Arn motosiklet kampanyası

Motosikleti
Triumph Trident 660
Alacağımdan değil maksat muhabbet olsun.
Kawasaki eliminator 500SE modeli hem takas hem de vade farksız 12 taksit seçeneği sunuyormuş yanında ps5 hediye etme muhabbetide devam ediyor.
Fiyatı da 557.000 tl imiş
Fiyatı 400.000 bandında olsaydı akar giderdi
40 beygir ve tork için fiyat fazla geldi.
Sahibindende baktım sadece 7 adet varmış onlarda bayi zaten.
Yani sürüm ve kalite odaklı kazanç sağlamak bu kadar zor mu neyin kafası bu bilmediğim bir şey kesinlikle vardır.
Neyse sizler vstroma binmeye devam 😎

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Vergi oranları nedeniyle düşük cc motor almak son derece verimsiz hale geldi bence.

Sana gayet alıp zevkle bineceğin, şekli şemali güzel, fiyatları da inanılmaz uygun Fantic Caballero tavsiye ederim; Korlas'ın sitesine girip Fantic fiyat listesine bir bak derim. Taksit kampanyaları da var.

Şimdiden hayırlı olsun.

Vergi oranları nedeniyle düşük cc motor almak son derece verimsiz hale geldi bence.

Sana gayet alıp zevkle bineceğin, şekli şemali güzel, fiyatları da inanılmaz uygun Fantic Caballero tavsiye ederim; Korlas'ın sitesine girip Fantic fiyat listesine bir bak derim. Taksit kampanyaları da var.

Şimdiden hayırlı olsun.
abi çok güzel motorlar bunlar ya... ben de bi sonraki motorum için böyle 250 liraya kadar bi şeyler bakıyorum şimdiden, Fantic de aklımda olan bi marka.. Ama işte aldım nası satçam vs vs diye düşünmemek zor oluyor :D

Motosikleti
Triumph Trident 660

Şimdiden hayırlı olsun.
Heehhh işte benim dilimden anlayan birisi.
Bana çok hitap ediyor fiyatıda nispeten bana uygun a2 ehliyetlede kullanılabilir.
2.el konusu biraz sorunlu gibi alırsam bunu düşünmemeliyim gibi bu konuda ne diyorsun abi

Motosikleti
Heehhh işte benim dilimden anlayan birisi.
Bana çok hitap ediyor fiyatıda nispeten bana uygun a2 ehliyetlede kullanılabilir.
2.el konusu biraz sorunlu gibi alırsam bunu düşünmemeliyim gibi bu konuda ne diyorsun abi
İkinci eli unut. Fiyatlar CL250, buna mukabil motor herkeste olmayacak 500'lük şık ve eğlenceli bir makine. 250cc parasına 500'lük almışken ikinci eli kötü olsa ne yazar?

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Fantic gibi motorlari ikinci el almak lazim diye dusuniyorum, sonra sari siteye girip de istenen fiyatlari gorunce "hay sizin ben" diyorum.

Motosikleti
Fantic gibi motorlari ikinci el almak lazim diye dusuniyorum, sonra sari siteye girip de istenen fiyatlari gorunce "hay sizin ben" diyorum.
Kredi kartına 9 taksit, gerek yok.

Scrambler modeli iş görür.

Bunların 2025 modellerinde tamamen yeni 460cc Moto Minarelli bir motor var, önceki senelerde 445cc farklı bir motor, ondan böyle ucuz. Kaçmaz bence.

Son düzenleme:

Ged

Motosikleti
Ben scrambleri daha cok begeniyorum, en ucuzu da scramblermis

Motosikleti
Ben scrambleri daha cok begeniyorum, en ucuzu da scramblermis
Explorer arka çanta demiri ile geliyor, oraya topcase olmasa bile yerli su geçirmez soft çantalardan konabilir. Koruma demiri falan da üzerinde standart. Bu motosikletlere aksesuar bulmak zor olur ondan mümkün olduğu kadar en dolusunu almak gerekir. (Amortisörler de daha uzun Explorer'da. Lastikler da off-road odaklı ama... Ön de 19 değil 21.)

Motobob'tan kısa bir video:

2025'e kadar 449cc motor Zongshen, geri kalan İtalyan üretimiymiş. 2025'te motor da İtalyan Minarelli 460cc.

Son düzenleme:
Motosikleti
DUKE 250
benimde almak istediğim model eliminatör aslında ama, 557,000 tl bana çok aşırı fazla geliyor.
ne kadar kampanyalı olsa da o paranın motoru değil.

Ged

Motosikleti
Explorer arka çanta demiri ile geliyor, oraya topcase olmasa bile yerli su geçirmez soft çantalardan konabilir. Koruma demiri falan da üzerinde standart. Bu motosikletlere aksesuar bulmak zor olur ondan mümkün olduğu kadar en dolusunu almak gerekir. (Amortisörler de daha uzun Explorer'da. Lastikler da off-road odaklı ama... Ön de 19 değil 21.)

Motobob'tan kısa bir video:

2025'e kadar 449cc motor Zongshen, geri kalan İtalyan üretimiymiş. 2025'te motor da İtalyan Minarelli 460cc.
55bin tl fark aralarinda. Bi de askerden sonra kamuflajda olan rekleri giyemez oldum😬
21lik lastik mi 19 mu kolay bulunuyordu?

Motosikleti
Triumph Trident 660
55bin tl fark aralarinda. Bi de askerden sonra kamuflajda olan rekleri giyemez oldum😬
Arkaya canta eklemek yerine bu kamp çadır ürünlerini artık olabildigince minimal katlanır şekilde tasarımlı satılan ürünler mevcut
Arka seleye bir sırt cantası tuttur sırtınıda bir çanta olay tamamdır 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkinci eldeki fiyatları daha uygun ama motor kısmı üretim yerleri farklıymış

Ged

Motosikleti
Arkaya canta eklemek yerine bu kamp çadır ürünlerini artık olabildigince minimal katlanır şekilde tasarımlı satılan ürünler mevcut
Arka seleye bir sırt cantası tuttur sırtınıda bir çanta olay tamamdır 😁

İkinci eldeki fiyatları daha uygun ama motor kısmı üretim yerleri farklıymış
10bin kmdeki 225bin tl olan ilan var. Eger korlastakiler 2025 modelse aradaki farka degebilir.

Bir de adam riemannin kullandigi eger/heybe karisimi bi canta var, o da cok islevsel gorunuyor.

Motosikleti
İkisi de kolay bulunur. Explorer'da üzerinde gelen daha dişli lastikler asfalt için biraz rahatsız edici olabilir. Scrambler'ın üzerinde gelen lastikler (Pirelli Scorpion Rally STR) asfalt için gayet iyi, toprak / mıcır yolda da çok güzel iş görür.

10bin kmdeki 225bin tl olan ilan var. Eger korlastakiler 2025 modelse aradaki farka degebilir.
...
O fiyatla Korlas'takilerin 2025 model olduklarını zannetmem. Zongshen motorlu olan 2024'lerdir. Ama sormak lazım tabi. Motori Mineralli üretimi motorları olan 2025'ler de olabilir.

Motosikleti
@Ged bu arada Caballero 500'lerin hepsi 19" jantlı diye anlıyorum, 21" jantlı model yok bunlarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar