- Konu Yazar
Hafta içi...hafta sonu...akşam ...sabah...nereye baksam bu trafik felcmi arkadaşlar...banamı öyle geliyor...
Bir zamanlar hayatta tıkanmayan Zincirlikuyu (Etilere gdiş yönü) bile tıkanıyor ya başka ne diyim...
Akşam patronla dönüyoruz köprü iki yakası her zamanki gibi kapalı...
Anadoludan Avrupaya geçiyoruz bizim şeritten alınmış...köprü 6-7 şeridi 2 ye düşüyor...delta gibi yığılmalar oluyor...
sabahları 8.den sonra avrupaya geçişler felc...
2.köprüde Anadoluya geçişlerde sabah saatlerinde gişelerden sonra en az 15-16 şarit 4 şeride indiği için felc...
Maslak zaten yolun yeni yeni kendini bulmasına rağmen her zamanki gibi yoğun akıcı...İstinye Park açılmış zaten oralar iyice düdük makarnası olur...
Barbaros bulvarı anasını satayım sürekli yoğun...çıldırıcimm...tın tın iniyoruz...
Fulya Nişantaşını bana sorun...ara dereleri bilmesem ayvayı yemişim...
Allah sizi inandırsın bir gece Taksime gideyim dedim Harbiyede başladı yoğunluk...
Ortaköy zaten özellikle hafta sonları dahada dolu...
Sahil desen Baltalimanı ışıklar tarafı genelde yoğun oluyor...
Eminönüne gitmek için Kabataşı kullanırsanız gidiş gelişler her saat yoğun...
bu trafik raporları tabiki araclar için geçerli...Merak etmeyin size bi engel yok...
ama bu akşam 7.30 da eve giderken Z.kuyu Levent 4.levent Maslak trafiği neydi öyle ya...ben hayatımda böyle trafik görmedim...
ale:
Düldülümle aralardan yağ gibi süzüldüm ve evime vardım...
Arac sürücülerine acıyorum...hepsi trafikte o kadar zavallı ki...acınacak haldeler...:queen:
Bu devlet E-5 te yolcu taşınması için özel yol yaptı...
saksıyı çalıştırsa bir özel yolda motosikletler için yapsa ...
motosikletdeki vergiyi sıfırlasa...
herkesi motoiklet sahabı yapmaya çalışsa...
sa...se....ama İstanbullu keşmekeşliği sever...kanıksamıştır ne desek boş...
biz Motosikletci olmanın ayrıcalığını yaşayalım...:bounce:
Bir zamanlar hayatta tıkanmayan Zincirlikuyu (Etilere gdiş yönü) bile tıkanıyor ya başka ne diyim...
Akşam patronla dönüyoruz köprü iki yakası her zamanki gibi kapalı...
Anadoludan Avrupaya geçiyoruz bizim şeritten alınmış...köprü 6-7 şeridi 2 ye düşüyor...delta gibi yığılmalar oluyor...
sabahları 8.den sonra avrupaya geçişler felc...
2.köprüde Anadoluya geçişlerde sabah saatlerinde gişelerden sonra en az 15-16 şarit 4 şeride indiği için felc...
Maslak zaten yolun yeni yeni kendini bulmasına rağmen her zamanki gibi yoğun akıcı...İstinye Park açılmış zaten oralar iyice düdük makarnası olur...
Barbaros bulvarı anasını satayım sürekli yoğun...çıldırıcimm...tın tın iniyoruz...
Fulya Nişantaşını bana sorun...ara dereleri bilmesem ayvayı yemişim...
Allah sizi inandırsın bir gece Taksime gideyim dedim Harbiyede başladı yoğunluk...
Ortaköy zaten özellikle hafta sonları dahada dolu...
Sahil desen Baltalimanı ışıklar tarafı genelde yoğun oluyor...
Eminönüne gitmek için Kabataşı kullanırsanız gidiş gelişler her saat yoğun...
bu trafik raporları tabiki araclar için geçerli...Merak etmeyin size bi engel yok...
ama bu akşam 7.30 da eve giderken Z.kuyu Levent 4.levent Maslak trafiği neydi öyle ya...ben hayatımda böyle trafik görmedim...
Düldülümle aralardan yağ gibi süzüldüm ve evime vardım...
Arac sürücülerine acıyorum...hepsi trafikte o kadar zavallı ki...acınacak haldeler...:queen:
Bu devlet E-5 te yolcu taşınması için özel yol yaptı...
saksıyı çalıştırsa bir özel yolda motosikletler için yapsa ...
motosikletdeki vergiyi sıfırlasa...
herkesi motoiklet sahabı yapmaya çalışsa...
sa...se....ama İstanbullu keşmekeşliği sever...kanıksamıştır ne desek boş...
biz Motosikletci olmanın ayrıcalığını yaşayalım...:bounce:
Son düzenleme: