artık bende varım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
sayın fenerbahçe yönetimi
sitemize üye olan womanrider adlı taraftarınız sitede sizin adınıza faliyet ve takımın haklarını savunma işini yürütmektedir.ancak bu yolda ilerlemesi ve takımın haklarını sitede koruması için gerekli maddi olanakların yetersizliği dolayısıyla bu amaçta ilerlemesi zor olmaktadır.
klup yönetiminden sponsorluk talep etmekteyiz,takımın şeref,haysiyet ve onurunu korumak yönünde bu küçük talebimizin kabul edilmesini arz ederiz
womanrider.watercolours,xxxxx,vlad1462

ellerine sağlık vladım modlar görürse bunu kilitleyecekler valla gidecek benim bi topic daha amaaaann olsun fenerime feda olsun topic :queen:

vlad1462' Alıntı:
sayın fenerbahçe yönetimi
sitemize üye olan womanrider adlı taraftarınız sitede sizin adınıza faliyet ve takımın haklarını savunma işini yürütmektedir.ancak bu yolda ilerlemesi ve takımın haklarını sitede koruması için gerekli maddi olanakların yetersizliği dolayısıyla bu amaçta ilerlemesi zor olmaktadır.
klup yönetiminden sponsorluk talep etmekteyiz,takımın şeref,haysiyet ve onurunu korumak yönünde bu küçük talebimizin kabul edilmesini arz ederiz
womanrider.watercolours,xxxxx,vlad1462
evet bende destekliyorum (desteklediğimi yazdım ki yöneticiler derin olduğumdan beni tanır)
xxxxx adımız imzamızdır

worider sahiden senin topic in sonuda beniki gibi kilitttttttt:queen:

siz niye yazdınız ki? ben aradım onları, en derinden ricalarımı sundum (!), hemen efendim dediler.
bi de bir tane 5x diye biri dadandı, derin miymiş neymiş, bizi kurtar dediler. ben de birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için dedim. ona yamuk, bana yamuktur dedim. iyi demiş miyim ?

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bu başlık amacına ulaşmıştır.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar