abicim yeni isin hayirli olsn :rendeer:....25 karakter
teşekkür ederim kardeşim saol varol:rendeer:
yeni işin hayırlı olsun abim :queen:
teşekkür ederim okaycım sağol :cat:
hayırlı ugurlu olsun sanada bizede
teşekkür ederim arkadasım sağolasın:cat:
yeni işin hayırlı uğurlu olsun....bol kazançlar...
teşekkürler çok sağol:cat:
hayırlı olsun da.. nasıl bi yeni işki bu acep? nasıl yürüyecek?
japon motosikletler ağırlıkta olmak üzere türkiye piyasasında bulunamayan parça ve aksesuarların teminini sağlıyoruz ayrıca iddialıyız türkiye piyasasında en ekonomik fiyatla sunacağız müşterilerimize ayrıca mt üyelerine benim desteğimle özel indirimler sağlanacaktır.
kanka bana acil silindir blogu basınç düşürücü porselen korumalı fren maneti gergisi lazım varmı ?
pazartesi ara görüşelim dostum. olmasada temini sağlıyoruz sende bilirsinki hemen her parçayı kımse elınde bulundurmaz bazı ürünler sipariş yoluyla ulaştırıllıyor müşterilerimize :wiinkk:
önce sana sonra hepimize hayırlı uğurlu olsun o zaman....
çok teşekkür ederim dostum sağol:cat:
Yeni işin hepimiz için hayırlı olsun
çok teşekkür ederim sağol varol:cat:
Yeni işin hepimiz için hayırlı olsun
çok teşekkür ederim sağol varol:cat:
bendende hayırlı olsun dostum...
eywallah dostum çok sağol görüşemiyoruz bu ara gel bi çayımı kahyvemi iç:cat:
gel vatanadaş gel parçacı çıkıkçı geldiii al al al al al al al ne ister seen

cnm ati tekrar yeni işin hayırlı olsun :rendeer:sana sipariş verdiğim parçaların fiyatlarını bana faxla biran önce öptm cnm muuuck
canım kankacım patronu yolladık yurdumun dışına hafta içi senin parçalar için fıyat faxı gelecek ararım senı..:rendeer:
Bu parçalar nasıl bulunuyor?
şöyleki izah edeyim firmamızın yunanistan,ispanya,italya da çalışmış olduğu firmalar var bulunması zor olan parçaları yada piyasada olupta pahalı olan parçaları daha ekonomik fiyatlarla sipariş sistemi ile temin ediyoruz..:cat: