirke küpüne zarar demişler.
motora bindiğin an aklında ne varsa bi kenara koy ..
geçen hatırlarsınız karısını dövmeye giderken yolda kaza yapıp vefat etmişti biri

geçmiş olsun kardeş dönem dönem olur böyle uğuruszluklar ama uğursuzluk olduğuna inanman uğursuzluktan başka bişey getirmez.Sen bunlara sinirlendikçe bütün çöp kamyonları seni bulur kızdığın şeyler sürekli peşinden gelir.bence sakin olup güzel şeyler düşünmeye bak :mrgreen:

geçmiş olsun arkadaşım...sen iyisimi sinirliyken motora binmemeye özen göster...:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun mabel, umarım bir şeyin yoktur olan sadece motosiklete olmuştur..
bir hafta önce de ben asfaltın ne kadar güzel bir şey olduğunu keşfettim. öyle insanın içini ısıtan bişey ki.. ilk iki gün parmaklarımı bükemedim bile. allahtan giden sadece yan aynam ve sağ avuç içi derim oldu, tabi biraz da et :)
Ama böylece ben bu motosiklet işini sevmeye başladım. hayat gibi.. Bir üsttesin bir altta :)

geçmiş olsun... sinir bazen insanın başına kötü şeyler açabiliyor bende arabadayken bi kere kaza yapmıştım..her hatamda kendime bi pay çıkarıyorum... sakin ve rahat bi yolculuk gibisi yok..

Ben de ilk kazamı uykusuz bir haldeyken yapmıştım, gideceğim yer 500-600 metre var yok. Sinirli, uykusuz, kafada bi ton düşünce ile kullanmamak lazım motoru. Şiddetle tavsiye olunur.
Geçmiş olsun, son kazan olur inşallah. :cat:

geçmiş olsun dostum :cat:üfkeyle kalkan zararla oturur derler atalarımız doğruymuş demeki allah beterinden korusun sakin ol ve sabırlı saygılar.

Çok geçmiş olsun.
Baskı altında hata yapma riskimiz dahada artıyor.:S
Bende daha çok kafam bozuk oldugunda motora biniyorum anca öyle toparlayabiliyorum aklımı.Birazda olsa unutturuyor derdimi.

geçmiş olsun...kötü ya...en üzüldüğüm şey motorun yere uzanması...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar