Mesela herkes birbirine zimmetlenr... Brinin yaptığı diğerinden sorulur... Askeriyedeki gibi....
Hatta referans sistemi olabilir....
Ama tıklanma ve sitede gezinme ciddi şekilde azalır.... Eeeee bu da sitemiz adminine zarar yazar.... :cat:
kimlik numarası alınır
ve x kişi sitede küfür eder başkalarını haklarına saygısızlık yaparsa...
o kişi banlanır ve aynı tc ile uye olamaz böylece forumdan uzaklaştırılır...
ha bir arkadaşından tc nuamrası alır diyorsanız ozaman sitedek iismide kimkteki gibi çıkacaktır
ve kaç kşi yakın arkadaşıda olsa kimlik numarasını veriri :?
oyuzden kimlik numarası uygulaması güzel olur salak saçma konuşanları siteden uzak tutabilriiz
abuk subuk mesajları engellemek için bu kadar abartmaya gerek yok herkes kötü mesajları moderatöre bildir tuşunu kullansın çok fazla şikayet gelenler banlanır zaten ama forumun geneli bunu yapmak yerine bu abuk subuk mesajlara cevap yetiştirmeye çalışyor bu yüzden ortalık iyice karışıyor.
Kimlik no falan değil de; zorunlu forum sigortası yaptırılmalı, zararı biri ödesin
Kayıt anında toplanan zorunlu bilgilerle foruma otomatik bişeyler yapılabilir:cat:
Lütfen TÜRKÇE kelimeler seçmeye özen gösterelim.... :cat::cat::cat::bounce::queen:
hakkaten hoca mısın yoksa nickin mi böyle
burada zaten iki tane motor hocası var ona göre asıp kesme .. biri axoyum biri ben..
Ben sadece otomotiv öğretmeni değilim güzel kardeşim,teknikerliğimle geçerim seni 6 sene:cherry:
bak lakin karşında üniversiteden sonra gaziyi birincilikle kazanmış biri duruyor aman kendine fazla güvenme6 sene teknikerlik.. 6 sene marş motoru söktüm taktım diye söylüyorsun lakin...
şaka bir yana ben gencay, tanışalım bir ara pm leşiriz.
2001 Gazi mezunu Gökhan .. bu bana keşanlı ali derler gibi olmuş ama.. tolga ile aynı sınıftamıydın? şu gazide yr dç olan?
Yakında diplomamı falan da alttan geçeceğim meslektaş bile diploma sorar oldu:queen::queen::queen:Lem başlığı açtığın konuya bak ; Konunun gittiği yere bak.... :queen:
Kendin yuttun konunu.... :queen:
Feysbuk gibi olmuş..... :queen:
Lütfen ciddi olalım.... :queen: