Arzediyorum :)

muhtarlıktan ikametgah isteyelim :mrgreen:
şaka bi tarafa abartmamadan bazı kişisel bilgiler olabilir. .. :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mesela herkes birbirine zimmetlenr... Brinin yaptığı diğerinden sorulur... Askeriyedeki gibi....:p

Hatta referans sistemi olabilir....
Ama tıklanma ve sitede gezinme ciddi şekilde azalır.... Eeeee bu da sitemiz adminine zarar yazar.... :cat:

valla benim referansım çok büyük yerden biliyorsun.. bugüne bugün sitenin en çok mesaj sahibi kişisi..

kimlik numarası alınır
ve x kişi sitede küfür eder başkalarını haklarına saygısızlık yaparsa...
o kişi banlanır ve aynı tc ile uye olamaz böylece forumdan uzaklaştırılır...
ha bir arkadaşından tc nuamrası alır diyorsanız ozaman sitedek iismide kimkteki gibi çıkacaktır
ve kaç kşi yakın arkadaşıda olsa kimlik numarasını veriri :?

oyuzden kimlik numarası uygulaması güzel olur salak saçma konuşanları siteden uzak tutabilriiz

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kimlik numarası alınır
ve x kişi sitede küfür eder başkalarını haklarına saygısızlık yaparsa...
o kişi banlanır ve aynı tc ile uye olamaz böylece forumdan uzaklaştırılır...
ha bir arkadaşından tc nuamrası alır diyorsanız ozaman sitedek iismide kimkteki gibi çıkacaktır
ve kaç kşi yakın arkadaşıda olsa kimlik numarasını veriri :?

oyuzden kimlik numarası uygulaması güzel olur salak saçma konuşanları siteden uzak tutabilriiz

Sen verirmisin peki T.C kimlik numaranı?....:wiinkk::wiinkk:

asfalt meleği doğru konuya değinmiş bence
benim forumda en sinir olduğum olay; yenini üyenin mesaj sayısı 1, ilk bombayı patlatıyor güm diye balıklama bilmediği mevzuya lakayd konuşmalarla katılması.

abuk subuk mesajları engellemek için bu kadar abartmaya gerek yok herkes kötü mesajları moderatöre bildir tuşunu kullansın çok fazla şikayet gelenler banlanır zaten ama forumun geneli bunu yapmak yerine bu abuk subuk mesajlara cevap yetiştirmeye çalışyor bu yüzden ortalık iyice karışıyor.

Kimlik no falan değil de; zorunlu forum sigortası yaptırılmalı, zararı biri ödesin:)

Kayıt anında toplanan zorunlu bilgilerle foruma otomatik bişeyler yapılabilir:cat:

abuk subuk mesajları engellemek için bu kadar abartmaya gerek yok herkes kötü mesajları moderatöre bildir tuşunu kullansın çok fazla şikayet gelenler banlanır zaten ama forumun geneli bunu yapmak yerine bu abuk subuk mesajlara cevap yetiştirmeye çalışyor bu yüzden ortalık iyice karışıyor.

aslında biraz da kızgınlık. başlığa bakıyorsun bişi var sanıyorsun. ama görüyorsun ki alakasız bi mevzu.. hal böyle olunca arada senin en az 2 dakikan gidiyor. 10 tane hava civa mevzu al sana 20 dakika.. zaten haftada iki üç kere 1 er saatten giriyorsan.. vaktinin yarısı boş mesajlar ile geçmiş demektir.

Kimlik no falan değil de; zorunlu forum sigortası yaptırılmalı, zararı biri ödesin:)

Kayıt anında toplanan zorunlu bilgilerle foruma otomatik bişeyler yapılabilir:cat:

hakkaten hoca mısın yoksa nickin mi böyle :)
burada zaten iki tane motor hocası var ona göre :) asıp kesme :p .. biri axoyum biri ben..

Son düzenleme:
hakkaten hoca mısın yoksa nickin mi böyle
burada zaten iki tane motor hocası var ona göre asıp kesme .. biri axoyum biri ben..
Ben sadece otomotiv öğretmeni değilim güzel kardeşim,teknikerliğimle geçerim seni 6 sene:cherry:

hakkaten hoca mısın yoksa nickin mi böyle
burada zaten iki tane motor hocası var ona göre asıp kesme .. biri axoyum biri ben..
Ben sadece otomotiv öğretmeni değilim güzel kardeşim,teknikerliğimle geçerim seni 6 sene:cherry:

bak lakin karşında üniversiteden sonra gaziyi birincilikle kazanmış biri duruyor aman kendine fazla güvenme :) 6 sene teknikerlik.. 6 sene marş motoru söktüm taktım diye söylüyorsun lakin... :)

şaka bir yana ben gencay, tanışalım bir ara pm leşiriz.

bak lakin karşında üniversiteden sonra gaziyi birincilikle kazanmış biri duruyor aman kendine fazla güvenme :) 6 sene teknikerlik.. 6 sene marş motoru söktüm taktım diye söylüyorsun lakin... :)

şaka bir yana ben gencay, tanışalım bir ara pm leşiriz.

Ha ha sen termodinamik nasıl diye merak ederken ben Fiko'dan motor ayarlarını geçiyordum 2001 Gazi mezunu Gökhan ben de.:wiinkk:
Memnun oldum:rendeer:

2001 Gazi mezunu Gökhan .. bu bana keşanlı ali derler gibi olmuş ama.. tolga ile aynı sınıftamıydın? şu gazide yr dç olan?
...........
neyse kendi açtığım konuyu kendim katlettiğim için hepinizden tek tek özür diliyorum

2001 Gazi mezunu Gökhan .. bu bana keşanlı ali derler gibi olmuş ama.. tolga ile aynı sınıftamıydın? şu gazide yr dç olan?

Tolga bizim asistandı eğer onu diyorsan 2001 mezunuyum bizde ve bir öncesinde yok öyle biri.:cat:

doğrudur.. ben de de her şey silik.. neyse yakında mecburen yine öğreneceğiz kim neciydi diye.

oldukça yerinde bir istek topiklerde görüyoruz üyelik tarihi yeni.. sadece tek konusu yada mesajı var o da saçma sapan şeyler içeriyor bilgilerin çoğu yalan çünkü hatta tc kimlik no ve isim uyumuna da bakılmalı numara da sallayabilir çünkü.. benden ayrıntı istenilecek olursa numaram msn adresim ev adresim kimlik numaram falan herşeyi verebilirim saklı tutulduğu sürece sorun olmayacaktır..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Lem başlığı açtığın konuya bak ; Konunun gittiği yere bak.... :queen:
Kendin yuttun konunu.... :queen:
Feysbuk gibi olmuş..... :queen:
Lütfen ciddi olalım.... :queen:

Lem başlığı açtığın konuya bak ; Konunun gittiği yere bak.... :queen:
Kendin yuttun konunu.... :queen:
Feysbuk gibi olmuş..... :queen:
Lütfen ciddi olalım.... :queen:
Yakında diplomamı falan da alttan geçeceğim meslektaş bile diploma sorar oldu:queen::queen::queen:

prometheusla tartışmıştık aynı mevzuudan.ben tc numaramı vermem dedim.

koca koca firmalar çoğu zaman veri tabanını koruyamıyor.

haa derseniz yeni üye olan kişi belirli bir süre başlık açamasın,yada daha başka öneriler varsa olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar