[Artvin - MT]

ARTVİN İLÇELERİ hangi ilçedensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    41
Artvin'e birisinin yazdıgını görünce yeni üye geldi sandım. Direkt "hoşgeldiniz gezilere bekleriz" demek için konuya daldım ama malasef umdugumuzu bulamadık.:p

Tubis hadi kış kış herkes kendi ilindeki konuya:p

Son düzenleme:
Allahhh allahhhh benim memleketim sana noluyooo sana kış kışşşş :mrgreen:

Det nerden memleketin oluyo bakiim.2-3 yılda bir gelmekle memleket olmuyor tubiş hanım.:p

Valla öyleyse canıma minnet ama anlatamıyorum insanlara. :p
Babam oralı diye otomatik oralıyım dostum. Evlenince de kocanın kütüğüne geçersin, böyle saçma bişey kadın olmak işte. :pr:

delicoban08 hoşgeldin mesajı biraz geç oldu gibi sanki :p
Şu havalar düzelsin gezilere senide bekliyorum şimdiden söyleyim:)
Bir arada hopa buluşması yapmak lazım :)

delicoban08 hoşgeldin mesajı biraz geç oldu gibi sanki :p
Şu havalar düzelsin gezilere senide bekliyorum şimdiden söyleyim:)
Bir arada hopa buluşması yapmak lazım :)

Çok da geç sayılmaz be gökhan kardeşim altı üstü 20 günlük mesaj :) Fırsat olduğu sürece gezilere katılmak isterim tabi zaten havaların düzelmesini 4 gözle bekliyor herkes. Siz ayarlayın bişeyler haber verin haftasonu olsun ama...

merhaba arkadaşlar ben şavşatlıyım istanbulda ikamet ediyorum memleketimi seviyorum artvin'i görmeyen arkadaşlar varsa gidip görün artvinin her bir ilçesi köyü cennettir :rendeer:

Rize ekibi parça kırdı herhalde rizeden kimse yoktu festivalde
(Bu arada yanlış yazmışım 19 mayıs cuma olacaktı herhalde ondan gelemediniz )

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

kısmet ise bu cumartesi yola çıkacagım.sabahın 4 ü gibi bizimkiler karşı diyorlarki sende akıl yok o motorla gidilirmi dedim.sen ne anlarsın motosikletten motosikletle alakası olmayanlara soylemiş artvin'e gidecek diye demişlerki kafayımı yedi.ben bi duysaydım bunları kötü olurdu kim dediyse zevk benim zevkim hayat benim hayatım kime ne istedigim gibi yaşarım.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar