saçım bozulacak diye kask takmıcaksan motora binme ölede bölede bozulur zaten
Bence Direct 600cc den baslanabilir :queen:yetenek ve karsındakının ogretebilme becerisi yeterli:bounce:
Bu ilkokuldan beri öğretmenlerimizinde söylediği şeyle aynıdır.. Gece açık renk kıyafetler giymeli..Arkadaşlar çok güzel yorumlar ve fikirler paylaşıyorsunuz, katılımcı olarak değilde okuyucu olarak bulunmak bence daha güzel, yeni başladığım için savunacak ve tartışacak fikirlerim yok diyebilirim fakat sizlere bir sorum olacak. Kask ve motor rengi ile ilgili?
Kask almaya karar verdim ve 500euro gibi bir rakamı var fakat renkler cıvıl cıvıl, şimdi istemeden biryerde içimden " erkek adama ters" diyorum fakat ne tesadüftür kaskı gösteren kişi beğenmediğimi anlayarak bu kasklar gece daha çok dikkat çeker diyor? nekadar doğrudur?
---
Mat renkleri daha çok seviyorum fakat güvenlik söz konusu olduğunda zevkleri bir tarafa bırakmak zorundayız. kask seçiminde matmı olmalı yoksa renklimi? renkli olduğunda acaba üzerinde fosfor falanmı oluyor aslında onuda bilmiyorum :silent:
Sen sus.. Sen kazana düştün:mrgreen:Bence Direct 600cc den baslanabilir :queen:yetenek ve karsındakının ogretebilme becerisi yeterli:bounce:
gonuşma leynnn, hepümüze kötü örnek oldun sen![]()
Sen sus.. Sen kazana düştün:mrgreen:
Küçük kibar bi kask arıyorum bi tavsiyesi olan varmı arkadaşalar?
yaa abii hakkaten anlamıyorum o mantıgı yok kaska gerek yok şu bu bırak yaa madem artıslık yapıcaksın oldugun yerde yanına gelıcek bı tane salak ta warsa zaten kaskın olsada o kısı motorcuyu sewıosa gelır sen nıe 3 5 aptal ıcın kendı canını rıske atıosunkı alla alla ben kaskın sonuna kadar takılmasından yanayım... ıstanbul burası sonucta kadın suruculer saolsun carpıp yok oluo... Herkezi Allahım Korusun İnşallah Hep...
nofff noffff offffff
252525252525 offf :/