Aşağıdakilerden Hangisi Süper Sport " Değildir " ?

Aşağıdakilerden Hangisi Süper Sport " Değildir " ?

• Yamaha YZF R6

Oy: 2 1.7%
  • Yamaha YZF R1

Oy: 4 3.4%
  • Suzuki GSX-R 600

Oy: 1 0.9%
  • Suzuki GSX-R 1000

Oy: 3 2.6%
  • Honda CBR 600 RR

Oy: 1 0.9%
  • Honda CBR 1000 RR

Oy: 5 4.3%
  • Kawasaki ZX 6R

Oy: 2 1.7%
  • Kawasaki ZX 10R

Oy: 3 2.6%
  • Honda CBR 125

Oy: 95 81.9%

• Kullanılan toplam oy
    116
  • Anket kapatılmış .

SS budur abicim. çok isterdim bu motora sahip olmayı. neden bitirdi ki namussuzlar bu seriyi? motorun kilometresine dikiz, 54 bin küsür km'de beyler. 20 bin devir çeviren makina bu. busa'ya 100 bin de biter diyenlere selam olsun.

Forum gittikçe saçma hale geliyor yazık aylar önce ne güzeldi, işsizlik zor bişey.

Kendim kullanıyorum diye demiyorum ama CBR125R SS'dir haa eğilme mevzusu falan olmuş yukarı mesajlarda o zaman Race olurdu bence.

YZF mesela bence Racing bir motor ama CBR125R SS.

Kendim kullanıyorum diye demiyorum ama CBR125R SS'dir haa eğilme mevzusu falan olmuş yukarı mesajlarda o zaman Race olurdu bence.

YZF mesela bence Racing bir motor ama CBR125R SS.

racing ne demek, SS ne demek? ikisi farklı şeyler mi, yoksa racing SS in halk diline indirgenmiş hali mi?

Moderatör
Bence sence diye cevap verebiliyor muyuz, yoksa yazdıklarımızı bilimsel verilere mi dayandırmalıyız? Önce onu bilelim de :p

Bence sence diye cevap verebiliyor muyuz, yoksa yazdıklarımızı bilimsel verilere mi dayandırmalıyız? Önce onu bilelim de :p

halk diliyle yazalım lütfen, sonra anlaşılmıyor, kavga çıkıyor yok yere :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------

Forum gittikçe saçma hale geliyor yazık aylar önce ne güzeldi, işsizlik zor bişey.

ben cbr 125 le kuryelik yapan çok gördüm ilk çıktığı zamanlar ama hiç bir zaman 600rr la 1000rr la gsxr larla yapan daha görmedim. kim ss alıp kuryelik yapar ki? ama commuter ya da commuter bozması ile yaparlar.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Yukaridaki seçeneklerde verilen motosikletler spor motosikletlerdir.

tumblr_mn9ifcGJav1rtjgmho2_500.jpg

halk diliyle yazalım lütfen, sonra anlaşılmıyor, kavga çıkıyor yok yere :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------

ben cbr 125 le kuryelik yapan çok gördüm ilk çıktığı zamanlar ama hiç bir zaman 600rr la 1000rr la gsxr larla yapan daha görmedim. kim ss alıp kuryelik yapar ki? ama commuter ya da commuter bozması ile yaparlar.

ahaa:) çok komik ya zaman kaybı cevap vermek size kusura bakmayın farklı dünyalar, he diyip geçiyorum ne diyim :)

ahaa:) çok komik ya zaman kaybı cevap vermek size kusura bakmayın farklı dünyalar, he diyip geçiyorum ne diyim :)

caddebostan sahile yazın gel cbr 125 arkasına römork bağlayıp çay meşrubat çekirdek satan adam da var ama r1,r6,600 rr ve diğer SS lerde ben daha hiç denk gelmedim

admin, "troll olarak işaretle" butonu getirin foruma. işaretlediğimiz üyelerin yazdıklarını görmeyelim mesela. :p luzumsuz tartışmalar olmaya başladı. önüne geçecektir.

mesela ben bundan sonraki hiç bir konuda, 2 japoncu kafadar arkadaşa musallat olmayacağım.

admin, "troll olarak işaretle" butonu getirin foruma. işaretlediğimiz üyelerin yazdıklarını görmeyelim mesela. :p luzumsuz tartışmalar olmaya başladı. önüne geçecektir.

mesela ben bundan sonraki hiç bir konuda, 2 japoncu kafadar arkadaşa musallat olmayacağım.

allah razı olsun, çok teşekkür ederiz. boş yorumlarınla bizlerin vaktini almamış olursun.

racing ne demek, SS ne demek? ikisi farklı şeyler mi, yoksa racing SS in halk diline indirgenmiş hali mi?

Ben CBR'da gidona uzandığım zaman dik veya hafif eğimli kullanabiliyorum YZF'de ise eğilmem gerekiyor.

Yani CBR250'de de dik kullanabiliyorum yani gidona yatmıyorum dostum, anlatabildim mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar