Arora ar 250 aldım yardım lütfen..

Merhabalar bugün arora ar 250 aldım.bmw f 650 cs ye benzeyen model.motor güzel görünüyor vibrasyon var ama başka bir sorun var bence.gaza basıyorum önce gidiyor arada kasıp birden atıyor deviri yükseltiyor sizce nedendir.2009 model 2010 trafiğe çıkıslı 4500 km de.bide bursada iyi bir motorcu arıyorum bütün bakımları için

Zaten biraz gereksiz yüksek deviri var bir motorcu buldum ayak üstü ama çok oynatmak istemedim egzos patladı bir kaç kez normal mi anlayamadım güzel bi bakım olmadan binmeğe çekiniyorum debriyaj kaçırıyorsa usta gerekir mi yoksa ayar yeri var mıdır.

Bildiğim tek şey arka fren hidroliği fazla ısındığında fren boşa çıkıyor.Dikkat et!

Açıkcası çok alışamadım zaten büyük ve ağır olması konfor sağlıyor aslında ama sorunlu gibi geldi biraz soğumadan motordan yaptırmak istiyorum bildiğinin iyi bir motorcu varsa bekliyorum öneri bursayım nilüferden.fren konusuna gelince arka frene bile disk koymuşlar diye sevinmiştim ama bu sefer çabuk kitleniyor bi kaç kitlendi ani çıkınca.kampana daha mı iyidi ne .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar