Asfalt dışı yollar (patika köy yolu vb.) için hangi scooter...

Arkadaşlar,

Asfalt ve çoğunlukla asfalt dışında gezme amaçlı iki kişi ile binilecek (toplamda 160 kg), köy yolu, yayla civarı, yolu kısmen kötü koylar vb. dolaşılacak bir hamle için hangi scooter model(ler)ini önerirsiniz...

Benim bulabildiğim:

- BW100 den dolayı BW's 125

- Yamaha Xenter 150 (lastik ebatı büyük vb.)

Modelin uzunluğu 203 cm i geçmemeli... Bu nedenle ne yazık ki enduro lara yönelemiyoruz... (crf250l, wr125r gibi)

İlgi gösteren arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

2 kişi bu yollarda 150 ccden aşağı zorlanırsınız,zaten scooterda bu yollara gelmez hava filtresi yerleşimi toz almaya vazla müsait

2 kişi bu yollarda 150 ccden aşağı zorlanırsınız,zaten scooterda bu yollara gelmez hava filtresi yerleşimi toz almaya vazla müsait

Xenter çare olabilir mi?

Bu arada sürekli bu yollarda dolaşılmayacak...

Motor az km yapacak ve %50 asfalt %50 köy yolu vb kullanılacak... (Otoban vb yok)

Size tavsiyem Sym Symphony SR 125 modelidir
lastikleri 16 inç bozuk yollarda ufak lastiklere göre baya fark ediyor
uzunluğu ise 200 cm
Fiyatı ise: 5829 tl
eğer fiyat konusunda biraz daha çıkabilirseniz
kymco agility 200 i modeli var

Size tavsiyem Sym Symphony SR 125 modelidir
lastikleri 16 inç bozuk yollarda ufak lastiklere göre baya fark ediyor
uzunluğu ise 200 cm
Fiyatı ise: 5829 tl
eğer fiyat konusunda biraz daha çıkabilirseniz
kymco agility 200 i modeli var

Bütçede sıkıntı yok...

Kawasaki klx125 boyutu uygun ancak 2 kişi binecek sele var mı emin olamadım...

Bu arada kymco agility 200i uygunmuş... Sym de de benzeri mevcut 200 olarak sanırım bakarken gördüm...

Bütçede sıkıntı yok...

Kawasaki klx125 boyutu uygun ancak 2 kişi binecek sele var mı emin olamadım...

Bu arada kymco agility 200i uygunmuş... Sym de de benzeri mevcut 200 olarak sanırım bakarken gördüm...
Evet Hdi 200 modelinden bahsediyorusunuz gerçi gerçek 200cc degil 171 cc gerçi 15 hp güç üretiyormuş gayet iyi aslında kymco da gerçekte 163cc oda 11 hp güç üretiyor tabi fiyatı daha uygun ama :)
Vitesli düşünürseniz size bajaj pulsar 200 modeli uygun ama scooter olacaksa kymco yada sym nin 200 lük modellerinden birini tercih edebilirsiniz

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Bulun bi temiz Bws 100 2 kişi evereste çıkar bana mısın demez.

BWS 100 der tek geçerim.
Her türlü gider, eşşek gibi sür her yere, dayanıklı, gitmem demez, 2 zamanlı, seri, 4 depoda 1 depo yağ ister, çok yakar ama hakkını verir.
Bulabilirsen 2004 model koruma demirlisini al, düşe kalka kullansan bile hiç bir tarafına bi şey olmaz kafan rahat eder.

Scooter stabilize yollarda iyi değil. Bende kullanıyorum. Tekerlekler küçük olduğu için yolun bozukluklarını daha fazla hissedersiniz. Stabilize yollarda dengesizdir. Çabuk kayar. Yolun eğiminden çok etkilenir. Dikkatli sürmek gerekir.

Alacaksanız arkadaşların dediği gibi BWS gibi bir scooter al. Diğer motorlara göre nispeten daha dayanıklıdır.

Arkadaşlar,

Temiz bws100 bulacağımı sanmıyorum...

Ama bws 125 içinde ortada görüş-inceleme yok...

Bws100 ün tahtına oturabildi mi yoksa fason bir model mi...

Evet Hdi 200 modelinden bahsediyorusunuz gerçi gerçek 200cc degil 171 cc gerçi 15 hp güç üretiyormuş gayet iyi aslında kymco da gerçekte 163cc oda 11 hp güç üretiyor tabi fiyatı daha uygun ama :)
Vitesli düşünürseniz size bajaj pulsar 200 modeli uygun ama scooter olacaksa kymco yada sym nin 200 lük modellerinden birini tercih edebilirsiniz

Kymco agility 200 aslında teknik veriler olarak uygun...

Güçten çok torka bakmaya çalışıyorum...

Bu arada vitesli de olur ancak bajaj pulsar yerine bajaj boxer sanki daha uygun gibi, ne dersiniz...

Kesinlikle Aprilia Scarabeo. Başka scooter çare olmaz durumuna, kişisel görüşüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar