- Konu Yazar
Merhba arkadaşlar bundan 3-4 ay öncesine kadar motorum um ustune binmek için bahane arar sokaklarda veya dağ tepe gezerdim onu gerçekten çok seviyorum halada seviyorum ama motorum un bir parçası yandı ve çalışmıyor yaklasık 3 ay flan oldu ve sanki motora binme isteğim daha az gibi nezaman parça almaya niyetlensem bi aksilik çıkıyor olmuyorbi türlü gidemiyorum motorumu garajda o halde görmeyede dayanamıorum süreklü orasını burasını kurcalıyıp çizikleri boyayıp tellerini değiştirip dururyorum ama içimde beni rahatsız eden bir his var geçen abimin ( kuzenimin ) motorunla gezdim biraz çok fena oldu içim eskigünlerimi özledim ama son gunlerde öyle içimde bi sıkıntı var motora binmek istemiyorum sebebini bende bimiyorum aslında bi tarafımda deliler gibi binmek istiyor ya böyle boşlukta kalmış gibiyim normalmi acab yoksa kafayımı sıyıyprum hergün rüyamda motorumun ustnde gezerken flan görüyorum garaja inip öpüyorum yıkıyap tekrar garaja koyuyorum tamam belki fazla abartımı düşünüyorsunuz ama özgürlüğe açılan tek kapım o sabahları 3e -4 kadar uyuyup zamn geirmeye çalısıyorumbilgisayar deseniz bıktım artık bizim buralarda bir sürü motor geçiyor E-5 üstünde olduğumuz için cafeler flanda var arasıra gidip park etmiş motorları izliyorum sanki sevdiğim bişeyi kaybetmiş gibi bi agırlık var üstümde niye yazdığımı bende bilmiyorum sadece paylaşmak istedim okuyan herkeze teşekkürler umarım canınızı sıkmamısımdır