selam arkadaşlar 14-15 temmuz da kısmetse artvinde olacağız 2 motor bize orda çay / soğuk bira da olabilirısmarlayacak MT li arkadaş varmı ?
![]()
Gökhan kardeşim Banditi ne zaman aldın hayırlı olsun kazasız belasız kullanasın...
Alalı 2ay oluyor.Sagolasın inş. daha iyileri sana nasip olur.
Bu arada bir buluşamadık gittiHavaların düzgün oldugu bir zaman Hopa buluşması yapalım.
![]()
Vallaha gerçekten güzel olur da o senin dediğin kafadan bi nisanı bulur gibi geliyor bana artvinde kar yağıyor şu anda cankurtaranı motorla aşabilmek için bir çift zincir bi de binici lazımBizim gibi acemilerin karı değil
![]()
Selamun aleykum Artvinli dostlarım....
Artvini ve artvinlileri çok seviyorum...
2005 te Şavşattta askerlik yaptım....Tam bir artvin sevdalısıyım,hayatımın en güzel günleri orada geçti diyebilirim...Doğasına,doğallığına,yeşiline,çoruhuna,dağına,taşına,yaylasına,kıvrım kıvrım yollarına hayran olduğum güzellergüzeli bir şehirdir artvin..İleride allah nasip ederse tekrar gelip bugünün gözüyle gezmek görmek istiyorum Artvini...
İnşallah niyet edipte gelmeye karar verdiğim gün Mt ailsenden dostlarımla tanışmak isterim Artvinde...
sağlıcakla kalın,tekeriniz düz bassın...
2005/303-KD...Şavşat/meydancıkta yaptım...Uzun dönem erler bize Poşet derlerdiAskerliğinizi hangi yıllarda yaptınız bilmiyorum ama barajlar yüzünden Artvinin tamamı sular altında kalmadan gidip görün derim![]()
Bunlarda sizi ilgilendiriyor sanırım :cherry: Doğa harikası Artvinin birbirinden güzel resimleri :cat:
http://www.motosiklet.net/forum/kon...-artvin-resimleri-[-kendi-cekimlerimiz-].html