Artık eskisi gibi hissetmiyorum

Merhba arkadaşlar bundan 3-4 ay öncesine kadar motorum um ustune binmek için bahane arar sokaklarda veya dağ tepe gezerdim onu gerçekten çok seviyorum halada seviyorum ama motorum un bir parçası yandı ve çalışmıyor yaklasık 3 ay flan oldu ve sanki motora binme isteğim daha az gibi nezaman parça almaya niyetlensem bi aksilik çıkıyor olmuyorbi türlü gidemiyorum motorumu garajda o halde görmeyede dayanamıorum süreklü orasını burasını kurcalıyıp çizikleri boyayıp tellerini değiştirip dururyorum ama içimde beni rahatsız eden bir his var geçen abimin ( kuzenimin ) motorunla gezdim biraz çok fena oldu içim eskigünlerimi özledim ama son gunlerde öyle içimde bi sıkıntı var motora binmek istemiyorum sebebini bende bimiyorum aslında bi tarafımda deliler gibi binmek istiyor ya böyle boşlukta kalmış gibiyim normalmi acab yoksa kafayımı sıyıyprum hergün rüyamda motorumun ustnde gezerken flan görüyorum garaja inip öpüyorum yıkıyap tekrar garaja koyuyorum tamam belki fazla abartımı düşünüyorsunuz ama özgürlüğe açılan tek kapım o sabahları 3e -4 kadar uyuyup zamn geirmeye çalısıyorumbilgisayar deseniz bıktım artık bizim buralarda bir sürü motor geçiyor E-5 üstünde olduğumuz için cafeler flanda var arasıra gidip park etmiş motorları izliyorum sanki sevdiğim bişeyi kaybetmiş gibi bi agırlık var üstümde niye yazdığımı bende bilmiyorum sadece paylaşmak istedim okuyan herkeze teşekkürler umarım canınızı sıkmamısımdır

Merhba arkadaşlar bundan 3-4 ay öncesine kadar motorum um ustune binmek için bahane arar sokaklarda veya dağ tepe gezerdim onu gerçekten çok seviyorum halada seviyorum ama motorum un bir parçası yandı ve çalışmıyor yaklasık 3 ay flan oldu ve sanki motora binme isteğim daha az gibi nezaman parça almaya niyetlensem bi aksilik çıkıyor olmuyorbi türlü gidemiyorum motorumu garajda o halde görmeyede dayanamıorum süreklü orasını burasını kurcalıyıp çizikleri boyayıp tellerini değiştirip dururyorum ama içimde beni rahatsız eden bir his var geçen abimin ( kuzenimin ) motorunla gezdim biraz çok fena oldu içim eskigünlerimi özledim ama son gunlerde öyle içimde bi sıkıntı var motora binmek istemiyorum sebebini bende bimiyorum aslında bi tarafımda deliler gibi binmek istiyor ya böyle boşlukta kalmış gibiyim normalmi acab yoksa kafayımı sıyıyprum hergün rüyamda motorumun ustnde gezerken flan görüyorum garaja inip öpüyorum yıkıyap tekrar garaja koyuyorum tamam belki fazla abartımı düşünüyorsunuz ama özgürlüğe açılan tek kapım o sabahları 3e -4 kadar uyuyup zamn geirmeye çalısıyorumbilgisayar deseniz bıktım artık bizim buralarda bir sürü motor geçiyor E-5 üstünde olduğumuz için cafeler flanda var arasıra gidip park etmiş motorları izliyorum sanki sevdiğim bişeyi kaybetmiş gibi bi agırlık var üstümde niye yazdığımı bende bilmiyorum sadece paylaşmak istedim okuyan herkeze teşekkürler umarım canınızı sıkmamısımdır

Bence normal.Bende motorun veya baska bir cihaz veya makinanin bir yeri arizali oldugunda ve bu ariza giderilmediginde boyle hissediyorum.Umarim yanan parcayi en kisa zamanda yerine takar eski gunlerine donersin ;)

üzüldüm adına inşallah en kısa zamanda sorun hallolur

Çok teşekkür ederim tek temenim o zaten

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni motosiklet zzamanı gelmiş değiştir motoru bişeyciğin kalmaz.

Mersin İl Temsilcisi
motora bindiğiğnde ya da harcama yaptığında senin kendini suçlu hissetmene sebep olan ne ise onu bul ve en azından "içinde" yok et....

kardes ya motoru ya kendini degis. Motora sa bu kadar anlam yükleme, bu ne duygusallık ya, balık burcu musun yoksa

bence biraz hava değişimine ihtiyacınız var ya ailece yada arkadaşlarınızla bir kaç günlük tatil yapın geri geldiğinizde kendinizi daha iyi hissedecek sorunlara daha kolay ve rahat çözüm bulacaksınız çözümü olan bir şey için üzülmeyin allah çözümsüz dert vermesin

Hepinize teşekkür ederim snırım motoru değiştirmeliyim ama eskisindende ayrılamıyorum o yüzden kısa bi tatil iyi gelebilir denemekte fayda var hepinize çok teşekürler

ben 4 aydır motorumun tamirden çıkmasını bekliyorum.Bu cumartesi nihayet alabileceğim.bir parçanın gelmesi için 2.5 ay bekledim.Gelen parça arızalı çıktı.Daha sonra elektrik aksamında arıza çıktı ,falan filan derken 4 ayı buldu.Rüyamda bazen tamirci abiyi görüyorum.İşte abi noldu motor diyorum,çıkıyor çarşambaya falan diyor. :queen: kabuslarım oldu gerçekten.Yaşadığın duyguları 4 aydır bizzat yaşayan biri olarak neler çektiğini çok iyi anlayabiliyorum.Neyse... Sende sabret biraz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar