artık bana müsade

Gaziantep İl Temsilcisi

Bu manzaranın tanıklarındanım. O webcam sayesinde gözümün önünde koskoca 1 tepsi tatlıyı götürdüler::ranntign::ranntign::ranntign

Bogazınızda kalsın demiştim .Eee hiç bogazında kalan oldumu hıı:silent: :queen:

Paylaşım için tşk. Güzel gezi olmuş:rendeer:

Bogazımınzdan yag gibi gecti de gökhan ben hala seni görememeye takıldım:p:p:p

vaay ümmet abi bizim memlekete gitmiş:queen:avcılarda konuşurken hiç antepten bahsetmemiştin sana iyi tiyolar verirdim yemek konusunda:mrgreen:
gerçi canım hemşerilerim iyi ağırlamışlar seni :cat:yolun açık olsun abicim,antepteki hemşerilerime selamlar:rendeer:

a.s hemşerim

yav aydemirim şahsen ben kusur etmediğinize eminimde ümmet abimin söylediği söz neydi çok özel değilse söylede bizde gülelim:)

gürsel kardeşim bir ara görüştugumuz de hatırlat sana söylerim umume acık yerlerde söylenmesı sakıncali:queen::queen::queen:
:queen: :cat::cat::cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
silifkedeki yardım ve katkılarından dolayı kanun bayi ve yetkili servisi derya motordan mehmet kardeşime ve ekibine çok teşekkürler h.işler kolay gelsin sevgiler.

pic1139ix1.jpg

pic1141es8.jpg

pic1140ha8.jpg

Gökhan'ın Kafayı yediği an :)
pic1110hk4rj2.jpg

Turkish gobek show :queen:
pic1107xw2.jpg

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
pardon ama bende vardım orda beni tanımak pek hoşuna gitmedi herlade ümmet abii:silent: memnun olmadın yanee :pale:
neyseeeee :pale:
olurmu öyle şey ferda çok memnun oldum seni tanımaktan,resimde olmadığın için adını yazmadım,:rendeer:adını yazsaydım kesin latif bişeyler sölerdi abi resimde öle biri yok diye:ptekrar segiler selamlar hepinize.

olurmu öyle şey ferda çok memnun oldum seni tanımaktan,resimde olmadığın için adını yazmadım,:rendeer:adını yazsaydım kesin latif bişeyler sölerdi abi resimde öle biri yok diye:ptekrar segiler selamlar hepinize.

:cherry:ya bu latifin kötü adam erol taş misali karizması ne zaman düzelecek :p halbuki gül gibi kardeşim:queen:
:cherry::rendeer:

öle olsun abiii bende beni tanımanla unutman bir oldu sandım :p

:cherry:ya bu latifin kötü adam erol taş misali karizması ne zaman düzelecek :p halbuki gül gibi kardeşim:queen:
:cherry::rendeer:

gül gibi derkenn :silent::silent:
:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
abi silifkeden bi karaman uğrarsın sanırım gelirsen sevinirim abim özelden numaramı atarım :rendeer:

Ummet dede kendıne cok dıkkat et sen daha bıze lazımsın İST MT nın gezıcı team baskanısın :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ummet dede kendıne cok dıkkat et sen daha bıze lazımsın İST MT nın gezıcı team baskanısın :queen:
olur selçuk dede ederim ......

silifke derya motordan ayrıldıktan sonra antalyaya gitmek için anamur,gazipaşa,alanya yolunu kullandım işte gazipaşaya kadar olan fotolar.

pic1142rk3.jpg

pic1143ya2.jpg

pic1144fu3.jpg

pic1145zs2.jpg

pic1146ct6.jpg

pic1147do5.jpg

pic1148iz9.jpg

pic1149zw9.jpg

pic1150db4.jpg

pic1151gu2.jpg

pic1152pl5.jpg

pic1153lq6.jpg

pic1154vj0.jpg

pic1155aq0.jpg

pic1156bq0.jpg

pic1157qb4.jpg

pic1158ra8.jpg

Son düzenleme:
hafta sonu adada olurmusun ümmet amcam :silent: ben malum yerde seni bekliyor olacağım biraz kafa dağıtalım sohbetin belini kıralım :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar