- Konu Yazar
Değerli Arkadaşlar,
geçenlerde şöyle bir konu açmıştım,yaptığınız yorumlar için
hepinize tekrardan teşekkür ediyorum.http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/139330-sagnak-yagmurda-pendik-avcilar-arasi-motor-surmek-30-11-2014-a.html
O gün yağan aşırı yağmurda aşırı ıslanmıştım ve bir daha ıslanmıyacam diye kendime söz verdim.
İlk önce ayakkabı işini halletmeliydim,01.12.2014 günü
Motosiklet botu değil ama su geçirmezlik özelliği ve sıcak tutması ve fiyatının uygunluğu ile decathlon daki novadry markasının quechua botunu aldım.
Bot gerçekten işini gördü ve oldukça sıcak tutması takdire şayan.
Yağmurlukta almam gerekiyordu çok araştırdım tulum yağmurluk istiyordum ama maalesef tulum yağmurluklar bana olmuyormuş.
bende bunu 08.12.2014 tarihinde kadıköydeki motomaxa gidene kadar bilmiyordum.
Kadıköy motomax da Gökhan isimli satıcı bir arkadaş var bana çok yardımcı oldu bering ve h20 nun tulum yağmurluklarını denedim ama üst taraf maalesef olmadı.
Gökhan bana 4riders yağmurluğunu tavsiye etti.İndirim de olduğunu da söyledi.
acaba dedim ne kadar korur aklımda soru işaretleri vardı.
Gökhan,eğer dedi su geçirirse değiştiriz deyince tamam dedim 100TL gibi bir rakama yağmurluğu aldım.
Ancak bir türlü yağmutluğu deneme fırsatı bulamamıştım tâ ki düne kadar.
Dün(11.12.2014) iş yerinden geç çıktım açıkmıştım hafif hafif yağmurda çiseliyordu yağmurluğun sadece altını giyerek merterdeki mcdonalds doğru yola çıktım yolda giderken yağmur durdu.Hay dedim kendi kendime sonrasında mcdonalda varınca yemek faslı derken yağmur iyiden iyiye yağmaya başladı.
Artık dönüş vakti gelmişti takribi 1 saat sonra yağmur iyice bastırdı.
İşte benim istediğim fırsattı hemen termal dizliklerimi üstüne alt yağmurluk
(bu arada yağmurluğu giyip çıkarması botlarla 1 dk sürüyor)
üst yağmurluk kask ve eldivenler sonrasında motorun selesini silip eve dönüş yolculuğuma başladım.
Yolda su birikintikeri ve çamur oldukça fazlaydı.
Ama ıslanmadım.
Sonunda eve vardım hemen otoparka çekip yağmurluğu ve ayakkabıları sizler için fotoğrafladım.
Üst Yağmurluk
Alt yağmurluk
yalnız üsteki iki resim evde yıkadıktan sonra çekildi o yüzden içleri ıslak.
Yalnız bir detay var yağmurluk paçaları ıslanmasına engel olamadı fakat diğer bölgelerde ıslaklık oluşmadı.
Botlar
Botların dışı sırıksıklam olmasına karşın içleri bir o kadar kuruydu.
Bu da kanıtı çorabım kupkuru
Eldivenler
Eldivenler hiç ıslanmadı çünkü motorda elcik koruma vardı.
Motorun Elcik Korumaları
Sonuç
Paçalarım dışında hiç bir yerim ıslanmamıştı.4riders yağmurluk ve decathlon daki novadry markasının quechua botunu tavsiye ederim.
geçenlerde şöyle bir konu açmıştım,yaptığınız yorumlar için
hepinize tekrardan teşekkür ediyorum.http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/139330-sagnak-yagmurda-pendik-avcilar-arasi-motor-surmek-30-11-2014-a.html
O gün yağan aşırı yağmurda aşırı ıslanmıştım ve bir daha ıslanmıyacam diye kendime söz verdim.
İlk önce ayakkabı işini halletmeliydim,01.12.2014 günü
Motosiklet botu değil ama su geçirmezlik özelliği ve sıcak tutması ve fiyatının uygunluğu ile decathlon daki novadry markasının quechua botunu aldım.
Bot gerçekten işini gördü ve oldukça sıcak tutması takdire şayan.
Yağmurlukta almam gerekiyordu çok araştırdım tulum yağmurluk istiyordum ama maalesef tulum yağmurluklar bana olmuyormuş.
bende bunu 08.12.2014 tarihinde kadıköydeki motomaxa gidene kadar bilmiyordum.
Kadıköy motomax da Gökhan isimli satıcı bir arkadaş var bana çok yardımcı oldu bering ve h20 nun tulum yağmurluklarını denedim ama üst taraf maalesef olmadı.
Gökhan bana 4riders yağmurluğunu tavsiye etti.İndirim de olduğunu da söyledi.
acaba dedim ne kadar korur aklımda soru işaretleri vardı.
Gökhan,eğer dedi su geçirirse değiştiriz deyince tamam dedim 100TL gibi bir rakama yağmurluğu aldım.
Ancak bir türlü yağmutluğu deneme fırsatı bulamamıştım tâ ki düne kadar.
Dün(11.12.2014) iş yerinden geç çıktım açıkmıştım hafif hafif yağmurda çiseliyordu yağmurluğun sadece altını giyerek merterdeki mcdonalds doğru yola çıktım yolda giderken yağmur durdu.Hay dedim kendi kendime sonrasında mcdonalda varınca yemek faslı derken yağmur iyiden iyiye yağmaya başladı.
Artık dönüş vakti gelmişti takribi 1 saat sonra yağmur iyice bastırdı.
İşte benim istediğim fırsattı hemen termal dizliklerimi üstüne alt yağmurluk
(bu arada yağmurluğu giyip çıkarması botlarla 1 dk sürüyor)
üst yağmurluk kask ve eldivenler sonrasında motorun selesini silip eve dönüş yolculuğuma başladım.
Yolda su birikintikeri ve çamur oldukça fazlaydı.
Ama ıslanmadım.
Sonunda eve vardım hemen otoparka çekip yağmurluğu ve ayakkabıları sizler için fotoğrafladım.
Üst Yağmurluk
Alt yağmurluk
yalnız üsteki iki resim evde yıkadıktan sonra çekildi o yüzden içleri ıslak.
Yalnız bir detay var yağmurluk paçaları ıslanmasına engel olamadı fakat diğer bölgelerde ıslaklık oluşmadı.
Botlar
Botların dışı sırıksıklam olmasına karşın içleri bir o kadar kuruydu.
Bu da kanıtı çorabım kupkuru
Eldivenler
Eldivenler hiç ıslanmadı çünkü motorda elcik koruma vardı.
Motorun Elcik Korumaları
Sonuç
Paçalarım dışında hiç bir yerim ıslanmamıştı.4riders yağmurluk ve decathlon daki novadry markasının quechua botunu tavsiye ederim.
Son düzenleme: