Aynı botlardan hali hazırda kullanıyorum. Son derece memnunum. Yalnız ben motorda kullanmıyorum. Çünkü botun arka kısmında "hedik" takılması için bir çıkıntı var. Aynı zamanda ayakkabıyı ayağa oturtmak için çekmeye yarayan bir parça var (resimlerde görünüyor). O parça motorumdaki pedalların üzerindeki bileğe denk gelen parçaya takılmıştı bir kaç kere. Belki tehlikeli olabilir. Yada kesebilirsiniz çünkü sadece görüntü, başka bir işe yaramıyor.
Botun su geçirmezliği 10 numara. Çok da rahat. Bileği güzel kavrıyor ama bir motor botu kadar korumalı değil. Dikkate alınırsa iyi olur.
Saygılar.
Evet siz haklısınız o arkasındaki ve önündeki o parçları kesmeyi bende düşündüm.Hatta bugün motorda giderken sizin yorumunuz aklıma geldi bir an endişelendim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:35 ----------
Merhaba,
Botu ben de takip ediyorum bayadır.
Mest ile giymek zor olur mu sizce?
Mest ile giymek zor olabilir neden derseniz aykkabı ayağı tam sarıyor,
Belki bir yada iki numara büyüğü alımırsa mest ile rahat giyilebilir.
YalnIz decathlon mağzasından denemek en doğruau ama şehrinizde var mı yok mu bilemiyorum,
İnternetten sipariş verip eğer olmazsa geri iade edilip daha büyük bedeni alınabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:43 ----------
Öncelikle yaptığınız bilgilendirme için çok teşekkürler şimdi ilk sorum şu botu tam olarak nereden aldınız fiyat internetteki ile aynı mıydı hemen almayı düşünüyorum da. Bir de bot yaklaşık ne kadar süre yağmura maruz kaldı ?
Ben botu istanbul bakırköyde bulunan marmara forum avm de ki decathlon mağazasından aldım.
botun fiyatı 110 TL.
İnternettede aynı fiyatlarda olması lazım.
Ben bügünde kullandım yine sağnak yağış vardı ama paçalarım dünkü kadar ıslanmadı.
Dün takribi 1 saat kadar dı,bugün ise takribi 8-9 saat botlar ayağımdaydı yine ıslanmadım.