Artık Şampiyonuz...100.Yılın ŞEREFİNE.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler maç bitti...5 puan fark...GS ye yenilsek bile Trabzona yenilmeyiz herhalde...hadi tebrikleri rice edeyim...:p

ne cimbommm ne kartalll...şampiyon kanaryaaa....cherry:

Adnaann Polattt saaattt kaçççççç......:p

kapak olsun Galatasaray camiasına...ne Beşiktaş ne federasyon...tek rakibimiz Manchester Unıted...:p

pazartesi cümbüş var formamı giyip benim karşı komşu(iş yerinden) biraz gıçık bende gıçıklık yapayım

Metehan abı gecen senede son macta sampıyonuz artık dıyodunuz yaw :) Hayırlısı olsun.

abi yüreğine sağlık :cat: :cat: bu arada federasyonuda yendik

kanka dayı federasyona rağmen...Enişte Ulusoya rağmen...hakemlere rağmen...alnımızın akıyla şampiyonuz ...:bounce:

birde şampiyon olsalardı falan üzülürdüm...nedeni haketmedikleri bir kupa olurdu...bu kadar kötü oynayıp şampiyon olmasınlar...bugüne kadar şampiyonlukları ya biz verdik ya biz kazandık...

Ya fenerlisinizdir...ya değilsinizdir...

pazartesi cümbüş var formamı giyip benim karşı komşu(iş yerinden) biraz gıçık bende gıçıklık yapayım

kanka bendede Mete Han 99 FB forması var...motorla gezeyim şimdi diyorum ama...biri uyuz olup motora vurur diye tırsıyorum...:p

Son düzenleme:
kanka dayı federasyona rağmen...Enişte Ulusoya rağmen...hakemlere rağmen...alnımızın akıyla şampiyonuz ...:bounce:

birde şampiyon olsalardı falan üzülürdüm...nedeni haketmedikleri bir kupa olurdu...bu kadar kötü oynayıp şampiyon olmasınlar...bugüne kadar şampiyonlukları ya biz verdik ya biz kazandık...

Ya fenerlisinizdir...ya değilsinizdir...

doğru söze nedenirki:flower: ::pulp:: ::coool::

Metehan abı gecen senede son macta sampıyonuz artık dıyodunuz yaw :) Hayırlısı olsun.

dostum o şampiyonluğu sence gs mi kazandı...biz verdik...arada bir fark var...bizim hediye ettiğimiz şampiyonluklar kulüp müzelerinde bir maden parçasıdır...değeri yoktur...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunlar iddalı açıklamalar.........
şampiyonluk için bıraz daha beklemek lazım gıbı....
gs nın napcağı belli olmaz dün gece ergin keleşle konustum trabzonda maç için kararlı gözüküyor....

bunlar iddalı açıklamalar.........
şampiyonluk için bıraz daha beklemek lazım gıbı....
gs nın napcağı belli olmaz dün gece ergin keleşle konustum trabzonda maç için kararlı gözüküyor....

dostum bu saatten sonra kazanılmış şampiyonluğun lafı olmaz...gelecek sezona bakalım...transferlere bakalım...:p

Barış abim yenmiş olabilirsiniz Tebrikler ama Maç 90 dkka 3 puanlık sistemde neyin ne olacağı belli olmaz biliosunuz. :queen: Şimdi ŞAMPİ-- oldunuz ama bi durun bakalım :D YER SİYAH GÖK BEYAZ :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Olm senin eline kaç para geçti?....Karnın mı doydu...Her şeyini hallettin bu mu kaldı...?.....:pr:

Yok mu bu başlığı kilitleyecek moderatör? Sebep forumda bölücülük yapmak! Yönetim uyuma Beşiktaşlıya sahip çık!!! Mete Han'a da üç beş gün banlanma iyi gelir, çıksın hava alsın! :mrgreen:

mete abi fener şampiyon olamazsa anırcan mı site önünde:p

mete_han abi ben her zaman derim bir gün herkes fenerbahçeli olacak diye bak göreceksin olacak inş. :queen:

bu sene şampiyon oluruz artık:mrgreen:
geçen sefer elimizle teslim etmiştik:pr:
bi daha öyle bi hata yapmayız heralde:cherry:
ya yaparsak:silent:
yok yok yapmayız inşallah:queen:

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Bu başlık, site içi tartışma çıkarması muhtemel olduğu için tarafımca kilitlenmiştir. :cherry: :mrgreen:

efendimr3.jpg
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar