Artistlik icin kaski caddede koluna takanlardanmisiniz ? o zaman bakin !

metenın sıtede verdıği bir link var bugun arkadaşımız korumasız bınmıs ve lastiği patlamıs:( evet havalar iyice ısınırken daha dikkat edelim korumasız çıkmayalım yola!

Arkadaşlar çok güzel yorumlar ve fikirler paylaşıyorsunuz, katılımcı olarak değilde okuyucu olarak bulunmak bence daha güzel, yeni başladığım için savunacak ve tartışacak fikirlerim yok diyebilirim fakat sizlere bir sorum olacak. Kask ve motor rengi ile ilgili?

Kask almaya karar verdim ve 500euro gibi bir rakamı var fakat renkler cıvıl cıvıl, şimdi istemeden biryerde içimden " erkek adama ters" diyorum fakat ne tesadüftür kaskı gösteren kişi beğenmediğimi anlayarak bu kasklar gece daha çok dikkat çeker diyor? nekadar doğrudur?
---

Mat renkleri daha çok seviyorum fakat güvenlik söz konusu olduğunda zevkleri bir tarafa bırakmak zorundayız. kask seçiminde matmı olmalı yoksa renklimi? renkli olduğunda acaba üzerinde fosfor falanmı oluyor aslında onuda bilmiyorum :silent:
Bu ilkokuldan beri öğretmenlerimizinde söylediği şeyle aynıdır.. Gece açık renk kıyafetler giymeli..
Fosfor olmasada açık renk daha kolay farkedilir ama mat ve koyu renk olursa görünürlüğün azalır..
Benim çiçekli rengarenk bi kaskım var.. Aynı kasktan 35 yşaında evli bi erkek arkadaşımdada vardı..
Geçen buluşmada tophanede gördük yine.. Çiçekli kask takmış adam enduro-bmw kullanıyo bide..

Renkli ilginç durmuyo ama çiçekli olunca bi hayli dikkat çekiyo :)
Konumuz gece görüştü.. Açık renkli kask takman faydalı olacaktır :wiinkk:
Bence Direct 600cc den baslanabilir :queen:yetenek ve karsındakının ogretebilme becerisi yeterli:bounce:
Sen sus.. Sen kazana düştün:mrgreen:

kask takmadan motora bimek gerçektende tehlikeli.yok saçım bozuluyo yok beni hoş göstermiyo filan demem motora biniyorsam gerekli tüm koruma ekipmanlarını takarım.

böyle saçma nedenlerden insanlar ölüyo işde ya madem ölmeye niyetlisin ona bişe demiom artık ama bence kask gayet hoş duruo kafada şehir içinde kaldırırsın onunu super olur işde sanki saçların ruzgardan yaamurdan bozulmuo ya artık yaşamayı geçdim saçma sapan sebebleblere cvp yazıom

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben helaya bilem kaskla gidiyom..:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

şaka şaka kasksız 3 metre bile gitmem benim ailem var arkadaslarım var en önemlisi evleniyorum bana bişiy olursa nişanlıma yazık
kendimi 1 nebze olsun düşünüyorsam namertim..:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaa abii hakkaten anlamıyorum o mantıgı yok kaska gerek yok şu bu bırak yaa madem artıslık yapıcaksın oldugun yerde yanına gelıcek bı tane salak ta warsa zaten kaskın olsada o kısı motorcuyu sewıosa gelır sen nıe 3 5 aptal ıcın kendı canını rıske atıosunkı alla alla ben kaskın sonuna kadar takılmasından yanayım... ıstanbul burası sonucta kadın suruculer saolsun carpıp yok oluo... Herkezi Allahım Korusun İnşallah Hep...

yaa abii hakkaten anlamıyorum o mantıgı yok kaska gerek yok şu bu bırak yaa madem artıslık yapıcaksın oldugun yerde yanına gelıcek bı tane salak ta warsa zaten kaskın olsada o kısı motorcuyu sewıosa gelır sen nıe 3 5 aptal ıcın kendı canını rıske atıosunkı alla alla ben kaskın sonuna kadar takılmasından yanayım... ıstanbul burası sonucta kadın suruculer saolsun carpıp yok oluo... Herkezi Allahım Korusun İnşallah Hep...

Taylan ne biçim bi mesajdır bu?????

Bayanlara karşı bi kinin var ise kendine sakla..
Ulu orta böyle çirkin bi mesajı sana deil, yaşına yakıştıramadım..
:farao::farao::farao::farao::farao:

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
bunları karımda anlasa super olacak. mifer kask olayına fena takmıs durumda

nofff noffff offffff
252525252525 offf :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar