Artık İSTANBUL Trafiği Sürekli Felç...

Hafta içi...hafta sonu...akşam ...sabah...nereye baksam bu trafik felcmi arkadaşlar...banamı öyle geliyor...

Bir zamanlar hayatta tıkanmayan Zincirlikuyu (Etilere gdiş yönü) bile tıkanıyor ya başka ne diyim...

Akşam patronla dönüyoruz köprü iki yakası her zamanki gibi kapalı...

Anadoludan Avrupaya geçiyoruz bizim şeritten alınmış...köprü 6-7 şeridi 2 ye düşüyor...delta gibi yığılmalar oluyor...

sabahları 8.den sonra avrupaya geçişler felc...

2.köprüde Anadoluya geçişlerde sabah saatlerinde gişelerden sonra en az 15-16 şarit 4 şeride indiği için felc...

Maslak zaten yolun yeni yeni kendini bulmasına rağmen her zamanki gibi yoğun akıcı...İstinye Park açılmış zaten oralar iyice düdük makarnası olur...

Barbaros bulvarı anasını satayım sürekli yoğun...çıldırıcimm...tın tın iniyoruz...

Fulya Nişantaşını bana sorun...ara dereleri bilmesem ayvayı yemişim...

Allah sizi inandırsın bir gece Taksime gideyim dedim Harbiyede başladı yoğunluk...

Ortaköy zaten özellikle hafta sonları dahada dolu...

Sahil desen Baltalimanı ışıklar tarafı genelde yoğun oluyor...

Eminönüne gitmek için Kabataşı kullanırsanız gidiş gelişler her saat yoğun...

bu trafik raporları tabiki araclar için geçerli...Merak etmeyin size bi engel yok...

ama bu akşam 7.30 da eve giderken Z.kuyu Levent 4.levent Maslak trafiği neydi öyle ya...ben hayatımda böyle trafik görmedim...:pale:

Düldülümle aralardan yağ gibi süzüldüm ve evime vardım...

Arac sürücülerine acıyorum...hepsi trafikte o kadar zavallı ki...acınacak haldeler...:queen:

Bu devlet E-5 te yolcu taşınması için özel yol yaptı...

saksıyı çalıştırsa bir özel yolda motosikletler için yapsa ...

motosikletdeki vergiyi sıfırlasa...

herkesi motoiklet sahabı yapmaya çalışsa...

sa...se....ama İstanbullu keşmekeşliği sever...kanıksamıştır ne desek boş...

biz Motosikletci olmanın ayrıcalığını yaşayalım...:bounce:

Son düzenleme:
valla haklısın abi yani ben hayatımda sayılı kez istanbul'a gittim ama ben sabırsız bi insanım bu kadar bunaldığım nefret ettiğim bir şehir olmadı inip yürüsem daha hızlı giderim diye bile düşündüm.Ben tatilde gittim yani yazın normal zamanda nasıl olur düşünmek bile istemiyorum.Motosiklet şart o şehir için hatta o bile fazla bisiklet olsa daha küçük daha hızlı akar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu ne şimdi ?... Dert mi site duyurusu mu? Eleştiri mi?.....

Len Fürek MD de bu bölüme mi açılıyor yoksanam bu konu?... Karıştırdın siteleri....:queen:

otomobillerden alınan vergilerden vazgeçer mi devlet?
ne gerek var motosikletleri özendirip daha az para almaya?
bu kadar borç varken ülke bu haldeyken bi de otomobillerden gelen paralar azalırsa ne olur? trafik iyidir, benzin boşa gider, benzin alırken yine vergi verilir,
zaten o arabaları alırken aracın fiyatı kadar vergi ödemiş ve almış olanlar, benzine de vergi verip, daha binbir türlü muayene masrafıydı yıllık vergisiydi ıvırı zıvırıydı diye devlete her gün çuvalla para veriyorken,

siz manyak mısınız bunlardan vazgeçireceksiniz bizi?
motosiklette neymiş, tez vurun kellesini!!

Aşırı stres yüzünden aort damarı yırtıldı !!!

Şişli’deki işyerinden Kozyatağı’ndaki evine gitmek üzere yola çıkan 47 yaşındaki makine mühendisi Bayram Akkaya, trafiğin tıkanmasına sinirlenince aort damarı yırtıldı ve hastanelik oldu. Tomografide, kalbinden çıkan ve beyne giden damarları besleyen ana damarda yırtık oluştuğu belirlenen Akkaya ameliyata alındı. Aortun yırtılan kesimi, yapay damarla değiştirildi.

YÜKSEK tansiyon hastası olan makine mühendisi Bayram Akkaya (47), önceki gün Şişli’deki işyerinden Kozyatağı’ndaki evine gitmek üzere yola çıktı. Köprüde akşam trafiğine takılan Akkaya’nın tansiyonu yükseldi. Göğsündeki ağrı nedeniyle yola devam edemeyip bir hastaneye giden Akkaya, tansiyonu düşürülerek evine gönderildi.

Bayram Akkaya, sabaha karşı göğsündeki ağrı yeniden şiddetlenince, kalp krizi şüphesiyle acil olarak hastaneye götürüldü. Kalbinden çıkan ve beyine giden damarları besleyen ana damarda yırtık oluştuğu belirlenen Akkaya, hemen ameliyata alındı. Aortun yırtılan kesimi, yapay damarla değiştirildi. Her gün sabah ve akşam birer saatinin trafikte geçtiğini söyleyen Bayram Akkaya, "Trafiğin durumunu görünce çok gerildim. O sırada hiçbir şey yapamamak beni çok sinirlendirdi. Zaten yüksek tansiyonum vardı. Demek ki o sırada fırladı" dedi.

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Süha Küçükaksu, bu tip ameliyatlarda yüzde 15-20 ölüm riski olduğunu belirtti. Prof. Küçükaksu, şunları söyledi:

"Bu gibi durumlarda ölüm riski her saat başı yüzde bir artar. O sırada tansiyonunu düşürdük, rahatlattık. Tansiyon kontrol altına alındı. Sabah saat 8.30’da ameliyata girdik. Bu ameliyatlar kalp cerrahisinin en riskli ameliyatlarıdır. Genelde bu tip ameliyatların yüzde 15-20 civarında ölüm riski vardır. Çünkü damar yırtıldığı için ve damar tabakaları kanla ayrıştığından dikiş tutmayabilir. Çok büyük bir damar olduğu için kalpten çıkan bütün kan bu damardan geçiyor. Hastanın göğsünü açtığımızda kalp zarının içi kan doluydu. Bu da gösteriyor ki hastamızı dakikalar içinde ameliyata almakla kurtarabildik."

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7590925.asp?gid=180&sz=51072

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dün hiç abartısız altınşehir yolunda arabayla dörtyolda bir saat mahsur kaldık ,görüyorum yüz metre ilersi açık ancak bekledikde bekledik,bi ara arabayı sırtıma alıp götüresim geldi,daha kötüsü motorum aklıma geldikce daha kötü oluyodum.

motosikleti aldım alalı otobüs bile dar gelir oldu bana:mrgreen:

İStanbullunun motosiklete binmesi illaki şart ama devlet bindirtmiyor işte.KISMET.Tayyip i bi gün evinden motosikletlerle alıp bi tur attırsanız nasıl olsa zehirlenir bu sevdadan.Sonra vergileri belki düşürür.Bence bunu yapmak lazım.Ordan da Çankaya Köşküne bi kortej.Vet evet yapalım.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Yanlış yer Metehan burada sadece motorunun egzosunu, bujisini, aküsünü yeni model vs. muhabbetini yapabilirsin, yakışmadı sana forumda düzen bırakmadın zaten. Kurallara uy, disiplinli ol, sağdan git, sinyal ver. :p

Hakikat trafik bitmiş, bence böyle bir kavram olmamalı artık! Kurallar pratikte kalmamış zaten, genel adını da değiştirmek lazım. Motosiklet sayısı daha çok artmalı diyoruz, gördüğüm on motorcudan 3-4 de kask var, oda kış şartlarından yazın onu da göremiyoruz. Trafiğin berbatlığı her dakika kazaya sebep, İstanbul'da vasıta alırken temiz, vuruğu, kırığı olmayana bakmak abes olmuş. Yakında bende ucundan, kıyısından bu keşmekeşe katılacağım. Nasıl düzelir derseniz, biliyorum ama düşünmek dahi istemiyorum derim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
metehan dostum ne yazıkkı ıstanbul bıttı,we bızlerde bu buyuk metropolde boguluyoruz ne acı ama.bu arada sohbetlerımızde kaldı.nerelerdesın.

her parası olan gidip araba alıyor, bakıyorum; yoğun trafikte bekleyen araçların içine, her arabada 1 er kişi var, mal gibi bakıyorlar ileriye doğru. hergün kadıköyün büyük çoğunluğunda mutlaka trafik sıkışık ilerler, çoğu yerde yoğun-akıcı dır. buna rağmen motosiklete bineyim diyen yok. motora binmeme rağmen bıktım trafikten, bursada yaşamayı çok isterdim doğrusu

abi istanbul dışındakiler yerlernini kıymetini bilsinler.. bi fırsatım olanağım olsa hiç durmam buralarda.. yaşanmıyor... evlensen bi dert evlenmesen bi dert.. motosiklet kullansan bi dert. araba kullansan başka bi dert. otobüs, minübüs zaten çığrından çıkmış kimin eli kimin .....de belli değil. Allah herkese sabır versin.. e-5'e de metrobüs için şerit açtılar.. esas genişletilmesi gereken araçların geçtiği şeritleri daracık yaptılar doğru dürüs bi emniyet şeridi bile yok.. bi araba ağrızalansa trafik felç.

ah bursa'nın gözünü seveyim. ama gitgide yaklaşıyor istanbula trafik konusunda. şimdilik sadece işe giriş çıkış saatlerinde yogun trafik var bursa'da.

eminim ki uzun sürmez 5yıla kadar istanbul gibi olur buralarda.

pazar günü bursadaydım, çok fazla minibüs var ama istanbulda ki gibi değil, buradaki minibüsçüler için polis molis yok, kanunda yok nizamda, trafik kuralları onlar için değilmiş zaten, ama bursada gördümki polisler birer birer ilgileniyor bu aç gözlü hayvanlarla (en azından)
kadıköy minibüs yoluna gelin bakın, ben hergün sayıyorum bu magandaları, toptanı fuzuli bunların aslında, bütün plakaları iptal etmeli.
hiç 6 tane boş minibüs arka arkaya dizilip yolcu beklermi trafikte? durakta değil yani. geçen gün şereflinin biri yaşlı bir kadını ezdi görmeyerek, mazerete bakın; para üstü sayıyordum görmedim, lanet olsun böyle zihniyete

minibüsçüdür benim adım
yeşilde beklerim
kırmızıda kaçarım
ekmek parası uğruna
ben nice canlar yakarım

bugün yine saat akşam 7 gibi beşiktaş kabataş hattını polis kapatmış 3 şerit birden maçkaya doğru tek şeride düşüyordu, galiba çok önemli(!!!) biri mi geçicekmiş neymiş ondan arapsaçıydı bugün...

Bursadan saat 05:00 da çıkıp körfezi dolaşıp 06:50 de anadolu gişelerini geçiyorum ama köprüyü geçip hadımköye varmam saat 08:30 u buluyor sizce normalmi? :p
Not:3 kuşak İstanbullu ama terketmiş biri olarak sizlere acıyorum....:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar