arora yenı motoru

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
form da ara incelendi bu motosiklet. istenilen paranın ancak yarısını hakeder diye düşünüyorum ben hala..

ben aramadım ama olsun guncellesmıs oldu ama az once aradım arora motoru 4250 tl dedıler fıyatını ama hos makına yapmıslar yaaa

3000 olsa alır,bmw amblemi yapıştırırım, verdiğim para ancak o bmw ye biniyorum demeye yeter

bmv nin 650 lik modeline benzio iyi taklit etmişler ben de şimdi tel ettim 5000 çektiler fiyatına o parayı etmez die düşünüyorum gider o paraya babalar gibi gs 500 alırım

bmv nin 650 lik modeline benzio iyi taklit etmişler ben de şimdi tel ettim 5000 çektiler fiyatına o parayı etmez die düşünüyorum gider o paraya babalar gibi gs 500 alırım

dostum sana fazla demısle valla bana bu aralar posta gazatesıne kampanya verıcez demıslerdeıııı:queen:

Motoru geçen haftasonu Bakkalköyde bir mağazada gördüm. Görüntü olarak güzel ama dayanıklımıdır, sorunları varmıdır kullanılmadan bilinmez elbet.

Çakma olduğu nasılda belli BMW den esinlenmişler hatta aynısı nı kopyalamışlar.

daha once tartısılan ve degenlendirilen bu motor icin 300 max eder. !

Eğer çöpe atıcak param olsa bir tane alırdım neden olmasın.:) Ama paramı biriktirmişim ihtiyacım için motor alıcaksam yanında koşarak kaçmak gerek hatta kendinizi bir arabanın altına atın o motoru almaktansa.;)

İlerleme var bu Çinlide tuttum modellerini ,tipleri idare eder.

geçen altı idi.. şimdi 5 ve 4,25 oldu.. bakalım kaça indirecekler satabilmek için..
hala o motosikletin 3 bile etmeyeceğini savunuyorum.

tahmini çin çıkışı 350-400 usd dir ki bu paraya istanbul gümrüğüne kadar getirirler.
vergilerle, depodur stoktur, gümrüktür iç nakliyedir.. taş çatlasa %70.. 560-680 dolar maximum maliyet.. ortalama 600 usd diyelim..
getiren adam yüzde elli kar koysa en az.... 900 usd diyelim.. artık bayiler de kaça satarsa.. hiç bir bayi aldığı fiyatın iki katından aşağıya satmayacağına göre..
ki bu tarz motosikletlere bayilerin yönelmesinin asıl sebebi bu. müşteriyi kucağa daha iyi oturtmak. sattığın malın en az yarısı net kar olarak kasaya girer.. istisnasız böyle..

sanayi bakanlığında çalışan çok yakın akrabalarım var bi zamanlar mct 250
ye çok gözüm kayıyordu. ama içeriye giriş maliyeti 500 tl olan motosikletin 2,900 tl ye satıldığını görünce uğurmondial şirketine küfrede küfrede vazgeçmiştim.

neyse 900 usdye bayiye girişi var dersek.. buda yaklaşık 1500 tl eder.
en basit byi zihniyetinde bile aldın mı.. malı ikiyle çarp.. 3000 sat.. 3000+kdv
en kötü ihtimalle 3600 e falan satarlar. birde piyasa düşürmeme gayreti içinde olurlar karımız çok gitmesin diye.. 4 e falan kampanya açarlar..

uyuyanlar gider kampanyaya kanar. az daha uyanıklar gider birde kendi pazarlık eder düşürdüğünü düşürür.. bu iş böyle..

iki gün sonra da arıza topiklerini okumaya başlarız zaten..

geçen altı idi.. şimdi 5 ve 4,25 oldu.. bakalım kaça indirecekler satabilmek için..
hala o motosikletin 3 bile etmeyeceğini savunuyorum.

tahmini çin çıkışı 350-400 usd dir ki bu paraya istanbul gümrüğüne kadar getirirler.
vergilerle, depodur stoktur, gümrüktür iç nakliyedir.. taş çatlasa %70.. 560-680 dolar maximum maliyet.. ortalama 600 usd diyelim..
getiren adam yüzde elli kar koysa en az.... 900 usd diyelim.. artık bayiler de kaça satarsa.. hiç bir bayi aldığı fiyatın iki katından aşağıya satmayacağına göre..
ki bu tarz motosikletlere bayilerin yönelmesinin asıl sebebi bu. müşteriyi kucağa daha iyi oturtmak. sattığın malın en az yarısı net kar olarak kasaya girer.. istisnasız böyle..

sanayi bakanlığında çalışan çok yakın akrabalarım var bi zamanlar mct 250
ye çok gözüm kayıyordu. ama içeriye giriş maliyeti 500 tl olan motosikletin 2,900 tl ye satıldığını görünce uğurmondial şirketine küfrede küfrede vazgeçmiştim.

neyse 900 usdye bayiye girişi var dersek.. buda yaklaşık 1500 tl eder.
en basit byi zihniyetinde bile aldın mı.. malı ikiyle çarp.. 3000 sat.. 3000+kdv
en kötü ihtimalle 3600 e falan satarlar. birde piyasa düşürmeme gayreti içinde olurlar karımız çok gitmesin diye.. 4 e falan kampanya açarlar..

uyuyanlar gider kampanyaya kanar. az daha uyanıklar gider birde kendi pazarlık eder düşürdüğünü düşürür.. bu iş böyle..

Bu Lafına Kesinlikle Katılıyorum Abi.Bende Küçük Bi Araştırma Yapmıştım Sadece Motosiklet değil daha bir sürü şey bu şekilde kaktırmalar ile satılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar