- Motosikleti
- 750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kendim kullanıyorum diye demiyorum ama CBR125R SS'dir haa eğilme mevzusu falan olmuş yukarı mesajlarda o zaman Race olurdu bence.
YZF mesela bence Racing bir motor ama CBR125R SS.
http://www.youtube.com/watch?v=JC38axv1DcQ
SS budur abicim. çok isterdim bu motora sahip olmayı. neden bitirdi ki namussuzlar bu seriyi? motorun kilometresine dikiz, 54 bin küsür km'de beyler. 20 bin devir çeviren makina bu. busa'ya 100 bin de biter diyenlere selam olsun.
Bence sence diye cevap verebiliyor muyuz, yoksa yazdıklarımızı bilimsel verilere mi dayandırmalıyız? Önce onu bilelim de![]()
Forum gittikçe saçma hale geliyor yazık aylar önce ne güzeldi, işsizlik zor bişey.
Bence sence diye cevap verebiliyor muyuz, yoksa yazdıklarımızı bilimsel verilere mi dayandırmalıyız? Önce onu bilelim de![]()
halk diliyle yazalım lütfen, sonra anlaşılmıyor, kavga çıkıyor yok yere
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
ben cbr 125 le kuryelik yapan çok gördüm ilk çıktığı zamanlar ama hiç bir zaman 600rr la 1000rr la gsxr larla yapan daha görmedim. kim ss alıp kuryelik yapar ki? ama commuter ya da commuter bozması ile yaparlar.
ahaaçok komik ya zaman kaybı cevap vermek size kusura bakmayın farklı dünyalar, he diyip geçiyorum ne diyim
![]()
ahaaçok komik ya zaman kaybı cevap vermek size kusura bakmayın farklı dünyalar, he diyip geçiyorum ne diyim
![]()
admin, "troll olarak işaretle" butonu getirin foruma. işaretlediğimiz üyelerin yazdıklarını görmeyelim mesela.luzumsuz tartışmalar olmaya başladı. önüne geçecektir.
mesela ben bundan sonraki hiç bir konuda, 2 japoncu kafadar arkadaşa musallat olmayacağım.
racing ne demek, SS ne demek? ikisi farklı şeyler mi, yoksa racing SS in halk diline indirgenmiş hali mi?
allah razı olsun, çok teşekkür ederiz. boş yorumlarınla bizlerin vaktini almamış olursun.