artık bana müsade

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
pic1080tx9.jpg

pic1081re6.jpg

pic1082qz5.jpg

pic1083ne4.jpg

pic1084zv3.jpg

pic1085zk8.jpg

pic1086ai8.jpg

pic1090kr4.jpg

pic1091cb5.jpg

pic1092qv3.jpg

pic1087kr3.jpg

pic1088cd0.jpg

pic1089qr2.jpg

pic1087sq7.jpg

pic1088gq8.jpg

pic1089od3.jpg

pic1090qr9.jpg

pic1091jp7.jpg

pic1092vd1.jpg

pic1093gt6.jpg

pic1094bg7.jpg

pic1095yb2.jpg

pic1096jj3.jpg

pic1097er9.jpg

pic1098fk1.jpg

pic1099bw9.jpg

pic1100fc5.jpg

pic1101hc3.jpg

pic1102od9.jpg

pic1103ip3.jpg

pic1104zg0.jpg

pic1105up2.jpg

pic1106dx0.jpg

Son düzenleme:
Abi çok güsel görüntüler:)Devamını bekliyoruz.Ali abiyide hep uygun olmayan haller içerinde yakalamışsın sanki:p:queen::queen::queen:Önüne bak mangalınla ugraş

Gaziantep İl Temsilcisi
gönül dostu ümmet abi seni görmek senı agırlamak bizi cok mutlu etti abi cok güzel bir hafta sonu cok hoş muabbetler yuzundeki güzellik neyse sen de öylesın yine bekleriz başimizin üzerınde yerin var güzel kareler yakalamişsin :rendeer::rendeer::rendeer:

Saygıda hürmette bir kusur ettıysek af ola abi bu arada ormanda söyledıgın söz hatırladıkca gülüyorum abi:queen::queen::queen:

yolun da bahtında acık olsun allah gönlune göre versın senı kazada beladan korusun

GAZİANTEP MT DEN SELAMLAR.......

Bu manzaranın tanıklarındanım. O webcam sayesinde gözümün önünde koskoca 1 tepsi tatlıyı götürdüler::ranntign::ranntign::ranntign

Bogazınızda kalsın demiştim .Eee hiç bogazında kalan oldumu hıı:silent: :queen:

Paylaşım için tşk. Güzel gezi olmuş:rendeer:

Son düzenleme:
abi polis murat ben kadirli arkadaşlık yollarda kalmasın görüşelim ayrıca herzaman beklerim kadirliye burada bir kapın var grşrz parpali'ye selamlar

Gökhan abi sen buyur gel sana 1 degil 1000 tepsi feda olsun:rendeer:Sen bizim baştacımızsın.Ama nedendirki kimsenin bogazında kalmadı:queen:Herhalde dondurmayla birlikte oldugundandır,kayganlık saglıyor ya o bakımdan:wiinkk:Ellerine saglık ümmet abi çok hoş görüntüler.Yolun açık olsun.Gökhan abi senide en yakın tarihte antebe bekliyoruz.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ümmet abi,
böyle her gittiğin yerde piknik filan güzel de bi süre sonra elbiselerin içine sığamayacak hale geleceksin,aman kilolara dikkat:)

Gökhan abi sen buyur gel sana 1 degil 1000 tepsi feda olsun:rendeer:Sen bizim baştacımızsın.Ama nedendirki kimsenin bogazında kalmadı:queen:Herhalde dondurmayla birlikte oldugundandır,kayganlık saglıyor ya o bakımdan:wiinkk:Ellerine saglık ümmet abi çok hoş görüntüler.Yolun açık olsun.Gökhan abi senide en yakın tarihte antebe bekliyoruz.:rendeer:

Çok sagol. Umarım birgün gelip hepinizle tanışma fırsatı bulabilirim...

Abi geçen sene seni görmek nasip olduda bu sene elde olmayan nedenlerden dolayı nasip olmadı. hastaneden çağırdılar. Hastanede işim bitti Hayali abinin dükkanın önünden yavaşça geçtim baktım kimsecikler yoktu. Herhalde gitmişlerdir dedim. Dülükbabaya gelmek istedim Ama bir türlü nasip olmadı. Sağlık olsun. Gelecek sefere inş nasip kısmet olur. Senin o uzunyol tecrübelerinden yararlanacaktım. Allah kısmet ederse haziranın ortalarına doğru Mersin/ Büyükeceliye gitme planlarım var. Hemde bizim kilerden izni koparırsam motosikletimle inş. Yolun açık olsun Ümmet abi Allah esirgesin

abi gelemedik yaw neler kaçırmışız :pr: tanışmak kısmet olmadı neyse artık bidahaki sefere ümmet abi. bu arada sorması ayıp ormanlık alanda ne yaptınız siz ali yaw action varmış heralde :mrgreen:

Çok sagol. Umarım birgün gelip hepinizle tanışma fırsatı bulabilirim...

Ne demek gökhan abi her zaman bekleriz:)Akşam ki yapmış oldugumuz çin işkencesi için kusura bakma :pHepsi ümmet abinin başının altından çıktı:queen:Sen deposuna su doldurmayı unutma:cyclopsanBir gün mutlaka bekliyoruz:wiinkk:Başımızın üzerinde yerin var.Kalın saglıcakla:bounce:

slm

Buralardan bir ÜMMET PERTİKAN geçti
Hoşgeldin ÜMMET Ağabey hoşgeldin
Motor camiasının ÜMMET PERTİKAN'ı seni tanımak çok güzeldi
Seni tanımak seninle birlikte olmak gerçekten çok güzeldi susan gözlerindeki
o coşkuya,o mutluluklara,o heycana,o hırsa o hayata karşı direnmeye
başkaldırıya tanıklık etmek ne güzeldi...
Sevgili ÜMMET ağabey seninle birlikte olmak gerçekten bizler için bir onur
bir mutluluk vesilesi oldu dilerim yüce ALLAHTAN tekerin hep böyle mutluluk
içerisinde dönsün .
Güle Güle ÜMMET PERTİKAN
Görebildiğim

Vedalaşmak geride bıraktıklarında yücelmeye benziyor
Bir yalnızlığa doğrularınla kucak açmak güzel
Gözlerimi görebildiğim tek yer sizdiniz aranızdayken
Göz göze geldiğimde gözlerinizde kendimi görüyordum
Ben yazıyordum siz dinliyordunuz ben yalnız kalıyordum
Ben söylüyordum dile getiremediklerinizi siz bileniyordunuz
Bir derin sessizliğin koynundan ışıldıyordu yazılanlar
Yalnızlığı sayenizde bu kadar çok sevişim bilesiniz.

Ankara - Kasım 2007

Namık Kemal Ülkü |

şimdi ortalık yerimden ÇAT diye ikiye ayrılıcam kıskançlıktan... şu hayatta bi Gaziantep i bi de Şanlıurfa yı görmeyi çok istiyorum... :pale: kısmet olmadı bi..
ÜSTADIM sayende en azından oradaki MT güzelliğine şahit oluyoruz... hepinize kucak dolusu sevgiler.. belli oluyor üstada iyi bakmışsınız, elleriniz dert görmesin.. :cat: mangalda tatlıda nefis görünüyor.. afiyet şeker olsun hepinize

Motosikleti
Dl650vstorm
vaay ümmet abi bizim memlekete gitmiş:queen:avcılarda konuşurken hiç antepten bahsetmemiştin sana iyi tiyolar verirdim yemek konusunda:mrgreen:
gerçi canım hemşerilerim iyi ağırlamışlar seni :cat:yolun açık olsun abicim,antepteki hemşerilerime selamlar:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
pic1133km9.jpg

osmaniyedeki katkıları için latif kardeşime candan teşekkür ederim orda tel kaybettim benden çok kendisi üzüldü ve hemen bitelefon verdi hiç olmassa arayan bulsun seni dedi minnettarım kendisine ayrıca adanaya kadar bana eşlik ettiği içinde ayrıca teşekkür ederim.

pic1134aj9.jpg

pic1136pn8.jpg

işte efndi_iso, ltf, latif,adanada kendilerini tanımaktan çok memnun oldum,işlerini güçlerini bırakıp bana zaman ayırdıkları için teşekkürler

pic1137ov2.jpg

Son düzenleme:
biz teşekkür ederiz onurlandırdın bizi telofon biraz canımızı sıktı ama hayırlısı olsun hayırlı yolculuk ümmet abii

Saygıda hürmette bir kusur ettıysek af ola abi bu arada ormanda söyledıgın söz hatırladıkca gülüyorum abi:queen::queen::queen:

GAZİANTEP MT DEN SELAMLAR.......
yav aydemirim şahsen ben kusur etmediğinize eminimde ümmet abimin söylediği söz neydi çok özel değilse söylede bizde gülelim:)
nedendirki kimsenin bogazında kalmadı:queen:Herhalde dondurmayla birlikte oldugundandır,kayganlık saglıyor ya o bakımdan:wiinkk:

:queen: :cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar