arkadaşlar bu fotolar bana marmariste resepsiyonda çalıştım zaman yaşanan bir kazayı hatırlattı....
gece mesaisindeydim sigara içmek için otelin onüne çıktığım bir an etrafı izlerken aşık olduğum bir ses geldi kulağıma dönüp baktım süpersport iki motorlu geliyordu caddeden bir an ondeki arkadaş virajı alamadı karşıda inşaattan çıkan kayalara çarptı.... koştum gittim hemen dier arkadaşıda döndü ozamana kadar kask takıyodu diye görmüştüm ama gittimizde kask yoktu oralarda karanlıktada bişey bulamamıştık ya kaza esnasında parçalanıp uçmuştu biryerlere yada ben yanlış görmüştüm neyse uzatmıyım yardım amaçlı yaklaştımda ambulansın gelmewsini beklerken arkadaşın kafasını oynatmaması için kafasın sabitlemiştim ve nefesini kotrol ediyordum başından yara almıştı anlından kan akıyordu ve mırıldanıyordu... konusturarak şurunu açık tutmaya çalıştık veambulans geldi kanamayı durdurmak için yarayı temizlerken ürpertici bir sahne çıkmıştı ortaya anlatamıcam kadar kotüydü arkadaşlar
kafatası kemiği kırılmış oluşan çukura kan doluyordu :salut: arkadaşlar kask gerekli ve kaliteside bir okadar onemli....
işte bu nedenle paramız olmasada elabilecemiz en kaliteli kaskı almalıyız
Herkeste senin gibi para yok..... Vardıda kullanmadıkmı?....:wiinkk::bounce::bounce:
işte bu nedenle paramız olmasada elabilecemiz en kaliteli kaskı almalıyız
Son düzenleme: