Artık tam motorcuyum_(ozrace)

szr

Hayırlı olsun güzel bi duygu olsa gerek , kazasız zevkli sürüşler dilerim:bounce:

Hayırlı ugurlu olsun ozrace,geç bile kalmıştın :)

sorma ya nisanda aldım motorumu,mayısta başvurdum ehliyet için,baya bi olaylı geçti benim ehliyet işi....ama sonunda alabildik önemli olanda o :wiinkk:

allah kaza bela vermeden ehliyetini eskitirsin inşallah ehliyetin ceza puanı görmesin:p

amin diyelim.teşekürler:wiinkk:

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin:rendeer:

teşekürler alper_tim senin motora kız arkadaşımla birlikte hasta olmuştuk ömerli gezisinde ama tanışamamıştık inşallah en kısa zamanda tanışırız:cat:

hayırlı olsun kardeşim darısı benimde başıma bende alıcam ehliyeti yakında :) kazasız sürüşler diliyorum :cat:

bence hemen başvur çünkü çok önemli gerçekten.trafikte ne zaman ne olacağı belli olmuyor.ehliyetde bir zırh gibi anlayacağın:wiinkk:

Hayırlı olsun güzel bi duygu olsa gerek , kazasız zevkli sürüşler dilerim:bounce:

teşekürler.güzelde lafmı:cherry: artık kim tutar beni:queen:

ah şunu bide ben alabilsem ya ne güzel olurdu zatte kendime söz werdim aldığım gün ehlityeti polise motorla gidecem motoruda ismailin arabanın yanına koycam

ah şunu bide ben alabilsem ya ne güzel olurdu zatte kendime söz werdim aldığım gün ehlityeti polise motorla gidecem motoruda ismailin arabanın yanına koycam

hayırlı olsun izmirde olsan gelirdik kutlamaya ama istanbullu arkadaşlar da gereğini yapar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hadi hayırlı olsun...Aramıza hoş geldin.......

arkadaşım ehliyetin hayırlıuğurlu olsun, ehliyeti almana çok sevindim. İnşallah bende aralık ayında sınava girerek ehliyetimi alacağım.

Moderatör (forrap)
Başlığı okuyunca düştün sandım ozrace :)Daha önce kaza yapmamışmıydı,neden şimdi tam motorcu oldum yazdı diye düşündüm.İçerik farklıymış tabi...
Hayırlı olsun,artık daha rahat kullanırsın...
Bilirim bu duyguyu :)

hayırlı olsun :)

Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler dostum :cherry:soylentilere gore bakkaldan almısın:cherry: hangi bakkaldan aldıgını solede bende alayım :cherry:nasipse ben haziiranda basvuracam inş o zamana kdr polislere yakalanmam

önceden yarım motorcumuydun :p

hayırlı olsun yaza benimde olacak...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi yapmışsın hayırlı olsun ben de 8.ayda motoru aldım,bu ayın 27 sinde yazılı önümüzdeki ay direksiyon derken motordan 3 ay sonra ehliyet almış olacağım.

Hayırlı ve uğurlu olsun abicim..:rendeer:
Allah bana da gösterecek inşallah.. :mrgreen:

hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasibetsin yaw bende hepsi varda muayenesi yok muayeneyi nasıl yaptırıyoruz bilgisi olan varmı

bir an önce al bence:cat:

Hayırlı uğurlu olsun ;

Allah kaza bela ceza vermesin dostum...

amiinnn dostum teşekürler:wiinkk:

hayırlı olsun izmirde olsan gelirdik kutlamaya ama istanbullu arkadaşlar da gereğini yapar

kısmet işte inşallah bi gün buluşuruzda o zaman kutlarız:wiinkk:

Hadi hayırlı olsun...Aramıza hoş geldin.......

hoşbulduk aranızda olmak çok güzel bi duygu gerçekten:cherry:

Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun. Artık için rahat gezebilirsin. :)

teşekürler burak abi artık kim tutar beni:queen:

Hayırlı olsun, kazasız sürüşler....

teşekürler arkadaşım

arkadaşım ehliyetin hayırlıuğurlu olsun, ehliyeti almana çok sevindim. İnşallah bende aralık ayında sınava girerek ehliyetimi alacağım.

al al gerçekten süper bişey:wiinkk:

hayırlı olsun özrace'm :rendeer: bizi bekleme siz takılın

sizde olsanız süper olurdu vallahi :)

Başlığı okuyunca düştün sandım ozrace :)Daha önce kaza yapmamışmıydı,neden şimdi tam motorcu oldum yazdı diye düşündüm.İçerik farklıymış tabi...
Hayırlı olsun,artık daha rahat kullanırsın...
Bilirim bu duyguyu :)

teşekürler forrap Allah a şükür başka kazamız yok:p

hayırlı olsun :)

Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin :rendeer:

teşekürler cümlemize:wiinkk:

tebrikler dostum :cherry:soylentilere gore bakkaldan almısın:cherry: hangi bakkaldan aldıgını solede bende alayım :cherry:nasipse ben haziiranda basvuracam inş o zamana kdr polislere yakalanmam

carrefourda bonus a 6 taksit yapıyolar:queen:

önceden yarım motorcumuydun :p

hayırlı olsun yaza benimde olacak...

ehliyetsiz,bence tam motorcu olamıyosun bu benim şahsi düşüncem zaten çokta gerekli bişey.inşallah sende alırsız yaza:cat:

iyi yapmışsın hayırlı olsun ben de 8.ayda motoru aldım,bu ayın 27 sinde yazılı önümüzdeki ay direksiyon derken motordan 3 ay sonra ehliyet almış olacağım.

teşekürler sınavlarda başarılar dilerim:cat:

Hayırlı ve uğurlu olsun abicim..:rendeer:
Allah bana da gösterecek inşallah.. :mrgreen:

sen istedikten sonra oda olur serhat cım hadi darısı başına:wiinkk:

hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasibetsin yaw bende hepsi varda muayenesi yok muayeneyi nasıl yaptırıyoruz bilgisi olan varmı

öncelikle teşekürler.muayeneyede gelince arabadaki gibi sanırım.önce vergi dairesinde temiz kağıdı alman gerekiyor:cat:

hayırlı olsun dostum evraklarının tam olması korumalar kadar güvenlik hissi verir.
Güle güle kullan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar