Hayırlı ugurlu olsun ozrace,geç bile kalmıştın![]()
allah kaza bela vermeden ehliyetini eskitirsin inşallah ehliyetin ceza puanı görmesin![]()
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin:rendeer:
hayırlı olsun kardeşim darısı benimde başıma bende alıcam ehliyeti yakındakazasız sürüşler diliyorum :cat:
Hayırlı olsun güzel bi duygu olsa gerek , kazasız zevkli sürüşler dilerim:bounce:
ah şunu bide ben alabilsem ya ne güzel olurdu zatte kendime söz werdim aldığım gün ehlityeti polise motorla gidecem motoruda ismailin arabanın yanına koycam
Hayırlı uğurlu olsun ;
Allah kaza bela ceza vermesin dostum...
hayırlı olsun izmirde olsan gelirdik kutlamaya ama istanbullu arkadaşlar da gereğini yapar
Hadi hayırlı olsun...Aramıza hoş geldin.......
Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun. Artık için rahat gezebilirsin.![]()
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler....
arkadaşım ehliyetin hayırlıuğurlu olsun, ehliyeti almana çok sevindim. İnşallah bende aralık ayında sınava girerek ehliyetimi alacağım.
hayırlı olsun özrace'm :rendeer: bizi bekleme siz takılın
Başlığı okuyunca düştün sandım ozraceDaha önce kaza yapmamışmıydı,neden şimdi tam motorcu oldum yazdı diye düşündüm.İçerik farklıymış tabi...
Hayırlı olsun,artık daha rahat kullanırsın...
Bilirim bu duyguyu![]()
hayırlı olsun
Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin :rendeer:
tebrikler dostum :cherry:soylentilere gore bakkaldan almısın:cherry: hangi bakkaldan aldıgını solede bende alayım :cherry:nasipse ben haziiranda basvuracam inş o zamana kdr polislere yakalanmam
önceden yarım motorcumuydun
hayırlı olsun yaza benimde olacak...
iyi yapmışsın hayırlı olsun ben de 8.ayda motoru aldım,bu ayın 27 sinde yazılı önümüzdeki ay direksiyon derken motordan 3 ay sonra ehliyet almış olacağım.
Hayırlı ve uğurlu olsun abicim..:rendeer:
Allah bana da gösterecek inşallah.. :mrgreen:
hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasibetsin yaw bende hepsi varda muayenesi yok muayeneyi nasıl yaptırıyoruz bilgisi olan varmı