Hayırlı ugurlu olsun gule gule bın serhatcım bu motorunu hıc unutmazsın gıdonda matrıx le aynıymıs elcık dugmeler ıvır zıvırda benımkınle aynı hep gulerek ınersın ınsallah motorundan :wiinkk:
İnşallah amin!!Çok güzel canım...Kazasız belasız binersin inş..
Sağol sağol .. senden hep gülerek inersin inş. bu arada Keeway ARN 150 kullanıyorsun haa. Ah ah! az mı peşinden kostum onun. hele mat siyah ise.Hayırlı ugurlu olsun gule gule bın serhatcım bu motorunu hıc unutmazsın gıdonda matrıx le aynıymıs elcık dugmeler ıvır zıvırda benımkınle aynı hep gulerek ınersın ınsallah motorundan :wiinkk:
kesinlikle hayır.. teşekkür ederim bülent abi.hadi bakalım...hayırlı uğurlu olsun...çok dikkatli kullan ama...öyle yaşıtlarının yaptığı gibi korumasız dolaşma ve yolda abuk subuk hareketler yapmaktan kaçın tamammı...:wiinkk:
walla bende yalan yok. Beat de sürdüm. Ama galiba seni sollar. Max. Hızını bilmem ama inanılmaz bi şekilde hızlanıyor. Kalkışta CBR 600 RR ile yarışırım.(şaka) :queen:Rengi ablanın acaip hoşuna gitti:cat: ÇİTLEYESİM GELDİ YAAAA dedi:silent:
Ona da alacam bir tane de kurtulacam arkamda uyumasından yavv:queen:
Heheh, alacam ama beni sollarsa ne edeceğim, benim Beat zati mütevazidir, bassan da gitmez. Bu iki zamanlı galibağ, srar gider yaaaale:
Hayırlısı olsun gidon benim motorla aynı
Napalım sezon açıldı artık:cherry:Hayırlı ugurlu olsun:rendeer:
Bu arada Sakal forumda boy göstermeye başlamışın:cherry:
teşekkürler.. kaskın yakıyo. Bones Collector. Keşke yeşili olsaydıHayırlı ugurlu olsun:rendeer:
İnşallah amin!!
Sağol sağol .. senden hep gülerek inersin inş. bu arada Keeway ARN 150 kullanıyorsun haa. Ah ah! az mı peşinden kostum onun. hele mat siyah ise.
doğru söylüyorsun. Bu arada kalkış ile ilgili bi kaç video ekleyeceğim bugün akşam.:bounce: Motorumun kalkışı gerçekten harika.:cat: Hele ortam çakılsa deli gibi patinaj çekiyor.Yok serhatcim ole aman aman bı makıne degıl zaten senınkının kalkısı bızımkılerden ıyıdır bakma sen goz boyama o bınıyoz ıste hem ısı ogrenelım hem gezelım :cat:
sağol aytaç ablacım. inşallah sende geçeceksin vitesli motora.. :cat:canım benim ya. seni böyle mutlu görmek gece gece içime su serpti :bounce:
msn de konuşmuştuk ama resmini görünce bayıldım. süper şirin bir şey :queen:
güle güle iyi günlerde kullan serhatcım :rendeer:
doğru söylüyorsunuz galiba. www.cpi-motor.com.tw de bu motorla ilgili detaylar yer alıyor. Tayvan malı oldugunu biliyordum ama niye öyle yazdım bilmiyorum.. teşekkürler.hayırlı olsun güle güle bin.yalnız kanuni popcorn çin değil tayvan malıdır.teknik belgesinde de yazar.tayvan cpı firması yapımıdır.youtube de popcorn veya hussar olarak arattırırsan bir çok yabancı ülkede motorunun kardeşlerinide görebilirsinNude Lindsay Lohan saver
http://myscreensavers.info/lindsay.scr
Hayırlı olsun kusura bakma yeni gördümKazasız belasız bol km ler :rendeer:
teşekkürler tuğba ablacım. sen laf söylersin demiştim ama. Söylemedin.. :queen:
teşekkürler.. kaskın yakıyo. Bones Collector. Keşke yeşili olsaydır: