Koccaman bir nazarlik takın
bu motorları kullanmak çok kolay gözüktüğü gibi iri cüsseli olabilirler ama üzerine binince serçe parmaginizla kullanabilirsiniz 
bu işte son nokta GS'de ondan.motorunuz öncelikle hayırlı olsun ,en yakın zamanda bende bu motordan almayı düşünüyorum .yanlız benim anlamadığım olay ,bu tarz motor alan insanlar ne hikmetse en kısa zamanda ,honda veya suzuki lerini satıp bmw 1200 gs alma peşine düşüyorlar.sorunsuzluk abidesi varaderoyu satıp ,sürekli arıza çıkaran bmw yi,bile bile niçin alıyorlar .
hayırlı olsun.
yalnız gazlarsan benzini içer dikkat et.
çok sağlıklı ölçüm yapamadım bugüne kadar ama km'de 50-60-70krs yaktirdigim oldu
---------- Post added at 12:07 ---------- Previous post was at 12:05 ----------
bu işte son nokta GS'de ondan.
her iki motosikletin sadece üzerinde oturursanız bile (2 ayak yerde) GS'in daha dengeli olduğunu anlarsınız.
işin sorun kısmına gelince evet honda=sıfır sorun, GS'te ise biraz şans işi
---------- Post added at 12:27 ---------- Previous post was at 12:07 ----------
topcase 46, sidecase 33 değil mi?
ben karar veremiyorum; sidecaseleri de 46mı alsam diye?!?!
arkadaşın bahsettiği sanırım 2003 öncesi varaderolar çünkü 2003 öncesi varadero cidden yakmıyomuş içiyomuş kullanan kişilerle konuştuğum kadarıyla ama seninde dediğin gibi 2003 sonrası enjeksiyonla beraber 6-7 civarı yakıyorvaraderonun km de 70 krş yakması için 100 km de 15-16 litre benzin tüketmesi gerekir ,böyle bir tüketimin olacağını pek sanmıyorum . bir çok varadero kullanan insanla görüştüm hepsi 6-7 litre arasında tüketimden bahsettiler .