artık bana müsade

ümmet abi hayırlı yolculuklar bekliyoruz seni buralara gelince gorüselim abi...

ohhhhhhhhhhhh biz torna başında çalışalım sıcakta yağın pasın içinde sen gez dolaş ümmet amca neyse hayırlı yolculuklar kib uykun geldiğinde zorlama kendini yat uyu erzincana benden selam söle

abi iyi yolculuklar, Boludayken bir görüşelim çay içer, iki sohbet ederiz. :)
Buyur konuğumuz ol. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ümmet abi yolun acık olsun kazasız belasız sürüşler dileği ile..:rendeer:

Osmaniye İl Temsilcisi
Ümmet abicim düzergahınızda Adana olduğunu da gördüm. Kadirli MT olarak sizleri misafir etmekten şeref duyarız. Kadirli ye de bekliyoruz. Burada gitmekten çok hoşlanacağınız yollar ve gezmekten çok hoşlanacağınız yerlerden bol miktarda var. Hayırlı yolculuklar abi, kazasız belasız inşallah.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi benzin istasyonu mu işletiyosun :silent:
hayır kardeşim kısıtlı bir bütçem var onunla devam ediyorum,yoldaki arkadşlarımın dışında çadırda konaklıyorum,başka sorun varmı cevaplarım

istanbuldan saat 13:00 de ayrıldım otobana girdim ve ankaradan çıktımyolda 4mola verdim akşam 18:30 da evdeydim ankara mt ile buakşam buluşma var yarın sabah aksaraya doğru devam,işte ilkgünün resimleri.

pic0969zs1.jpg

pic0970oz7.jpg

pic0971me7.jpg

pic0972ea7.jpg

pic0973kc0.jpg

pic0974xp4.jpg

pic0975tw7.jpg

pic0976oc2.jpg

pic0977vf9.jpg

pic0978nv2.jpg

pic0979hy9.jpg

420 km yoldan sonra ankaraya hergelişimde evlerinde beni ağırlayan haşim ustaya misafir oldum dairenin herbölümünde rahatlıkla dolaşmamı sağlayan ve ikramlarını benden esirgemeyen ayrıca oluşturdukları sevgi yumağınada çok teşekkür ederim aile bireylerine saygı ve sevgiler yıllardır ve bu ikigün için tekrar teşekkürler.
pic0980rh4.jpg

pic0981av7.jpg

Son düzenleme:
Çok takdir ediyorum abi seni.Helal olsun valla.Hayırlı yolculuklar Allah kaza bela vermesin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ümmet abi ile olan toplaşmamız gerçekleşmiş bulunmaktadır :cat:

Ankara MT en keyifli toplaşmalarından birisini daha yaşamıştır :cherry:

Ümmet abicim saygıda kusur ettiysek af ola, tekrar ve yeniden görüşmek ümidiyle :rendeer:

Senden sonra elimde olan birkaç fotoğrafı da ben ekleyeceğim :bounce:

Bu arada fotoğraf makineni ve motosikletini kullanmama izin verdiğin için teşekkür ederim :queen:

Turlama zamanı geldi yine Ümmet bey:wiinkk:

Yolun açık olusun herdaim:cat:

ümmet abi içimizde en çok uzun yol yapan kişi herhalde, peki birşey merak ediyorum, uzun yol için tavsiye edilen hep vitesli enduro yada turing sınıfı motosikletler, ama ümmet abi skuterden vazgeçmedi, bir bildiğimi var yoksa?

bende bana müsade falan deyince, dedim motoru bırakan biri daha sandım kikiki

abi derler ya insanoğlu kuş misali :) seninki başka bişey :queen: hayrlı yolculuklar... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar