[Artvin - MT]

ARTVİN İLÇELERİ hangi ilçedensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    41
Yarın Ayder Yaylası şenliği var. ben motorla gideceğim. gelmek isteyen ya da planı olan varsa beraber gidilebilir.duyurulur

selam arkadaşlar 14-15 temmuz da kısmetse artvinde olacağız 2 motor bize orda çay / soğuk bira da olabilir:) ısmarlayacak MT li arkadaş varmı ? :)

rizeye de uğruycaz tabii 2 gün konaklıycaz sanırım sizin oralarda baya bir görülecek yer var kırmızı vfr ile gri cbf 1000 görürsen biziz:)

selam arkadaşlar 14-15 temmuz da kısmetse artvinde olacağız 2 motor bize orda çay / soğuk bira da olabilir:) ısmarlayacak MT li arkadaş varmı ? :)

Hoş gelin sefalar getirin çay ve yemeği her türlü ısmarlarız ama alkollü içeceklerden vazgeçmek lazım malum motosiklet zaten riski yüksek olan bir taşıt riski arttırmanın kimseye faydası olmaz :)

Katılamadığımız için üzgünüm. çok yağmur olmasının yanı sıra hafta sonu şirketimizin eğitim programı vardı.

Sıkma canını delicoban. MEB yurt genelinde tüm organizasyonları iptal ettigi için bu organizasyonda iptal oldu.:pr:

Gökhan kardeşim Banditi ne zaman aldın hayırlı olsun kazasız belasız kullanasın...

Alalı 2ay oluyor.Sagolasın inş. daha iyileri sana nasip olur.

Bu arada bir buluşamadık gitti:) Havaların düzgün oldugu bir zaman Hopa buluşması yapalım. :)

Son düzenleme:
Alalı 2ay oluyor.Sagolasın inş. daha iyileri sana nasip olur.

Bu arada bir buluşamadık gitti:) Havaların düzgün oldugu bir zaman Hopa buluşması yapalım. :)

Vallaha gerçekten güzel olur da o senin dediğin kafadan bi nisanı bulur gibi geliyor bana artvinde kar yağıyor şu anda cankurtaranı motorla aşabilmek için bir çift zincir bi de binici lazım :D Bizim gibi acemilerin karı değil :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamun aleykum Artvinli dostlarım....
Artvini ve artvinlileri çok seviyorum...
2005 te Şavşattta askerlik yaptım....Tam bir artvin sevdalısıyım,hayatımın en güzel günleri orada geçti diyebilirim...Doğasına,doğallığına,yeşiline,çoruhuna,dağına,taşına,yaylasına,kıvrım kıvrım yollarına hayran olduğum güzellergüzeli bir şehirdir artvin..İleride allah nasip ederse tekrar gelip bugünün gözüyle gezmek görmek istiyorum Artvini...
İnşallah niyet edipte gelmeye karar verdiğim gün Mt ailsenden dostlarımla tanışmak isterim Artvinde...
sağlıcakla kalın,tekeriniz düz bassın...

Ahmet N. tam Artvin aşıgı olmuşsun:) Hakkaten güzel yerler...

Vallaha gerçekten güzel olur da o senin dediğin kafadan bi nisanı bulur gibi geliyor bana artvinde kar yağıyor şu anda cankurtaranı motorla aşabilmek için bir çift zincir bi de binici lazım :D Bizim gibi acemilerin karı değil :)

Ooo sizde birde cankurtaran ayrıcalıgı vardı degil mi:) O cankurtaranın keyfini beklersek hazirandan önce gezi düzenleyemeyiz:p 2009'da festival dönüşünde o yaz ayına ragmen cankurtaranda öyle bir rüzgara yakalanmıştımki Hyo'da kanat olsa Hopa'ya uçarak inerdim :mrgreen:

Şaka bir yana o dag orda oldugu sürece sizin ordan motorla çıkmanız evet Nisan Mayıs :)

Son düzenleme:
Selamun aleykum Artvinli dostlarım....
Artvini ve artvinlileri çok seviyorum...
2005 te Şavşattta askerlik yaptım....Tam bir artvin sevdalısıyım,hayatımın en güzel günleri orada geçti diyebilirim...Doğasına,doğallığına,yeşiline,çoruhuna,dağına,taşına,yaylasına,kıvrım kıvrım yollarına hayran olduğum güzellergüzeli bir şehirdir artvin..İleride allah nasip ederse tekrar gelip bugünün gözüyle gezmek görmek istiyorum Artvini...
İnşallah niyet edipte gelmeye karar verdiğim gün Mt ailsenden dostlarımla tanışmak isterim Artvinde...
sağlıcakla kalın,tekeriniz düz bassın...

Askerliğinizi hangi yıllarda yaptınız bilmiyorum ama barajlar yüzünden Artvinin tamamı sular altında kalmadan gidip görün derim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Askerliğinizi hangi yıllarda yaptınız bilmiyorum ama barajlar yüzünden Artvinin tamamı sular altında kalmadan gidip görün derim :)
2005/303-KD...Şavşat/meydancıkta yaptım...Uzun dönem erler bize Poşet derlerdi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar